Suut makiaksi ♥ Jouluinen jälkiruokakahvi

Mahat alkaa olemaan jo aikas pulloillaan jouluherkkuja, ainakin täällä osoitteessa. 😉
Silti vähän vielä tekee mieli herkutella ja maistella jouluisia makuja.

IMG_5084

Kuinka moni teistä tykkää, että kahvi voi olla hyvä jälkiruoka? Kuinka monelle kahvi on tarpeeksi? Mä tykkään ja mulle se on tarpeeksi.
Mä tykkään tosi paljon kahvista. Monesti vaikkapa ravintolassa syödessäni, pääruuan jälkeen on maha jo niin täynnä ettei mikään suklaakakku tai muukaan kovin massiivinen jälkiruoka enää houkuta. Tällöin tilaan usein maitokahvin jollakin makusiirapilla.

IMG_5063 IMG_5068

Nyt mun kahviamaailma on kokenut ihastumisen. Taas kerran. ♥
Tämän joulun yksi ehdoton lempparilahja Nespresson Inissia-kahvikone onkin nyt saatellut mut taas ihan uudelle levelille kahvin kanssa.
ÄN AA ÄM = NAM!!!!

Nespresson kahvikoneeseen saa eri makuisia kahvikapseleita, mun yhdeksi suosikiksi on nyt kohonnut nyt Hazelnut Dessert. Kuten tämänkin nimi kertoo; jälkiruoka. ♥ Tein tänään siitä vielä astetta tuunatumman version = Jouluisen kahvin.
IMG_5091-001

IMG_5070

Laitoin Hazelnut Dessert-kapselin koneeseen ja kupin alle.
Samaan aikaan laitoin maidonvaahdottimeen kauramaitoa lämpenemään. (kauramaito ei vaahtoudu)
Kun kahvi oli tippunut ja kauramaito lämmennyt, kaadoin maidon kahvin sekaan. Kauramaidolla saa kahviin ”pituutta” lisää, vähän lattemaisen lopputuloksen. Tämän jälkeen pistin vaahdottimeen vielä pienen määrän täysmaitoa vaahdottumaan. Kun vaahto oli valmis, lusikoin sen kuppiin kahvin päälle.
Ja viimeisenä silauksena ripottelin vaahdon päälle piparkakkumaustetta.

***

Jälkiruokani oli valmis! ♥

IMG_5077

♥♥♥

Voin kertoa, että oon juonut kahvia nyt joululoman aikana varmaan enemmän kuin yleensä. Näistä tulee vaan niin hyviä ja tosiaan, ne toimii pienenä ”herkkuna” mulle.

Ei muuta kun suut makiaksi! 😉

Pus ♥

IMG_5083

*Koneet saatu yhteistyössä Nespresson kanssa.