Kauneudenhoito

Multa kysytään usein, että miten hoidan ihoani ja hiuksiani kun treenaan paljon ja työnkin takia hikoilen päivittäin useampaan otteeseen. Että kuivuuko mun iho ja päänahka ja kaikki. 😀

En oo koskaan ollut mikään super hyvä kauneudenhoidossa. Mähän pesin naamani käsisaippualla varmaan vähintään kakskymppiseksi asti. Varmaan 25-vuotiaaksi, jos rehellisiä ollaan. 😉 Muutenkaan en oo ollut koskaan mikään virtuoosi näissä hommissa. Monesti tuntuu, että kovin monilla naisilla on kaikenlaista kuorintasessiota ja muuta hoitoa vähintään kerran viikossa. Itsehän olen tainnut kuoria viimeksi ihoni noin vuosi sitten.

Nykyään kuitenkin puhdistan naamani iltaisin ja käytän erilaisia voiteita meikin alla jne.. 🙂
IMG_5855 IMG_5820 IMG_5826

Mulla on kauneudenhoidossa sama kuin muussakin elämässä, keskitie on paras. Ääripäät on huonoja. Ja tämä toimii mulle. Kaikille ei.
Käytän siis pääosin luonnonkosmetiikkaa iholle, mutta kyllä välillä pistän naamaan ihan muutakin kuin luomua ja luonnonkosmetiikkaa.

Mä oon vähän laiska rasvaamaan itseäni suihkun jälkeen. Mutta teen sitäkin välillä. 😉 Ja kun en ehdi, niin aivan loistavia tuotteita on suihkusaippuat, joihin on lisätty kosteusvoidetta.

1 IMG_5808

Hiuspohja mulla on sellainen, että se reagoi vuodenaikoihin. Se reagoi myös sokeriin. Mitä puhtaammin syön, sitä paremmin voi päänahka. Ja mitä kylmempi ja kuivempi on ilma, sitä huonommassa kunnossa on päänahka. 🙁 Yks mikä on auttanut mua paljon on avokadoöljyä sisältävä shampoo ja silloin tällöin kookosöljyhoidot päänahalle. Hieron kookosöljyä päänahkaan ja annan vaikuttaa tunnin-pari, sitten saunaan vielä vähän muhimaan ja sitten kunnon pesu.
Koska en viitsi päivittäin pestä hiuksiani, niin yks mun suosikkituotteista on myös kuivashampoo.

IMG_5829 IMG_5830

Joskus jos haluun vähän päivettyneemmän ihon, niin käytän itseruskettavia. Mutta tosi harvoin nykyään. Ehkä jos on jotkut kuvaukset tai jotkut juhlat. Ihan parasta ja parhaiten levittyvää itseruskettavaa on Vita Libretan. Ja suuta hoidan mm. Marviksen hammastahnoilla.

IMG_5838 IMG_5844

Päivittäin meikkipuolelta käytän meikkivoidetta, puuteria, aurinkopuuteria, kulmaväriä ja huulirasvaa. Meikeissä mulla on tällä hetkellä pääosin käytössä vaan Laveran luonnontuotteita. Mutta esim. kulmaväri on Lumenen ja huulirasva Blistexin. Meikkisiveltimet on Mariela Sarkima Beautyn. Tuoksuja käytän aika harvoin, mutta silloin kun käytän niin mun suosikki on Dolce&Gabbanan tuoksu ja uutuutena luonnonparfyymistickki.

IMG_5849 IMG_5852

Tällaisia asioita mä pistän päähäni ja ihooni ja naamaani.

Kivaa perjantaita! <3