Unelmista totta!

maaimanmatkaaja
TV-tuottajaksi opiskeleva Anna otti muhun yhteyttÀ n.kuukausi sitten ja pyysi multa haastattelua.
Haastattelu koski unelmia. 🙂

MinkÀ neuvon antaisit muille ihmisille, jotka haluavat tehdÀ unelmistaan totta?
MielestĂ€ni lause ”if you can dream it, you can do it” on aivan loistava! LĂ€hes kaikki unelmat on oikeasti saavutettavissa jos tĂ€ysillĂ€ haluaa ja yrittÀÀ. MitÀÀn unelmaa ei voi saada jos jÀÀ vaan miettimÀÀn, ettĂ€ ”ei tĂ€stĂ€ kuitenkaan tuu mitÀÀn”. Jos ei itse usko itseensĂ€, kukaan muukaan ei usko. Kun lĂ€htee pÀÀttĂ€vĂ€isin ja rohkein mielin kohti oman unelmansa toteuttamista, kannustaa varmasti myös muita ihmisiĂ€ ympĂ€rillÀÀn yrittĂ€mÀÀn kohti unelmiaan. 🙂 On ihanaa voida toimia esimerkkinĂ€ siinĂ€, ettĂ€ unelmia voi saavuttaa. Helppoa se ei ole, mutta ehdottomasti sen kaiken vaivan vÀÀrti!

 
TÄÄLTÄ voit lukea haastattelun kokonaisuudessaan.

MÀ mietin tuossa tuon haastattelun antamisen jÀlkeen, ettÀ mitÀs nyt sitten kun unelma on tavallaan saavutettu? MikÀ olis mun unelma tÀssÀ hetkessÀ?
Tulin siihen pÀÀtökseen, ettÀ unelma olis saada pyörittÀÀ tÀtÀ omaa yritystÀ aina.
Jotenkin mua itseĂ€ni jopa hieman yllĂ€ttÀÀ, ettĂ€ unelma on työhön liittyvĂ€. MĂ€ en mun mielestĂ€ koskaan oo ollut mitenkÀÀn ns. ”työkeskeinen” ihminen. Mutta toisaalta, ehkĂ€ juuri siksi se mitĂ€ teen työkseni on tosi tĂ€rkeetĂ€. Se mÀÀrittelee muunkin elĂ€mĂ€nlaadun.

Ennen yksityisyrittÀjÀksi ryhtymistÀ olin ihan loppuunpalamisen rajoilla (ellen jopa mennyt yli) toisen alaisena. Kuljin ihan sumussa ja lÀhipiirikin kÀrsi.
Nyt kun saan tehdĂ€ työkseni unelmaani, voin paremmin myös työajan ulkopuolella ja sitĂ€ kautta oon myös parempi ihminen muille. 🙂

MÀ oon pikkuhiljaa nyt muutaman vuoden sisÀllÀ jÀttÀnyt taakseni asioita mistÀ ei tuu hyvÀ olo, henkisesti tai fyysisesti. Puhuin parin ystÀvÀn kanssa tÀssÀ lÀhiaikoina, ettÀ terve itsekkyys on hyvÀ asia, asia mitÀ monen pitÀis opetella. TehdÀkö asioita mistÀ ei tykkÀÀ tai mistÀ saattaa jopa ahdistua, vain siksi ettÀ kokee sen jonkinlaiseksi velvollisuudeksi tai oletukseksi muiden taholta? Vai tehdÀkö asioita, joista tulee aidosti hyvÀ olo itselle ja sitÀ kautta myös ihmisille ympÀrillÀ? Kun itse voi henkisesti paremmin on myös parempi ihminen muille.
Jaksaa rakastaa enemmĂ€n. 🙂

Aionkin jatkaa tÀllÀ polulla edelleen ja pikkuhiljaa jÀttÀÀ taakse vielÀ muutaman asian, jotka edelleen aiheuttaa pientÀ puristusta rintakehÀssÀ.
Eilen illalla kun ei meinannut kuumuuden takia tulla uni palloon, tein pÀÀtöksen mikĂ€ tulee muuttamaan vielĂ€ jonkin verran elĂ€mÀÀni parempaan. 🙂 JĂ€tĂ€n taakse asian, joka ei tunnu hyvĂ€ltĂ€. Kerron siitĂ€ sitten myöhemmin kun se on ajankohtaista.

Haluan unelmoida ja elÀÀ onnellisena. Haluan olla hyvĂ€ ihminen ja hiton hyvĂ€ työssĂ€ni. 😉 Haluan kehittyĂ€ ja haluan antaa lĂ€hipiirilleni kaiken. Haluan olla hyvĂ€ ystĂ€vĂ€.
Ja yksi juttu mistÀ ehkÀ vÀhÀn salaa vielÀ haaveilen, on se ettÀ saisin joku pÀivÀ perustaa oman pikkuruisen kuntosalin. Hihi.

Kertokaa mulle mistÀ te unelmoitte?
Uskaltakaa unelmoida! 🙂
<3: Monna
IMG_1548-001