Paras kohta kropassani.

Mitä luulette, mikä on sellanen kohta mun kropassa, johon oon ihan täysin tyytyväinen?

Ei se ei oo peppu.. 😉 Vaikka sekin on aika kiva. 😀 Mutta tyytyväisin oon lihaksien kannalta selkääni.

sarajamäKäytiin torstaina taas treenaamassa yhdessä Saran kanssa. Vuorossa oli selkä ja olkapäät kauttaaltaan.

IMG_20150528_100509 IMG_20150528_101622Aloitettiin selästä ja sitten siirryttiin olkapäihin. Kolme liikettä selälle ja kolme liikettä olkapäille. Laitan tässä videon, jossa muutama liike joka tehtiin.

Selkä on ollut mulle sellainen kohta mitä oon aina tykännyt treenata. Ehkä juurikin sen vuoksi, että sinne on tuntunut treeni menevän aina perille ja lihaksen tarttuvan. Silti edelleen opin melkein viikottain lisää miten saada selkää käytettyä vielä paremmin treenissä.

IMG_20150528_105506 Hassua, että nyt kun kirjoitan tätä tähän ja katson noita kuvia, niin rupeenkin miettimään onko toi sittenkään paras kohta mussa. Tai oonko sittenkään siihen täysin tyytyväinen..

Tää on ristiriitaista, tavallaan ihan siis 100% haluaisin sanoa olevani tyytyväinen. Ja olenkin. Mutta sitten toisaalta haluan jättää sinne edes pari prosenttia tyytymättömyyttä, silloin motivaatio pysyy yllä. Halu kehittyä tai ylläpitää säilyy.

IMG_20150528_105702Ja kun noita hartioita saan vähän isommaksi ja pyöreämmäksi, niin sitten näyttää taas kaikki muukin erilaiselta. 🙂 Kerroinkin teille jo aiemmin mun hartiatavotteista.

Joka tapauksessa, ihanaa treenata ja treenimotivaatio on ihan huipussaan tällä hetkellä. Välillä tulee alamäkiä sen kanssa, eikä aina jaksa treenata sata lasissa. Eikä tarvikaan. Treeni on nykyään kuitenkin niin osa arkea, että se ei jää pois kuin kipeänä ollessa tai lepoviikolla.

IMG_20150528_110308Ootteko te muuten yksin vai yhdessä treenaajia?
Tai että kumpi on kivempaa, yksin vai kaverin kanssa?

Mä oon molempia. 🙂 Mä tykkään välillä tosi paljon treenata yksin, siitä saa samalla sellaisen oman hetken. Musiikit korvilla ja omaa juttua vaan. Mutta sitten toisaalta tykkään myös treenata hyvässä seurassa ja saada lisäbuustia kaverista. <3

IMG_20150528_110414***

Mikä on teiän oma lempikohta kropassanne? 🙂