Ryhmästä voimaa!

Tiedättekö kun treenaa jonkun kanssa tai isommassa ryhmässä, treenistä saa enemmän irti? Onko joku samaa mieltä?

Meillä on MT Personal Trainingin kanssa ollut jo noin vuoden ajan käynnissä erilaisia treeniryhmiä. Sisältöä on ollut niin kehonpainotreenistä juoksuun, kuin kahvakuulailusta venyttelyihin. Ryhmien koot on vaihdelleet ja henkilöt siellä sisällä, mutta aina on ollut aivan super motivoitunutta ja huippua porukkaa kasassa.

Näitä ryhmiä on ihan huippua valmentaa!!
Vaikka mun työssäni pääpaino on yksilövalmennettavissa tällä hetkellä, tykkään ihan hulluna vetää n.kerran tai kaksi viikossa myös näitä meidän omia treeniryhmiämme. Mua aina ihan hymyilyttää treenien aikana kun katson valmennettavia ja näen kuinka kovaa ne tekee ja miten motivoituneita ne on.

kesätreeni2Me ollaan Tuukan kanssa pidetty yhtenä ehtona treenien suunnittelemisessa sitä, että jokainen liike tai suoritus on sellainen jonka raskauden kukin osallistuja voi itse määrittää.
Toki yritämme aina kannustaa ja tsempata porukkaa pistämään peliin kaiken mitä kropasta lähtee. Tarkoituksenamme on, että jokaikisen treenin jälkeen kaikilla olisi voittajafiilis.

alkulämpö bootcamp hietsutreeniMeillä alkoi kesäkuussa taas yksi treeniryhmä; Kesätreeniryhmä. 🙂 Meillä on pari kertaa viikossa treenit yhdessä ja porukkaa on huikean paljon mukana treenaamassa myös kesällä!

Suurin osa treeneistä tehdään kehonpainotreeninä. Treeneissä on mukana lähes aina myös parijuttuja ja leikkimielisiä kisoja. Treenien aikana saatetaan heittää kuperkeikkaa ja kantaa toisia reppuselässä. Haluamme opettaa ihmisille, että myös vähän erilaisilla treeneillä saa kropan ihan puhki ja hien irtoamaan. Ettei aina tarvitse olla niin vakavaa sen tekemisen. 😉

kesätr ktr mtpersonaltraining treeniryhmä tuukkaOn ihana huomata ja kuulla palautetta siitä, kuinka olemme tässä onnistuneet. Ilo mukana tekemisessä ja kaikki viihtyy.
On myös ihana huomata miten valmennettavat saa ryhmätreeneissä voimaa toisiltaan. Kun omat voimat meinaa kahdennettakymmenennettäviidettä burpeeta tehdessä loppua, vieressä edelleen ähertävä treenikaveri saa voimat jaksamaan vielä pidempään.

Meidän tiimi! <3
Meidän tiimi! <3

Eilen saatiin olla Tuukan kanssa mukana mahtavassa workshopissa, jossa taas näki super motivoituneita ihmisiä.

Fitnesstukku yhdessä Tikiksen kanssa järjesti Fitnesstukku Workshop-Tikis Functional vol.2 -treenitapahtuman ja meillä oli ilo ja kunnia olla mukana valmentajatiimissä.
Valmentajina meitä oli siis minä ja Tuukka, huikea kehonpainoguru-Jope 😉 , telinevoimistelun 8-kertainen renkaiden Suomen mestari Markku Vahtila, sekä loistava kehonpainotreenivalmentaja Antti Pokki.
coachitPäivän aikana jokainen meistä valmentajista ohjasi aina pari eri treeniliikettä kehonpainolla tehden.

kokotiimi-001***

Tänään meillä on taas Kesätreeniryhmän treenit ja keskiviikkona mulla alkaa MiniBootCamp. 🙂
Ihanaa kun ihmiset haluaa treenata ja ihanaa kun ihmiset on niin motivoituneita!!

Aurinkokin paistaa ja voi että! <3 Onpa ihana palata taas töiden pariin!

Loistavaa viikon starttia kaikille!
xoxoxo
Monna

PS. Zip Jeans-lahjakortin voittaja Ida Meskanen HUOM HUOM!! Vastaathan pian voittajameiliisi!
Arvomme 6.heinäkuuta uuden voittajan, jos siihen mennessä vastausta ei kuulu. <3