Treeni kulkee ja tanssi on parasta!

Nyt on kyllä sellanen oikein flow-fiilis päällä!

Asiat tuntuu soljuvan just kuten niiden pitää ja aurinko paistaa ja kevät tulee, tai siis kevät jo on ja kesä tulee. Ai että. <3 Voiko olla nyt surullinen jostain? No oishan sitä niitäkin asioita mistä vähän kai kuuluis ja pitäis pikkusen stressata, mutta mä en jaksa nyt. Mulla oli stressimörkö kylässä pari viikkoa ja maha oli niin pirun kipee, että pääsiäisenäkin meni pari kivaa juttua sivusuun.

***

Pääsiäisenä käytiin ”tutustumassa” meiän uuteen kotisaliin, Motivus Centeriin.
Se on kyllä meille molemmille, Tuukalle ja mulle entuudestaan tuttu, mutta nyt mentiin sinne jotenkin ihan sillee rehvakkaasti kävellen vajaassa kymmenessä minuutissa ja sillä fiiliksellä kun tässä oltais menossa ihan uudelle kotisalille. 😀

IMG_20150406_100130 DCIM102GOPRO DCIM102GOPRO DCIM102GOPRO Desktop3

Tehtiin molemmat selkä-rinta -treeni. Mutta omia aikojamme. Me ollaan opittu, että saadaan paras teho salitreenissä jos tehään kummatkin omaamme. 🙂 Joskus toki treenataan yhdessäkin, mutta useimmiten – vaikka samalla salilla oltais – molemmat tekee omaansa.

Centerin sali on tosi hyvä, siellä on mun mielestä kiva tunnelma ja treenajia on ihan laidasta laitaan. On miehiä ja naisia, on vasta-aloittajia ja jo kokeneempaa punttipirkkoa ja hauisheikkiä. Kaikki kuitenkin sopii samaan paikkaan ja tekemisen meininkiä löytyy. 🙂 Se on myös tosi iso sali, joten en oo tainnut kertaakaan joutua jonottamaan mihinkään laitteeseen.

***

Downloads2

Eilen mä olin pitkästä aikaa dancehallissa. Mulla oli kolmen viikon tauko siitä, kun oli tää muutto ja tuntui ettei vaan kerinnyt. Pistin EtnoFitnekseen viestiä, että mä en nyt valitettavasti kolmeen viikkoon kerkeä tulemaan ja sieltä toivotettiin vaan iloisesti tsemppiä muuttoon ja aurinkoa. 🙂

DCIM102GOPRO DCIM102GOPRO DCIM102GOPRO etnofitness DCIM102GOPROMeillä on kyllä vaan niin huikean ihana opettaja. Oon häntä aiemminkin hehkuttanut, mutta hehkutan taas. Mari on niin hyvä sekä tanssijana, että opettajana. Ja kaiken lisäks ihan huikeen näköinen! 😉
Tunti meni nopeasti ja mulla meni reippaasti kaloreitakin tunnilla, pidin eilen sykemittaria tunnilla ekaa kertaa ja kaloreita kului sellaiset rapiat 500kcal 55min tunnin aikana.

etnofitness2Treenit kulkee nyt ihan tosi hyvällä temmolla ja vois jopa sanoa, että omalla painollaan. Mä en tällä hetkellä juurikaan mieti monta treeniä viikossa oon tehnyt tai pitäisi vielä tehdä. Meen salille kun siltä tuntuu (aika usein tuntuukin) ja käyn dancehallissa kerran viikossa. Sen lisäksi päivittäin tietysti koirien kanssa pitkiä ja lyhyitä lenkkejä. Ja nyt uskon, että auto jää vähäisemmälle käytölle tän uuden asuinsijainnin vuoksi. Mikä on pelkästään kyllä positiivista. Tänäänkin oon ehtinyt käpötellä jo n.10 000 askelta. 🙂

***

Kello on ihan just viis ja mä lähden Ruoholahden Motivukselle vetämään asiakkaalle treeniä.
Aurinko paistaa edelleen ja kun mä pääsen töistä, on vieläkin valoisaa.
Kuinka siistiä?!

pus!

xoxoxo
Monna