Bio-Oil, tuo ihmeöljy!

Tuote joka auttaa arpiin, onko se mahdollista? Kyllä!

Bio‐Oil ‐kuivaöljy on myydyin ihonhoitotuote arpiin ja raskausarpiin monissa maissa.

biooil

Kuivaöljy sisältää luonnon kasviuutteita kuten rosmariini‐, laventeli‐, kamomilla‐  ja kehäkukkaöljyjä sekä A‐ ja E‐vitamiineja.
Mutta mikä siinä on erilaista kuin muissa ihonhoitotuotteissa? Ja toimiiko se?

Sain testiin tämän tuotteen muutamia viikkoja sitten.
Tuotteesta kerrottiin, että se sopii arpien, raskausarpien sekä ihonsävyn epätasaisuuksien häivyttämisen lisäksi mm. auringon tai pakkasen kuivattamalle iholle sekä ikääntyvälle iholle. Ja että sitä voisi käyttää kasvoille sekä vartalolle.

Pullo kädessäni lähdin innoissani peilin eteen tutkailemaan kroppaani, että mihinkäs mä tätä nyt lätkäisen ensimmäisenä.
No siinä hetken väänneltyäni ja käänneltyäni totesin, että nyt on kyllä sellainen juttu ettei multa löydy raskausarpia. Mutta tarkkana tyttönä huomasin tuotteen tosiaan sopivan myös esim. kuivalle iholle tai kasvoissa oleville ihonsävyn epätasaisuuksille. Löysin käsistäni myös muutaman pienen arven, jotka on syntyneet jotain treeniä tehdessäni.

Läträytin putelista ihanan tuoksuista öljyä kädelleni ja sipaisin näiden pienten arpien päälle ja kasvoihini.
Tuote tuntui niin mukavalta, että öljysin sillä myös reiteni.

IMG_7579

PurCellin Oil™ tekee Bio-Oilin koostumuksen kevyeksi ja rasvattoman tuntuiseksi. PurCellin Oil™ -öljyn ansiosta Bio-Oil levittyy ja imeytyy helposti. Kasvoihin en levittäisi tätä välttämättä aamusta, koska mielestäni iho jää hetkeksi kiiltelemään öljyn vaikutuksesta. Siksipä tämä on ihana tuote laittaa kasvoille iltaisin. Tai jos aamulla haluaa sitä laittaa kasvoille kosteuttamaan, kannattaa laittaa vain muutama tippa ja saada sillä iho heleäksi. 🙂

Nyt jo muutaman viikon käytön jälkeen huomaan, että kasvoissani iho on tasaisen värinen ja ne pienet arvet käsissäni on oikeasti hälventyneet. Kyllä ne sieltä vielä näkyy jos oikein tarkasti katsoo, mutta tuotteesta sanotaankin että parhaat vaikutukset tulee parin kuukauden käytön jälkeen.

Tulen käyttämään tätä tuotetta myös kesällä, ehkäisemään auringonvalon aiheuttamia ihon pigmenttimuutoksia. Ja aion käyttää tätä öljyä myös jatkossa pienten arpien kanssa.
Ja kuka tietää, jonain päivänä tästäkin vartalosta saattaa löytyä niitä raskausarpia ja silloin tiedän millä tulen niitä ehkäisemään ja hälventämään.

IMG_7603-001

Uskon vahvasti, että säännöllisesti käytettynä tämä ihmeöljy auttaa ehkäisemään ja korjaamaan niin raskausarpia kuin ihon epätasaisuuksia ja pigmenttivirheitä. Tämän lisäksi itseäni miellyttää öljyn kukkamainen tuoksu. 🙂
Onko muilla kokemuksia tuotteesta?

***

Bio-Oilia voi ostaa hyvin varustelluista kaupoista, apteekeista ja tavarataloista (KESKO, S-ryhmä, Sokokset, Stockman, Tokmanni). Öljyn hintasuositukset on isossa 125 millilitran pulloossa 19,90€ ja pienemmässä 60 ml pullossa 11,90e.

Postaus toteutettu yhteistyössä Bio-Oilin kanssa.