Motivoivimmat IG-tyypit

Multa pyydettiin postausta, johon keräisin mua motivoivat instagram-käyttäjät.
Keräsin TOP10:n ja nää on puhtaasti treenin kannalta motivoivia. 🙂 Näiden lisäksi on erikseen ruokajuttuihin motivoivat, kauniit kuvat joita rakastan, jotkin quotes-tyyppiset käyttäjät joiden sanoma miellyttää.

Mutta tässä siis kymmenen mua motivoivinta treenin kannalta. Tulevat tässä aakkosjärjestyksessä, eli ei tärkeysjärjestyksessä. 😉 Oikeastaan jokainen näistä kymmenestä motivoi mua yhtä paljon, joten ei mitään tärkeysjärjestystä voi edes laittaa.

@annahuhtilainen
annahuhtilainen

Anna on varmasti ensimmäisiä keitä rupesin instassa seuraamaan. Annalta oon oppinut niin monia liikkeitä salille, että huh! Annan motivaatio salitreeniin on pysynyt koko ajan mun silmissä mahtavana. Jos itellä joskus on niitä päiviä kun miettii jaksaako salille, niin kun menee instagramiin selaamaan Annan kuvia – tekee mieli itekin lähteä.

***

@ansaivo
ansaivo

Tämä Anna on uudempi tuttavuus instagramissa, mutta aivan huikea! Annalla on niin älyttömän siistejä liikkeitä ja kaikenlaisia vääntöjä kropallaan, että niitä tekee aina mieli mennä testaamaan heti! Annalta oon löytänyt myös tosi monta liikettä, jota mun omat asiakkaat on saaneet (joutuneet 😉 ) tekemään treeneissään.

***

@eeviteittinen
eeviteittinen

Tämä ihana energiapakkaus omaa niin terveen suhtautumisen omaan kroppaansa ja treenaamiseen kuin olla ja voi. Eevi on mun mielestä erittäin hyvä esimerkki siitä, että myös fitness-maailmassa voi säilyttää terveen järjen. 😉 Eevin kuvia on ilo katsoa myös ruokapuolelta ja muotipuolelta. Tätä iloa ja elämänasennetta vois moni opetella. <3

***

@emmilehtomaa
emmilehtomaa

Emmi, mun peppuidolini! 😉 Tällä naisella löytyy asennetta treeniin ja niin huikea kroppa. Emmi on myös toinen hyvä esimerkki siitä, että fitness-jutuissa voi olla mukana myös terveellä järjellä. Emmiltä löytyy paljon erilaisia lajikokemuksia ja voimistelijan taipuisuus ja erilaiset temput on kyllä sellaisia, jotka saa mut myös haluamaan osata tehdä niitä.

***

@hatsolo
hatsolo

Johanneksella jos jollain, löytyy asennetta kuin pienestä (tai vähän isommastakin) pitäjästä. Hänen kuviaan ja videoitaan on ilo katsoa, kropanhallinta ja liikkeet on sellaisia ettei ihan joka jantteri niihin pysty. Välillä on itsekin tullut kokeiltua josko onnistuu, mutta ei oo ihan yhtä sulavasti mennyt. 😉 Joka tapauksessa Hatsolon kuvista ja videoista tulee motivaatiobuustia treenaamiseen roppakaupalla.

***

@jalosaur
jalosaur

Tommin ig-profiilia on mielenkiintoista seurata. Tällä hetkellä hän testaa luomukunto-projektia ja sen etenemistä seuraa mielellään. Hänellä on myös äärettömän hyviä liikeideoita ja motivoivia kuvia. Tutustuttuani häneen Tikiksen kautta, on ollut ilo myös seurata hyvin ”jalat maassa” treenaavan miehen juttuja.

***

@jenselter
jenselter

Tästä leidistä mun ei varmaan tarvitse edes kovin montaa sanaa sanoa.. 😉
Hän on vain ja ainoastaan peppuidoli. 😀

***

@saraliimatta
saraliimatta

Tämä ihana nainen, Sara, on sekä ystäväni että motivaattorini. Saran uskomatonta itsekuria voi vain ihailla vierestä.
Sara on kolmas esimerkki siitä, että fitness-elämää voi elää myös järki päässä. Saran kuvia katsellessa tulee ihan välitön halu päästä salille. Ja mielellään vielä yhdessä Saran kanssa. 😉 Koska mennään taas treenaamaan yhdessä?

***

@tikisjope
tikisjope

USKOMATON kehonhallinta!! Jopen kuvia ja videoita ei voi kun katsoa suu auki. Niitä en oo edes uskaltanut kokeilla. 😉 Nämä kuvat ja videot kuitenkin motivoivat yrittämään omien rajojen rikkomista ja oman kropan haastamista. Jopella myös löytyy niin vahvasti järki päästä ja jalat maasta (tai no ne ei kyllä useimmiten noissa videoissa ainakaan pysy lattiassa.. 😉 ), että hänen juttujaan on ilo seurata.

***

@tuukkapursiainen
tuukkapursiainen

Viimeisenä muttei lainkaan vähäisimpänä Tuukka! Oma rakas mieheni. 🙂 On mahtavaa katsoa kuinka päivä toisensa jälkeen ja kaikkien asiakastreenien ja juoksukoulujen lisäksi Tuukka jaksaa treenata itsekin. Kyllä siinä motivaatiobuusti ainakin itsellä nousee, kun tietää että jos Tuukka ehtii treenata niin perkules niin minäkin. 😉

***

Näin! 🙂
Siinä mun TOP10!
Löytyikö uusia tuttavuuksia? Vai kenties jo seurannassa olevia?

pus <3

@monnatreenaa
monnatreenaa