Wake up! Be amazing! Repeat!

On ok olla naisellinen. On ok olla seksikäs. On ok tykätä kauniista asioista. Ja olla jopa vähän turhamainen. Myös treenatessa.

IMG_9198-002Oon huomannut niin omassa kuin muiden naisten pukeutumisessa himmailua. Tämä tuli mieleeni taas aika vahvasti Jenkeissä ollessani. Siellä näin toinen toistaan upeamman näköisiä naisia. Kauniita, seksikkäitä, upeita!
Sanoin Tuukallekin monta kertaa, että kato nyt totakin – WAU!!

Suomessa tupataan tätä(kin) asiaa himmailemaan. Naisellisuutta ja seksikkyyttä.
Piilotellaan muotoja ja pukeudutaan mielummin vähän tylsiin ja ainakin hillittyihin väreihin. Eihän sitä nyt sovi huomiota herättää.

IMG_9246-001Mutta mä olen erimieltä!
Mun mielestä saa näyttää hyvältä ja pitää uskaltaa näyttää hyvältä. Myös treenatessa. Ei se, että pukeutuu nätisti salille ja uusi makea toppi tai upeat trikoot tuo lisämotivaatiota lähteä salille tai lenkkipolulle ole väärin. Se, onko päällä kauhtunut t-paita ja löysät verkkarit vai ihana kaunis toppi ja makeen näköiset trikoot ei todellakaan kerro siitä tekeekö hyvän treenin vai ei.
Muistan useasti lukeneeni ja kuulleeni, että ”ei sinne salille mennä näyttämään uusia kledjuja vaan sinne voi mennä ihan paskasissa ja vanhoissa retkuissa, treeni on pääasia.” Joo olen myös sitä mieltä, että treeni on pääasia – mutta se pistääkö päälleen jotain missä tietää näyttävänsä hyvältä tai jopa vähän seksikkäältä, ei vähennä treenin laatua.

Mä ainakin katson liikkeiden välissä ja sarjatauoilla ihan mielelläni kauniita ja hyvännäköisiä naisia salilla tai komeita miehiä. 😉

IMG_9180-001Luin lomalla jostain naistenlehdestä upean Anne Kukkohovin haastattelun. Anne puhui siinä naisellisuuden ja seksikkyyden puolesta. Se juttu kolahti tosi kovaa.
En pukeudu tälläkään hetkellä tai ole pukeutunut tähänkään asti mitenkään seinäruusumaisesti, mutta joskus oon miettinyt jostain mekosta onko se ”liian” seksikäs tai onko joku toppi liian ”antava” salille.

Oon myös monesti yrittänyt piilottaa rintojani ja peitellä muotojani. Nythän on ok näyttää muodokasta peppua, mutta entäs tissit?
Mä päätin tuon Annen jutun luettuani, että what the hell, mulla on tällainen kroppa ja sillä sipuli. Miksi mä yrittäisin koko ajan peitellä tai piilotella jotain osaa siitä? Niinpä. En keksi minäkään yhtään syytä.

IMG_9211-001Tottakai  haluan olla asiallinen töissäni, en kulkea tissivako välkkyen ja pyllynkannikat paistaen. Mutta kyllä mun asiakkaani myös tietää miltä mä näytän, miksi piilottelisin? Ja hitto vie, mähän aina asiakkaitanikin kehotan ja kannustan olemaan rohkeasti juuri sitä mitä on. Ja viimeksi tänään taputin käsiäni vimmatusti yhteen, kun eräs asiakkaani otti kesken treenin päälipaidan pois ja treenasi lopputreenin urheilutopissa. Hiki virtasi ja yksi peikko siirtyi syrjään hänen osaltaan. 🙂

IMG_9262-002 IMG_9293-001Jostain syystä se, että pukeutuu näyttävästi tai seksikkäästi on joillekin negatiivinen asia. Ei missään tapauksessa kaikille, mutta on kyllä heitäkin joita toisten värikäs, näyttävä tai seksikäs pukeutuminen pistää kiukun kiihtymään.
Mä mietin tänään omaa treeniäni tehdessä, että voi pirulauta kun on niin hiki, että tekis mieli ottaa päälipaita pois. Jostain syystä kuitenkin se paita jäi päälle. Miksi? Suoraan sanottuna siksi, että ajattelin jonkun katsovan pahalla silmällä – mitä tuokin tuossa esittelee itseään..
SHAME ON ME!!! Ei näin! Seuraavalla kerralla kun mulle tulee tuo fiilis, mä otan sen paidan pois.

IMG_9206-001 IMG_9356-001Löytääkö joku teistä sieltä itsensä näistä ajatuksista?
Joku siitä, että vähän piilottelee muotojaan tai himmailee? Tai sitten siitä, että seksikkyys ja näyttävyys ei sovi salille tai treenimaailmaan?

IMG_9414-002Terveisin,
Seksikäs ja naisellinen Monna
xoxoxo

Kaikki postauksen upeat vaatteet: Lorna Jane Finland – www.lavli.fi

Kuulokkeet: Frends – www.belisty.fi