Kahden ääripään päivä

Sunnuntaina mulla oli sellainen päivä, että sain tehdä kahta asiaa jotka on aika kaukana toisistaan. Tavallaan. Toisaalta ne molemmat edistää hyvinvointia. 🙂 Toisessa maataan ja rentoudutaan, toisessa hiki lentää ja perkelekin kaikuu.

Aamupäivällä suuntasin tieni taas kohti Pietarinkatua. Siellä mulla oli varattuna ripsihuolto ihanan Anniinan hoteissa Beauty Anniinassa. Siellä sain käydä makuulle kauneushoitolan pedille ja sulkea silmät. Olla vain ja rentoutua.
Samalla Anniina huolsi ripset ihanaksi.

IMG_20150315_133408Beuaty Anniinassa on nyt maaliskuun loppuun asti tarjous!! Suosittelen lämpimästi Anniinaa! 🙂 Hän tekee tarkkaa ja kaunista jälkeä. Anniina tarjoaa nyt siis ripset hintaan 100€ (norm.130€) Anniinalle löydätte vaikkapa hänen kauneushoitolansa Facebook-sivuilta. Tarjous on ihan yleinen tarjous, eikä koske vain mun blogin lukijoita. 🙂

***

Ripset kuosissa lähdin illalla kohti Crossfit Sataman tiloja.
Siellä meillä oli luvassa Tikiksen treenivideosarjan vikat kuvaukset. Ekat kuvaukset oli muutama viikko sitten la & su, joista kerroinkin endorfiiniryöppy-postauksessa.

Eilen oli kahden vikan treenivedon vuoro ja Tommi ja Anni vetivät meille kyllä niin huiput treenit, että huh. Nyt mulla on alaselkä ihan rikki kun ahnehdin mave-painoissa ja muutenkin tuntee taas tehneensä.
Jos vois toivoa, niin treenaisin aina tollasessa porukassa. 😀 Jumantsuide miten paljon sitä saakaan enemmän itsestään irti. Huh.

IMG_20150316_080530 IMG-20150315-WA0019 IMG-20150315-WA0028

Mulla tulee kyllä ikävä näitä tyyppejä! On ollut tosi makeeta tutustua kaikkiin! <3

Tänään Tikisen sivuilla julkaistiin MUN TREENI!! 😀 Tässä alla on sarjan toka jakso, Monnan treeni! 😉 Käykää kattomassa ja tiedätte minkälaisia treenejä mä vedän. Myös mun asiakkaille ja myös itselleni.

***

Ihanaa illan jatkoa! <3