Tuparit oli ja pt kompuroi..

Lauantaina meillä oli tuparit. Aivan ihana ilta ja paljon ystäviä koolla. <3
Ilta päättyi kuitenkin vähän… no sanotaanko kömpelösti…
***

IMG_8292IMG_20150516_163226

Aamupäivällä siivoiltiin kotona ja valmisteltiin.
Klo 14 meillä oli treffit Paavo Nurmen patsaalla, koska Tuukka oli menossa juoksemaan Helsinki City Runia MT Personal Trainingin valmennettavien kanssa.

IMG_8269 IMG_8272 tuukkaSillä välin kun juoksijat juoksivat puolimaratonia, minä laittauduin valmiiksi ja yhdessä veljeni kanssa laitettiin myös tarjoiltavat kuntoon.
Meillä oli tupareiden menussa ihan helppoja ”snack”-tyyppisiä ratkaisuja, teimme itse muutamat jutut ja loput ostettiin valmiina.
– Pizzaa
– Avokadotahnaa + maissikakkuja
– Juustoja + suolakeksejä
– Oliiveja
– Popcorneja ja juustosnackseja
– Irtokarkkeja ja hedelmiä
– Princess-kuohuviiniä ja boolia

IMG_8198 IMG_8201 IMG_8206IMG_8302 IMG_8315 IMG_8316IMG_8317 IMG_8318 princessVieraita tupsahteli sisään klo 18 jälkeen ja heitä oltiin vastaanottomassa minä, veljeni ja koirat. 🙂

IMG_8210 IMG_8221IMG_8217 IMG_8311Ilta sujui rattoisissa merkeissä. Porukkaa kävi piipahtamassa ja osa oli koko illan mukana. Tunnelma tiivistyi ja musiikki soi tunti tunnilta vähän kovempaa.. 😉

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with m5 preset Processed with VSCOcam with b1 preset Processed with VSCOcamIMG_8326 IMG_20150516_220408 tuparit***

Kellon lyödessä 23 lähdettiin meiltä vielä porukalla läheiseen kuppilaan jatkamaan iltaa ja pelaamaan Kimbleä.
Hauska ilta päättyi kuitenkin sitten vähän vähemmän hauskasti..
Kotirapun portaissa nimittäin kompuroin hyvin lennokkaalla ja kepeällä askeleella niin, että pikkusormeni murtui.

töölö IMG_20150518_094234Eilen kävin Mehiläisessä kuvattavana ja kipsattavana. Tänään aamu alkoi normivitamiinien lisäksi tulehduskipu- ja särkylääkkeillä.

***
Ajattelin ensin, että en sen kummemmin asiaa ala puimaan täällä blogin puolella. No mutta what the hell… Näin kävi ja mitäs sitä kaunistelemaan. Kerran-pari vuodessa kun ottaa vähän kuohuvaa, näköjään kisakunto sillä saralla vähän huononee..

Mutta tiedättekö mitä? Tarina ei lopu tähän.
Kerran näin tuli nyt kömmäiltyä, tahdon kertoa vähän lisää.
Kuten olen monesti kertonut, on alkoholi näytellyt isoa roolia elämässäni aiemmin. Harvase viikonloppu tuli juhlittua nuoruudessa ja edellisen kerran aika kovaa meni ennen kuin aloin opiskella pt:ksi ja elämäntavat muuttuivat.

Mä olen aina ollut nimittäin sellainen, että kun vauhtiin päästään, niin minähän jaksan bilettää vaikka vuorokauden ympäri.
Olin miettinyt tupareita ennen, että en aio juoda kovin paljoa nyt. Että juurihan oli vappu ja silloin tuli nautiskeltua pullo kuohuvaa.
Launtaina kuitenkin kävi niin kuten mulla monesti käy. Nousuhumala vie mennessään ja tilaan vielä toisen. Ja kolmannen. Ja vielä yhden ennen pilkkua.
Eikä siinä mitään. Välillä on hauska ottaa rennosti ja juhlia vaikka aamuyöhön hyvässä seurassa. Mutta se olo mikä siitä seuraa aamulla juhlien jälkeen on vaan niin kamala, että en sitä enää halua usein.

No nyt kävi näin. Olkoon tämä opetus itselleni, että ehkä sen viimeisen voisi jättää ensi kerralla tilaamatta.
Halusin rehellisesti kertoa miten kävi, enkä selittää jotain puutaheinää. Välillä pt heittää vapaalle ja silloin esiin astuu se tavallinen Monna. Samanlainen ihminen kun kaikki muutkin.

Ihanaa viikon starttia ja hymyä huulille! 🙂
Pus!

monna