2XU Mid Rise, jalkatreeni ja Dancehall Reggae!

Viimeisen kahden vuorokauden aikana oon kiireistä huolimatta päässyt treenaamaan kolme kertaa.
Muutenkin treenitahti on pysynyt hyvänä, vaikka eletäänkin vuoden kiireisintä aikaa tällä alalla.

Keskiviikkona aamusta treenasin ystäväni Inarin kanssa rinnan ja keskivartalon.
2015-01-22 22.37.53

Keskiviikkona tein myös toisen treenin, illalla oli nimittäin kevään eka Dancehall Reggae-tunti EtnoFitneksellä!! 🙂 Tai siis eka jolle ehdin, viime viikolla alkoi kausi mutten ehtinyt töiden vuoksi mukaan. Nyt kuitenkin pääsin taas nauttimaan tanssin riemusta ihan täböllä!! Ihanaa oli! Meiän tunnin taso on vaihtunut ykkösestä 1-2:een ja tänä keväänä tuleekin olemaan astetta haastavampia koreografioita. 🙂 Jei!! Hauskaa haastaa lisää itseään tässä lajissa!

Desktop Desktop2 DCIM102GOPRO

Sain viikko sitten testiin uudet 2XU Mid Rise -trikoot. Eilen pääsin testaamaan niitä ihan ”in action”, kun meillä oli sovittu treenitreffit Saran kanssa ja treenivuorossa oli jalat.
Kurvasin Sörkkään ja nappasin sieltä Saran kyytiin ja sitten ajettiin Sporttikujalle Hertsikaan.
20150122_134802

Aloitettiin treeni kyykkäämällä.
Se on jännä juttu miten toisen läsnäolo ihan siinä vaan vieressä seisomalla saa tekemään isommilla painoilla ja jaksamaan enemmän. Tai sitten ne oli ne 2XU:n trikoot. 😉

20150122_134423

Joka tapauksessa kyykyt meni hyvällä meinigillä ja etureiskat ei heti pamahtaneet hapoille. Oikeastikin siis kompressiotrikoista on hyöytä! Oon sen aiemminkin huomannut. Kun vedin spinning-tunteja, niin mulla oli usein 2XU:n vanhemmat trikoot jalassa ja tunnit oli ihan eri vetää kuin normitrikoilla. Peukku sille!
Oon kokeillut muutamia eri merkin kompressiotrikoita ja kyllä vaan 2XU:lla on mun mielestä laadukkaimmat ja paras kompressio.

IMG_20150122_154022

Kyykkyjä tehtii 6 sarjaa ja sitten siirryttiin SJMV:n pariin.
Tarkimmat lukijat näkeekin, että tuossa yllä olevassa kuvassa mulla on noi gripit väärin ranteissa. Ja hah! 😀 Mun täytyy myöntää, että oon käyttänyt niitä pariin otteeseen väärin ja vähän ihmetellyt miksei tästä nyt oikein olo hyötyä.. 😀 Mutta sitten siinä yhteistuumin Saran kanssa vähän pohdittiin tätä asiaa ja Sara sanoikin, että kokeilepa niitä näin päin. Ja mähän koklasin. Ja avot! Kylläpä meni sjmv:t takareisille ja pakaralle vielä tehokkaammin sen jälkeen.

20150122_140516

Noi Tafferin gripit on siis kotimaiset ja niitä voi tilata heidän nettisivuiltaan ja sieltä löytyy myös oikeaoppinen pitotapa. 😉

Desktop1

SJMV:n jälkeen tehtiin lantionnostot levytangolla ja takapotkut taljassa, plus loppuun vielä muutamat polttoliikkeet ilman painoja.
Näistä liikkeistä ei kuitenkaan enää otettu kuvamateriaalia, koska yks ukko meinas vetää liian ison herneen nenäänsä ja tukehtua siihen. Koska kuvaaminen salilla oli ”v*tun lapsellista pelleilyä”.

Noista 2XU:n Midrise-trikoista vielä kerron vähän lisää, koska niistä niin moni on kysellyt instagramin kautta.
Niissä on siis korkea vyötärö ja leveä vyötärökaistale. Toisin kuin vanhassa mallissa. Mun mielestä nää on rehellisesti sanottuna ehdottomasti paremmat!! Mutta se on vain mun mielipide, joku ei tykkää leveästä vyötärökaistaleesta. Mä tykkään.
Trikoot pysyy ihan tosi hyvin ylhäällä ja ne on napakat, niinhän niiden pitääkin olla jotta kompressio on mahdollisimman hyvä. Mulla oli niissä vanhemmissa malleissa sellainen pieni ongelma ettei ne meinannu pysyä ylhäällä. Vaikka kuinka kiristin narua ja vedin ne ihan korviin asti, niin jossain välissä treeniä ne oli valahtanut alaspäin. Mutta näissä Midrise-malleissa ei oo sitä ongelmaa enää lainkaan! JES!! Oikeasti siis hyvä uudistus! <3

Korkea vyötärö + leveä vyötärökaistale:

IMG_20150122_183448 IMG_20150117_085822

Kiitos ihana Sara hyvästä treeniseurasta taas kerran! Kyllä reiskat ja takaketju nyt kiittää!! 😉

Kivaa perjantaipäivää kaikille! <3

-Monna

IMG_20150122_145350