Se voittaa, joka uskaltaa.

Ajatuksen voima. Se on vahva asia. Usein siitä olenkin teille kirjoittanut ja nyt kirjoitan taas.

Eilen kirjoitin instagramiin näin ja laitoin tekstiä seuraavan kuvan:
”Mä olin menossa päikkäreille ja sängyssä kattelin Pinterestistä erilaisia acroyoga‬ -kuvia. Löysin pari makeeta liikettä, jotka oon halunnut oppia. Nousin sängystä ja päätin onnistua.”

IMG_20150728_145313Olin tosiaan pitkään jo halunnut oppia tämän kyseisen liikkeen. Kerran sitä olin kokeillut ja epäonnistuttuani ajatellut, että tuo ei ole mua varten. En pysty.

Eilen sängystä noustuani ja housuja jalkaan pukiessani mietin, että ensin venyttelen ja sitten lämpimillä ja elastisilla lihaksilla kokeilen. Hetken aikaa mielessäni häivähti ajatus, että ”kokeilen nyt vaan jos onnistun, en ehkä onnistu mutta kokeilen…” Samantien kuitenkin päätin sivuuttaa tuon ajatustavan ja ajattelin perään, että nyt jumankaude onnistun.

Venyttelin ja rauhassa lähdin askel askeleelta kokeilemaan. Ei se onnistunut ekalla, mutta ei myöskään tuntunut niin vaikealta. Kokeilin uudestaan ja onnistuin. Tästä innostuneena kokeilin vielä monta kertaa uudestaan ja loppujen lopuksi jopa pysyin asennossa muutaman sekunnin. 😀

***

Tuukka kysyi multa eilen, että oonko kuullut lausetta ”Se voittaa, joka uskaltaa.”? En ollut kuullut, mutta kolahti samantien. Se on Britannian maavoimien erikoisjoukkojen iskulause. (Who dares, wins.)
Niinhän se menee. Jos ei uskalla kokeilla asioita, ei voi koskaan voittaa. Ei itseään, eikä epäluulojaan.

Se on vähän sama asia kun epäonnistumisen pelko. Se pitäisi pystyä voittamaan. Koska ne epäonnistumisethan nimenomaan vahvistaa ja opettaa. Jos tekee ensin väärin, sitten tietää miten se tehdään oikein. Tai ainakin sitten tietää, että okei toi toimintatapa ei ainakaan pelaa. 😀

Itselle pitäisi myös osata nauraa. Mitä sitten jos mokaa? Ei se ole niin vakavaa.

Oletko koskaan laittanut kaikkea peliin? ”All in” , kuten sanotaan.
Jos et ole PÄÄTTÄNYT tehdä kaikkea voitavaasi, jotta voisit saavuttaa tavoitteesi ja onnistua – et voi onnistua. Jos vain TOIVOT, että saavuttaisit jotakin tai onnistuisit jossain, se on pahinta mitä voit tehdä onnistumisen esteeksi. Siispä päätä onnistua ja pistä rohkeasti kaikki peliin.

***

Meillä on alkamassa 1.syyskuuta VoimaMinä -verkkovalmennus.
VoimaMinä
Kerromme siitä näin:

Onko syysväsymys ja voimaton olo sinullekin tuttuja?

Jätä alakulo ja syysväsymys taaksesi, löydä energialähteesi ja lähde kuukauden kestävälle matkalle kohti vahvempaa minääsi!

VoimaMinä – verkkovalmennuksen ilmoittautumien alkaa maanantaina 03.08.2015

Syyskuussa illat pimenevät ja moni kokee olevansa väsynyt ja voimaton. Me haluamme tarjota ajatuksia, tehtäviä, ratkaisumalleja, sekä inspiroivien ihmisten esimerkkejä, joilla löydät piilossa olevat voimavarasi ja energisen olotilan!

VoimaMinä – verkkovalmennus kestää 30 päivää. Sen aikana tulemme antamaan sinulle avaimet, joilla saavutat energisemmän, iloisemman ja onnellisemman fiiliksen, niin henkisesti, kuin fyysisestikin!

Valmennuksen kolme johtotähteä:

– Henkinen hyvinvointi ja itseluottamus
– Fyysinen hyvinvointi ja liikunta/harjoittelu
– Terveellinen, monipuolinen ja ravintorikas ruokavalio

Kun määrätietoisesti keskitymme parantamaan näiden osa-alueiden rakenteita, niin muutumme samalla kokonaisvaltaisesti energisemmiksi, iloisemmiksi, tehokkaammiksi ja onnellisemmiksi.

Lähde mukaan ja löydä VOIMAMINÄSI!

***

Miltä kuulostaa? 🙂 Mun mielestä ihan mahtavalta!!
Päätettiin yhdistää voimavaramme MT Personal Trainingin ja GreenStreetin kanssa ja tehdä jotain mistä ihmiset saisivat hyvää. Tämä ajatus lähti käyntiin siitä, kun juttelimme yhdessä kuinka suomalaiset monesti syksyn tullen vetäytyvät omiin koteihinsa ja väsyvät ja jopa tuntevat masentumisen oireita.

Siis miksipä ei yritettäisi saada tästä syksystä erilainen? Uskotaan itseemme ja ollaan vahvempia.
Ne voittaa, jotka uskaltaa! 😉

Käykää diggailemassa VoimaMinä:n Facebook-sivusta ja saatte infon ekojen joukossa, kun valmennukseen ilmoittautuminen alkaa.

_DSC5753