Biancaneve – alekoodi lukijoille! :)

  • sisältää kaupallisia linkkejä

Olen jo pidemmän aikaa ihastellut Biancaneven treenivaatteita. Nyt sain B Fit-malliston ihanat leoparditrikoot käyttööni ja voi pojat kun on ihanat! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trikoot tuntuu super hyviltä jalassa ja niissä on ihanan korkea vyötärö. Juuri siis se mistä olen puhunutkin mistä tykkään; korkeista vyötäröistä. Ja lisäksi trikoiden leikkaus saa pepun näyttämään aika kivalta. 😉

P9300733

Tanssijana ja esteetikkona rakastan myös säärystimiä. Oikein pitkiä sellaisia. Ensinnäkin ne pitää hyvin jalat lämpimänä vaikkapa venytellessä tai tanssituntien alkulämpissä ja toiseksi ne näyttää kauniilta.
Näin pitkiä säärystymiä en ole löytänyt edes tanssitarvike-liikkeistä. Joten nämä Biancaneven säärystimet on kyllä super löytö!

P9300777

Mulla onkin ilo ilmoittaa, että Biancaneve tarjoaa  nyt teille mun lukijoille -10% alekoodin:

ADTBFIT

Eli klikkailkaahan TÄSTÄ BIANCANEVEN sivuille! 🙂

Ja käykää tutustumassa ihaniin treenivaatteisiin, jos ne ei vielä ole tuttuja!

ps. Tänään treenatessani käytin näitä trikoita. Kun lähdin kotia kohti, näin kahviossa vanhan tuttavani. (naisen) Hän sanoi katselleensa kahviosta uimahallin katsomoon ja oli miettinyt nähdessään vain selkäni ja takapuoleni, että tuon pyllyn on oltava Monnan. 😀 😀 😀 Hahahaha! Mun oli pakko kirjoittaa tämä tänne, koska mun mielestä se oli niin hauskasti sanottu! 😀 😀 

P9300756