Zip Jeans – lahjakortti shoppailuun!

Kävin vappuaattona stailaamassa itselleni kuusi asukokonaisuutta Zip Jeansin Itäkeskuksen liikkeessä. Nyt teillä on mahdollisuus kertoa mikä niistä on teidän mieleisenne ja miksi? 🙂

Kerron itsekin jokaisesta kokonaisuudesta jotakin.

Asu nro 1
Asu nro 1

Asu nro 1 – Tämän asun ihanin juttu on nuo housut. Tykkään tosi paljon tuollaisista vähän ”haaremihousu” -tyyppisistä löysistä ja rennoista housuista, joissa on lahkeessa resorit tai kuminauhakiristys.
Tällä asulla voisin lähteä kesällä hyvinkin vaikka lounaalle ystävien kanssa tai talsimaan keskustaan. 🙂

Asu nro 2
Asu nro 2

Asu nro 2 – Tykkään tosi paljon pitkistä mekoista ja hameista. Tämä ihanan herkullisen värinen hame olisi mulla käytössä kyllä monessakin tilaisuudessa. Voisin pukea tämän asukokonaisuuden päälle vaikkapa kesällä johonkin illanviettoon. Hametta muutenkin voisin käyttää melkeinpä missä vain. 🙂

Asu nro 3
Asu nro 3

Asu nro 3 – Ihanan rento ja niiiin kesäinen!! <3 Ihanat pitsishortsit ja värikäs pitkähihainen cupcake-collegepaita. 🙂 Tän asun näkisin itseni päällä vaikkapa parin viikon päästä meidän Jenkki-reissussa Miami Beachilla. 😉 Tästä kokonaisuudesta tuli yksi mun suosikeistani.

Asu nro 4
Asu nro 4

Asu nro 4 – Pehmeä kokonaisuus, vai mitä? 🙂 Ihanat pastellisävyt ja My little Pony-paita! <3 Tämä asukokonaisuus on sellainen, minkä voisin laittaa ylleni oikeastaan milloin vain arkena. Simppeli, mutta ihana.

Asu nro 5
Asu nro 5

Asu nro 5 – Kuten sanoin, tykkään pitkistä mekoista ja hameista. Siksipä myös tämä ihana pitkä mekko osui mun silmiini. Tämän kokonaisuuden näkisin ylläni kesäiltana. Joku ihana grillailuhetki ystävien kanssa jossain takapihalla ja sitten päällä olis nämä. 😉 Pitkä villatakki kruunasi mun mielestä kokonaisuuden.

Asu nro 6
Asu nro 6

Asu nro 6 – Viimeisenä muttei vähäisimpänä, mun oma suosikkini. Jos jostain vaatteesta vois sanoa, että istuu hyvin, niin tämä tekee sitä mulla. Mekon seuraksi nuo kengät ja tuo hapsulaukku ja avot! Tämä kyseinen mekko ja kengät sai mut sen verran ihastumaan, että ne lähti mun matkaani sovituksesta kassalle. 😉

***

Nyt teillä mun lukijoillani on mahdollisuus voittaa 100€ -arvoinen lahjakortti Zip Jeansille!!

Kommentoi siis tähän postaukseen, mikä asukokonaisuus oli sun mielestä paras ja miksi?
Kilpailu on käynnissä aina keskiviikkoon 27.5 asti! Joten ei muuta kun kommenttia raapustamaan!

Kaikki vaatteet, sekä valkoiset korkokengät by Zip Jeans/Halonen!

***

Yhteistyössä Z.i.p. Jeans