Meiän kirja uunista ulos!! – Lämpimäiset kädessä ja niin huippu päivä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen oli se päivä, kun saatiin meiän uunituoreet lämpimäiset käteemme!!!

Saatiin tieto kustantajalta torstaina, että kirja on nyt haettavissa ja ensimmäiset kappaleet on jo myynnissä Tammen omassa myymälässä Korkeavuorenkadulla. Järkättiin heti yhteinen aika, että nyt mennään hakemaan porukalla meiän lapsi!! 😉

Eilinen päivä alkoi kuitenkin ensin Tuukan ja erään tahon kanssa yhdellä mielenkiintoisella palaverilla ja sen jälkeen lounaalla ihanan Marissan kanssa.
Julkkarit

Lounaan jälkeen menin hakemaan Ainoa töistä ja sain erittäin mukavan yllätyksen, PÛR – Hyvinvointikauppa antoi mulle testiin ihan super ihanan tuoksuisen ranskalaisen luonnonkosmetiikka ”hajuvesi-stickin”. <3 Tätä hierotaan siis suoraan iholle ja tuoksu säilyy tosi pitkään. Se on tehty aineista, jotka samalla hoitaa ihoa. 🙂 Siinä on esim. kaakaovoita ja kasviöljyjä, eikä se sisällä alkoholia tai parabeeniä. Ihana tuote! Ja näyttääkin kauniilta. <3 Näitä myydään Suomessa siis vain Purissa.

Julkkarit2

Sitten lähdettiin Ainon kanssa kohti Korkeavuorenkadulla sijaitsevaa kustantamoa, johon oltiin sovittu tärskyt Maijun ja Hannan kanssa. Kääks!!!

IMG_20150123_150604

Ja siinä se sitten oli!! Meiän kirja meiän käsissä!
Ihan uskomaton fiilis!! Huh!!!! Toi kirja on niin super hieno, että en kestä! 😀 Reseptit on siis meiän neljän (Hanna, Aino, Maiju ja mä) käsialaa, mutta kuvat ja taitto on ihanien ja taitavien Kirsikan ja Tuukan.

Julkkarit1 Kollaasit1

Mä oon niin fiiliksissä, että meinaan pakahtua!! Tekis mieli hiplata vaan koko ajan tota kirjaa. Se on oikeasti ihan super kaunis! Kuvat on ihania ja reseptit niin ihania, että tekis mieli itekin ruveta niitä väsäämään! Ja helppoja!! Oumaigaad!!!!

IMG-20150123-WA0009_resized IMG-20150123-WA0015_resized IMG-20150123-WA0029_resized

Oltiin ehkä aika vähän innoissaan ja kovaäänisiä tuolla myymälässä! 😉
Mä en oikein osaa sanoa nyt mitään, mun tekis mieli vaan laittaa caps lockilla jotain ylistyslauseita ja sikana huutomerkkejä!!!

IMG-20150123-WA0016_resized IMG-20150123-WA0025_resized

Kyllä oli huippua tehdä kirja tällaisella tiimillä! Voin sanoa, että ei ainakaan hiljaisia hetkiä tullut kovin montaa tänä aikana. 😀

Nyt en osaa sanoa muuta kuin, että menkää ja ostakaa ja nauttikaa!!! Kirjaa saa monista kirjakaupoista, niin netistä kuin myymälöistäkin.
Mm.:
Adlibrikseltä
GreenStreetiltä (nimmareilla 😉 )
Akateemisesta Kirjakaupasta
Suomalaisesta Kirjakaupasta

APUA!!!!!!! Kiitos rakkaat Hanna, Maiju ja Aino! Kiitos Kirsikka ja Tuukka! Ja kiitos mun perhe ja kiitos te lukijat, ilman teitä kaikkia yhdessä tää juttu ei olis ollut mahdollinen!!

Ihanaa viikonloppua! <3
Olkaa kuulolla, kirjasta saattaa olla tulossa pieni arvonta.. 😉
pus!

IMG_20150123_145855