Koko kropan treenivinkit pihalle, rantsuun tai mihin vaan ulos!

Nt laitan teille muutamia treenivinkkejä ulos! Tai voihan näitä sisälläkin tehdä. 😀
Mutta siis ilman apuvälineitä tehtäviä juttuja kaikki.

Osa kuvista on vähän vanhempaa ja osa viime viikolta.

***

Liike nro 1 – Liikkuva askelkyykky kierrolla

Vaihe 1
Vaihe 1
Vaihe 2
Vaihe 2

Ota pitkä askel eteen, kierrä yläkroppa etummaisen jalan puoleen ja takaisin keskelle. Astu takimmaisella jalalla askel eteenpäin ja kierrä taas vartalo etummaisen jalan puoleen.
Tee 20 askelta (10 / puoli).

Liike nro 2 – Mittarimato

Documents7Pistä kädet maahan lähelle varpaita. Kävele käsillä niin pitkälle eteen kun on mahdollista, lankku-asentoon siis ainakin. Pysäytä siihen ja pidä pieni pito. Kävele sen jälkeen jalat käsien viereen ja aloita alusta.
Tee 10 matoa.

Liike nro 3 – WallclimbIMG_20150417_104346Kipua keskivartalo hallinnassa pitäen seinälle. Astu askeleita käsillä ja samalla liikuta jalkoja ylemmäs seinällä.  Kävele käsillä poispäin seinästä ja hyppää jalat maahan. Toista.
Tee 5 kertaa.

Liike nro 4 – Luistelukyykky
Sali1Pidät sormet maassa, tai vyötäröllä. Astu askel toisen jalan taakse, pyri pitämään etummaisen jalan kantapää maassa jolloin saat sieltä työntövoimaa pakaran kautta. Näpäytä jalka toisella puolella kevyesti sivulle ja sitten taas astu askel taakse ristiin.
Tee 10 per jalka.

Liike nro 5 – Kurotus

Vaihe 1
Vaihe 1
Vaihe 2
Vaihe 2
Vaihe 3
Vaihe 3

Mene joogaliike ”alaspäin katsovaan koiraan”. Jos kantapäät eivät pysy maassa, se ei tässä liikkeessä haittaa.
Kurota aina vuorokädellä mahdollisimman kauas ristikkäisen jalan pikkuvarpaaseen. Yritä painaa rintaa kohti reisiä jokaisella kurotuksella ja näin saat tuntumaa myös hartioihin ja yläselkään.
Tee 10 per puoli.

Liike nro 6 – Dragonwalk

Vaihe 1
Vaihe 1
Vaihe 2
Vaihe 2

Mene punnerrusasentoon. Vedä saman puolen polvi aina kyynerpäähän ja liiku eteenpäin askeleilla. Kädet ottavat aina askeleen eteepäin ja jalat tulee perässä. Yritä pysyä mahdollisimman alhaalla.
Tee viisi askelta per puoli.

Liike nro 7 – ”Joogasammakko”
DCIM101GOPRO
Pistä kädet noin hartioiden leveydelle eteesi. Nosta polvet kyynerpäiden päälle ja jännitä keskivartalo. Pysy pidossa niin pitkään kuin mahdollista.

***

Tee tämä treeni kolme kertaa läpi kiertoharjoitteluna. 🙂

-Monna <3