Ällöttävät miehet, koirat ja kaikkitietävät.

Mulla on kuulkaa oikein sellanen paasausfiilis nyt! Ihan niinku syyhyttää päästä paasaamaan!! 😀 Mä päätin tehdä vanhan kunnon paasauspostauksen pitkästä aikaa ja kerätä siihen muutamat asiat, joista haluan paasata. Haha! Mulla on erinäisiä aiheita, mistä oon kiehunut täällä taustalla ja nyt niistä sitten muutama tähän. Ei missään tärkeysjärjestyksessä, silllä nää on kaikki tärkeitä. Erittäin. 😉

***

Te ällöttävät miehet, jotka lähettelette viestejä meille bloggaajille tyylillä ”voisitko myydä sun alushousut”, ”lähetä mulle joku kiva kuva susta” TAI jopa pistätte viestiin mukaan kuvan rumasta vehkeestänne; LOPETTAKAA!! Kukaan itseään kunniottava bloggaaja (tai yhtään kukaan muukaan nainen) ei halua katsella kuvia tuntemattomien miesten kaluista, ei halua lähettää itsestään alastonkuvaa likaiselle ällöttävälle miehelle, eikä aio myydä alusvaatteitaan yhtään mistään hinnasta. Siis lopettakaa typerät viestinne!

***

Te ihmiset, jotka pidätte koirianne vapaana taajama-alueella; lopettakaa se. Se on kiellettyä ja se on typerää. Vaikka kuinka tunnette oman koiranne ja se on maailman kiltein ja tottelevaisin koira, voi se reagoida yllättävälläkin tavalla kun vastaan tuleekin ennalta-arvaamaton hyvin leikkisä ja sosiaalinen koira. Tai jos teidän koiranne on kiltti ja söpö ja ihana ja maailman parhain, se vapaana juostessaan saattaa juosta erittäin agressiivisen, ison ja vaarallisen koiran luokse ja olla sitä myöten selvä tapaus. Poliisi voi sakottaa koirien vapaanapitämisestä taajama-alueella sen nähdessään.

***

Te kaikkitietävät päällepäsmärit; lopettakaa. Olkaa välillä hiljaa ja kuunnelkaa mitä muillakin on sanottavaa. Te ette ole ainoita, jotka asiasta kuin asiasta tietää kaiken – vaikka usein niin luulette. Avatkaa korvanne ja kuunnelkaa. Ei se teidän asemaanne heikennä. Ootteko te joskus kuulleet sanonnan ”viisas vaikenee”? Niinpä. Miettikääpä sitä sitten kun seuraavan kerran kerrotte faktaa asiasta kuin asiasta kovaan ääneen, miettikääpä kunnioitaako jokainen läsnäolija maata jalkojenne alla ja pitää teitä maan viisaampina tietäjinä? Vai huokaileeko ehkä jokainen syvällä sisimmässään, että olispa tuo jo hiljaa.

***

Huh! Sainpahan sanottua.
Kiitos ja anteeksi. Hah! Tai ei oikeastaan ees anteeksi.
Puspus ja kivaa päivänjatkoa! <3

-Monna