Tanssin kevät ja tuleva tanssikesä!

Mä olen nyt noin vuoden verran käynyt Etnofitneksellä Dancehall Reggae -tunnilla. Joka keskiviikko tunti ihan super ihanaa tanssia ja bootyn sheikkausta. 😉
Välillä on jäänyt töiden takia tunti jos toinenkin välistä, mutta aina kun on ollut mahdollista olen mennyt.

DCIM102GOPRO

Kuten oon aiemminkin kertonut, dancehall reggae on osunut lajina mulle kuin nenä päähän.
Meiän super upea ja taitava opettaja Mari on ollut tietysti myös iso osa sitä fiilistä, mikä jokaisen tunnin jälkeen on tullut.
On ollut ihanaa kun meillä on ollut sama ryhmä jo viime syksystä asti ja kun tunnille menee on kiva jutella aulassa muiden treenikamujen kanssa. 🙂 Yhteisöllisyys on siis kasvanut kevään myötä ja ainakin itse oon huomannut sen myös tunneilla. Ollaan ehkä kaikenkaikkiaan vähän vapautuneempia ja revitellään enemmän.

Meillä on ollut aina neljän viikon jaksoissa koreografiat. Oon tykännyt siitä tosi paljon. Siitä tulee sellainen olo, että tää on oikeasti tanssiharrastus, eikä ”vain” jokin jumppatunti. (yhtään siis jumppatunteja halveksumatta)

DCIM102GOPRO

Musta tuntuu, että oon oppinut käyttämään kroppaani enemmän ja saanut myös rintarangan liikkumaan eri tavalla. Lantio mulla on aina pyörinyt kivasti, mutta jos on tehty yläkropalla kiertoja ja sheikkauksia on se ollut aina vaikeampaa. Nyt musta tuntuu, että oon siinä vähän parantunut. 🙂

Etnofitneksellä on muutenkin mun mielestä ihana tunnelma. Sellainen jotenkin rento ja iloinen. Mutta silti opettajat on ammattitaitoisia tanssijoita.
Kaikenlaiset supertanssipäivät ja muut jutut siellä on aina on ihania ja jo aiemmin mainitsemani yhteisöllisyys on sellaista mitä ei kaikissa treenipaikoissa ole.

DCIM102GOPRO

Nyt kesällä (itse asiassa jo parin viikon päästä) alkaa kesäkurssit ja mä oon ilmoittautunut Dancehall Queen Style akrobatia -tunnille. Aivan super siistiä ja jännää!! Täytyyköhän muuten hommata polvisuojat?! Varmaan!

Tässä pieni videopätkä dancehall queen stylestä, kun Kaisla oli meillä kerran sijaistamassa Maria. Oli ihan sika kivaa! 🙂

Ja tämä videopätkä on viime vuoden loppupuolelta meiän dancehall reggae -tunnilta. 🙂

***

Tanssia aion jatkaa myös kesällä ja ainakin Dancehall & Street style ja Dancehall Party! -tunnit on sellasia mitä aion käydä kokeilemassa. Niin ja tietysti syksyllä jatkuu taas bootyn sheikkaus! <3

Etnon kesäaikataulut näkee tuosta linkistä.

Ja arvatkaapas mitä? Etnofitness haluaa arpoa teille mun lukijoilleni VIISI kolmen kerran kesätanssikorttia!!

Kesäkortit on voimassa 18.5 – 9.7 ja ne kerrat käyvät kesätunneille, mutta ei tiiviskursseille.

Osallistu kilpailuun kommentoimalla tähän postaukseen!

Kilpailu on käynnissä aina sunnuntaihin 10.5 asti!

ONNEA arvontaan!! 🙂