Kuinka vaikea on heiluttaa peppua.

G03870521Dancehall Queenstyle! Love love love it!!! Vaikka olin super innoissani viime kauden Dancehall Reggaesta, niin voisin kyllä sanoa tehneeni oikean valinnan kun siirryin nyt Queenstylen pariin.

Kolme viikkoa sitten maanantaina alkoi siis uusi tanssiharrastukseni Etnofitneksellä.
Opettajana on sama ihana Mari Lindström ja reggae vaihtui queenstyleen. Tunnit on erilaisia ja kroppa joutuu enemmän koetukselle. Ja mä niin rakastan sitä!!

Queenstyle sisältää siis paljon lattiakoreografiaa ja akrobatiaa. Kärrynpyöriä ja erilaisia kuperkeikkoja tehdään joka tunti. Päälläseisonta tulee jossain vaiheessa mukaan ja peppu heiluu vielä enemmän kuin reggaessa. 😉 Ja voi ristus, että voikin olla vaikeeta ja raskasta heiluttaa peppua. 😀

Ryhti hyvä, keskivartalon tuki tiptop!
Ryhti hyvä, keskivartalon tuki tiptop!

Jalat on kovilla, keskivartalo on käytössä koko ajan. Ja sitten vielä se, että kontillaan maassa pitäis pystyä heiluttamaan pakaroita persposki kerrallaan. 😀 Hahaha!! Mutta on niin siistiä taas kokeilla ja oppia jotain uutta. Voitte kuvitella miltä tuntui ekalla tunnilla katsoa omaa pyllyä peilistä ja samalla katsoa kun Mari näyttää hienosti miten kannikat pitäisi heilua eli  ”bouncata” vuorotellen. Ja sitten kun sitä siinä yritti niin maan pirusti ja missään ei liikahtanut senttiäkään. 😀 😀

G0386995Tunnilla tehdään paljon kehonpainojuttuja, lämmitellään toki aina todella hyvin ja sen lisäksi tehdään ihan lihaskuntoliikkeitä esim. vatsalihaksille, jaloille ja yläkropalle. Tunti on aina 75min pituinen ja alussa tehdään lämmittelyt, sitten lattianpoikki-juttuja ja loppuun koreografiaa.

DCIM102GOPRO DCIM102GOPROVenyvyys- ja liikkuvuusharjoituksia tehdään myös. Mä oikein odotan, että syksyn aikana pääsen vielä alemmas spagaatissa ja ehkä jouluun mennessä saisin sen kokonaan onnistumaan. Toki sitä varten tarvii venytellä useammin kuin kerran viikossa tanssitunnin puitteissa. 😉 On ihana haastaa kehoa eri tavalla ja uusilla liikkeillä.

DCIM102GOPRONyt jo odotan ensi viikon maanantaita, että pääsen taas sheikkaamaan, kokeilemaan uusia juttuja ja haastamaan itseäni. Kaiken muun hyvän lisäksi tunneilla on super hauskaa! Hyvä porukka ja mahtava opettajamme. <3 Ensi viikkoa odotellessa!

DCIM102GOPRO***

Tähän loppuun haluan jakaa teille meidän upean opettajamme Marin videon. Siis huikea nainen!! Niin tanssijana, opettajana kuin ihan vaan inspiroijana. Ja mikä kroppa!! <3

Ensimmäinen pätkä on Dancehall Reggaeta (mitä mäkin tanssin Marin opeissa viime kauden) ja toinen pätkä Queenstyleä!
Videon on kuvannut ja editoinut breikkaajana tunnettu Jussi Focus Sirviö.