4 peppuidoliani ja heidän tipsinsä! ;)

Peput on vallanneet Suomen. Tissit ei oo enää mitään, peput on pop! Edelleen!!

Teksasin yliopisto Amerikassa sai selville,  että miehet sekoavat pepuista, jotka nousevat vartalon linjasta selvästi esiin.  Keskivertomies huumaantuu erityisesti, jos pepun kulma on 45 astetta suhteessa vyötäröön. Tällöin takapuoli on erityisen pyöreä ja ulkoneva.
 

Näin sanottiin Voicen sivuilla olleessa artikkelissa.
Mutta tiedättekö mitä? Kyllähän naisetkin sekoavat pepuista. Omista ja toisten. Mä ainakin. 😀

bart2

***

Mä ajattelin koota teille mun peppuidolit samaan postaukseen ja sainpas heiltä pyydettyä myös tipsit teille omista suosikeiksi muodostuneista pepputreeniliikkeistään! 😉
Peppuidolini tulevat siis tässä, eikä missään tärkeysjärjestyksessä sillä näiden kaikkien peput on niin pop!

Emmi

Emmin suosikkiliike pakaroille on erilaiset askelkyykyt. Niitä Emmi on kertomansa mukaan ”hinkannut jo vuosia”. 😉 Emmin treeneihin kuuluu pakaroiden treenaus siksi, että hän haluaa kroppansa olevan sopusuhtainen. Ja voihan wautsikawauwaa tota Emmin bootya!!!
10599372_10152838603754331_3441683064329758716_n

***

Heidi

Heidin suosikkiliike on split squat. Heidin peppukehitystä mä oon ihastellut hänen blogistaan koko kehityskaaren ajan. Oikeasti miten huikeeta!! Heidi jos joku antaa mulle ”toivoa” siitä, että myös pienestä pepusta voi tulla muhkea ja herkku. 😉 Heidiltä kun kysyin, että miksi peppua tulee treenata tai miksi hän sitä tekee, kertoi hän näin: ”No ulkonäköjuttuhan nää on. Mutta oikeestaan vois sanoo, et ulkonäkösyistä treenaan pyllyä siksi, koska mulle ei oo semmosta geeneissä suotu niin piti tehdä itte.”
heidi
***

Anni

Annin suosikkiliike on maastaveto ja siitä vielä ehkä erityisemmin suorilla jaloilla tehty versio. Annilla on myös sellainen peppu, että kääntää aivan varmasti ihan kaikkien katseet. Niin miesten kuin naistenkin. 😉 Anni kertoi, että juokseminen ja pyöräily on myös erittäin hyviä pakaroiden kehittäjiä. Kun kysyin Annilta, että miksi hän treenaa peppua vastasi hän siihen näin: ”En treenaa peppua oikeen ulkonäkösyistä vaan ennemminkin pitkien koulupäivien pehmusteeksi ja raa’an voiman tuottajaksi.” 😉 (mä en ehkä usko.. ;D )
11076743_957174260962377_2062218334_n***

Aliisa

Aliisan pyöreä ja timmi peppu on varmasti vähintään sen 45 asteen verran kulmassa vyötäröön nähden. Aliisan suosikkiliike pepulle vaihtuu kuulemma kuukausittain, mutta tällä hetkellä se on pakarapotku taljassa toinen polvi penkillä. Kun Aliisalta kysyin miksi hän treenaa peppua, tuli vastaus näin: Mä treenaan peppua täysin ulkonäkösyistä ja välillä myös turhankin paljon.” 😀
IMG-20150318-WA0002

***

Näin nämä neljä peppuidoliani kertoivat omista peffatreeneistään ja suosikkiliikkeistään. 🙂 Voinpa siis todeta, että kunhan olo antaa myöden salille, niin taidan tehdä pakaratreeniin pohjautuen vahvasti näihin neljään liikkeeseen.
Kyllä se munkin peppu sieltä pikku hiljaa pyöristyy. 😉

Nämä kuvat otin tänään aamusta molemmat, ensin vähän likaisemmalla peilillä ja sitten vähän puhtaamalla.. Haha.. 😀

Desktop

Lopuksi vielä pari linkkiä Lihastohtorin hyviin pepputreenivinkkeihin!

Pahimmat reenimyytit – osa ll :pakarat

Treenaa peppu isoksi – osa ll

***

Kertokaahan, mikä on teidän suosikkiliike pakaroille?

xoxoxo
Monna