Instagram – mitä minä tiedän teistä?

Mulla on ollut instagram-tili n.kaksi vuotta. Oon ladannut instagramiin tänä aikana yhteensä 2953 kuvaa. Niistä kaikista on tykätty yhteensä 205 588 kertaa!! Siis yli kaksisataatuhatta tykkäystä mun kuville! 😀 Oon saanut 6798 kommenttia. Tällä hetkellä mua seuraa 3696 ihmistä ja kaikenkaikkiaan multa on lähtenyt 491 seuraajaa pois tänä koko aikana.

IMG_20150211_141854

1.

Kaikkein suosituin kuva on tämä tässä yllä. Kun Gere palasi kotiin opaskoiratesteistä ja sai meidän luona jatkoaikaa vielä puoli vuotta, oltuaan testeissä liian lapsellinen.

top5

Geren kotiinpaluukuvan jälkeen viisi suosituinta kuvaa kahden vuoden aikana on olleet:

2. 3. 4. 5. 6.

Eli te instagram-seuraajani tykkäätte eniten mun koirakuvista, sekä mun selfieistä. 😉
Te olette aktiviisimpia tykkäämään mun kuvista maanantaisin klo 21 aikoihin, torstaisin klo 19 aikoihin ja lauantaisin noin klo 07.00.

Teistä 86% seuraa mua Suomesta ja 4% Jenkeistä ja 3% Ruotsista.
Kaksi mun kuvia eniten diggaavista seuraajistani on @armijuliaa ja @nelbaa
IMG_20150211_143024

Niistä kaikista melkein 7000:sta kommentista yksi eniten kommentteja keränneistä kuvista oli kuva, jossa Gere oli lähdössä opaskoirakoululle testeihin.
kommentteja

Viimeisen kuukauden aikana te olette tykänneet eniten näistä kuvistani:
1.kk 2.kk 3.kk 4.kk 5.kk 6.kk

Lähes puolet kuvistani instagramiin olen laittanut ilman filtteriä. Ja eniten käyttämäni filtteri on ollut Valencia.

20150211_144054

Suurin osa teistä seuraajistani on ns. hiljaisia seuraajia. Näette kuvani, mutta ette koskaan paina tykkäystä.
Viimeisimmästä 300-tykkäyksestä 95,8% on antanut mulle te mun ihanat seuraajat ja ne loput tykkäykset on tulleet vaan niiltä, jotka stalkkaa mun tiliä välillä, mutteivat syystä tai toisesta halua seurata mua. 😀

Viimeisen viikon aikana te olette tykänneet eniten näistä kahdesta kuvasta:
1.vko 2.vko

Välillä mä mietin, että haluaisin vähentää kuvien laittamista instagramiin ja toisaalta taas mietin, että jos on jotain minkä haluan laittaa niin mikäs siinä sitten.
Joskus katon sellaisia ihanan seesteisiä ig-profiileita, missä on vaan hienoja kuvia. Sellaisia kuin suoraan jostain muotilehdestä tai sisustuslehdestä. Ja haluaisin laittaa itsekin sellaisia. Mutta sitten mietin, että ei meiän koti näytä sellaiselta tai mun vaatteet sellaisilta. Eli sellaisten kuvien ”rakentaminen” olisi teennäistä.
Joskus kun on päivä etten laita kuin yhden kuvan, saattaa seuraajia tulla äkisti lisää. Kun on taas kovin aktiivinen kuvien lisäilypäivä, seuraajia saattaakin tipahdella pois.

***

Jänniä juttuja! 🙂
Mutta kiva näitä on tutkia.
Jos oikein laskelmoivaksi alkaisin, niin mun kannattaisi laittaa kuvia vain näistä kolmesta:
A: koirista, B: mun naamasta ja C: mun pyllystä.

Jos et siis vielä seuraa mua instagramin puolella (tai ehkä stalkkaat, muttet ole painanut seuraa-nappia):
@monnatreenaa

Ja seuraamaan! – ehkä eniten maanantaisin klo 21 ja torstaisin klo 19. 😉