Brunssi ja ystävät

Kävin viime viikon sunnuntaina kahden rakkaan ystäväni kanssa syömässä super hyvän brunssin RUPLAssa Kalliossa. Samalla saatiin nauttia toistemme seurasta ja ihan yllättäen huomattiin menneen kaksi tuntia hyvän ruuan ja hyvän seuran parissa.

ruplaSaran ja Ellin brunssi on valmistettu puhtaista raaka-aineista ja se on kokonaan kasviperäinen, viljaton, gluteeniton ja sokeriton. Brunssia on tarjoiltu Ruplassa jo parin kuukauden ajan sunnuntaisin ja se on mahdollista nauttia vielä ensi viikon sunnuntaina (2.elokuuta).

dav davBrunssi on mahtava tapa yhdistää ystävien näkeminen ja hyvä ruoka.
Tässä brunssissa oli yksi erityisen hyvä puoli maittavan ruuan lisäksi. Se nimittäin tarjoiltiin suoraan pöytiin. Usein brunsseilla tulee sellainen vähän ”hyppivä” tunnelma, kun jokainen vuorollaan hakee ruokaa buffetista ja hakee vielä vähän lisää ja hakee vielä jälkkärin ja vielä sitäkin vähän lisää.

Tässä me istuttiin pöydän ääressä koko kaksituntinen ja lapattiin lautaselle lisää ihania ruokia kun edelliset oli syöty.
Ainoastaan kahvi ja tee haettiin erikseen. Juurikin siinä kahvia hakiessa sitten oikein havahduimme siihen, että miten aika olikaan juossut siivillä. 🙂

Rupla on muutenkin ihan mahtava paikka. Siellä yhdistyy kahvila, taidenäyttelyt, vintage-shop ja vaikka ja mikä. Ruplassa järkätään paljon myös yksityistilaisuuksia ja siellä oli meidän kirjamme Välipalat – virtaa superfoodeista julkkaritkin keväällä.
me2kijra jee1 IMG-20150203-WA0016IMG_6304 IMG_6256 ihastelua electIMG-20150203-WA0037 IMG-20150203-WA0031 IMG-20150203-WA0029 IMG-20150203-WA0028IMG_6218 IMG_6216 Siinä muutama muistelukuva sieltä. 🙂

***

Ruoka ja ystävät yhdistettynä, se on ihan mahtava tapa. Tämä oikeasti herkullinen brunssi on siis mahdollista nauttia vielä tänään (ehkäpä jo loppuunmyyty) ja ensi sunnuntaina. TÄSTÄ voi mennä varaamaan suoraan paikat. 🙂

dav

Eilen tavattiin täällä Nurmeksessa kaksi ihanaa ihmistä, joiden kanssa ollaan oltu vain ”some-tuttuja” ja nyt päätettiin vihdoin nähdä. Tälläkin kertaa yhdistyi hyvä ruoka ja ihanat ystävät. 🙂 Ja reilu parituntinen hurahti nauraen ja jutellen.

***

Aurinkoista sunnuntaita!

(vaikka taitaakin olla sateinen koko Suomessa 😉 )

xoxoxo
Monna