Vihdoinkin uutisia..

näin alkoi sähköposti joka rapsahti tänään aamulla meiliini.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaksi ja puoli vuotta sitten syntyi pieni musta karvainen pallero Opaskoirakoulun pentueeseen. Tämän jälkeen meille tuli viesti, että voisimme kahdeksan viikon päästä hakea uroskoirapennun kotiimme vuodeksi.

Olimme siis päättäneet alkaa hoitokodiksi ehkä tulevalle opaskoiralle.
Saimme kahdeksanviikkoisen pienen palleron syliimme heinäkuussa 2013. Josta alkoikin aikamoinen matka.
Kotiin 71416_10151773539915351_820983438_nOpaskoirakoulu hakee koko ajan vapaaehtoisia hoitokoteja opaskoirapennuille. Kun pentueita syntyy, lähtevät pennut kasvamaan hoitokoteihin vuodeksi. Tämän jälkeen koirat testataan ja ne, jotka testit läpäisee aloittaa opaskoirakoulutuksen.

Meiän Gerellä ei mennyt hommat nappiin ekoissa testeissä. Gere oli liian riehakas, leikkisä ja sitä kiinnosti kaikki muut asiat enemmän kuin kouluttajien käskyt.
Gere palasi meille maitojunalla takaisin kasvamaan aikuiseksi. 😉 Puoli vuotta Gere yritti kasvaa aikuiseksi, jonka jälkeen oli uudet testit. Sillä kertaa testit meni paremmin ja meille kerrottiin, että opaskoirakoulutus alkaa syksyllä. Tämä tieto oli siis tänä syksynä.

Testit alkoivat. Kuitenkin muutaman viikon päästä meille soitettiin, että Gere olisi tulossa nyt takaisin kotiin ainakin hetkeksi. Gere oli murissut ja näyttänyt hampaita koululla ja kouluttajat epäilivät sen kärsivän eroahdistuksesta. Tällainen pienikin agressiivinen käytös ei tulevalle opaskoiralle sovi ja siihen päättyi sitten opaskoirakoulutus.

Gere oli meillä taas muutaman viikon kotona, kunnes tuli tieto, että Gere lähtee tullikoiratesteihin. Taas kerran vietiin Gere maanantaina aamusta Opaskoirakoululle, haikeilla mielin. Gere-raukka ei tajunnut, että mihin sitä taas kuskataan. Ja niin Gere lähti pylly heiluen tutun ja mukavan kouluttaja Hannelen matkaan.

Tällä kertaa meillä oli sellainen olo ja tietysti myös pelko, että nytkö se oli lopullista ja Gere ei enää meille palaa. Viime viikolla kun tullikoiratestit olivat kestäneet jo kolme viikkoa, alkoi vähän ikäväkin painaa. Varsinkin Tuukalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään aamusta sitten tapahtui se, mitä olimme kuitenkin eniten toivoneet.

Moi,
vihdoinkin uutisia! Geren tullikoiran ura ei tärpännyt, joten ohjaaja palauttaa Geren perjantaiaamuna tarhalle. Jos haluatte, niin Gere voisi muuttaa teille. 🙂

Näin siinä sitten kävi! 🙂 Ja ollaanhan me nyt tosi iloisia tästä!!!
Tuukka sanoikin, että tämä on paras joululahja ikinä!
Perjantaina loppuu tämän pienen koiranpojan ramppuuttaminen edestakaisin ja Gere muuttaa meille kotiin, pysyvästi. ♡

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meiän perhe ♡
Meiän perhe ♡