Monna testaa.. ;)

Monna treenaa    eiku siis: Monna testaa 😀
* Postauksessa olevat tuotteet saatu

Ihan ensiksi pitää sanoa, että ihan mahtavaa kuinka paljon tuli kommentteja alkoholipostaukseen, rehellisiä mielipiteitä ja kokemuksia! <3
Vastailen niihin kunhan vain ehdin. 🙂 (nyt on muiden postausten kommentteihin taas vastattu)

20140428_072512Sain yhteydenoton koskien Detox-kuuria. Haluaisinko testata sellaista? Mietin ensin, että en. Että en vaan kertakaikkiaan nyt ehdi tekemään mitään ”normaalista poikkeavaa”. Mutta sitten ajattelin, että no miksipä ei. Olin jo monta vuotta miettinyt detoxia ja kuullut monilta ystäviltäni pelkästään hyvää detox-kuureista.

MethodDrainen 20 päivän kuurin on nyt siis tarkoitus puhdistaa elimistöä. 🙂 Jännää nähdä miten käy! Tänään siis aloitin!
Kuuri on helppo totetuttaa, tarvitsee ”vain” juoda 1,5l detox-juomaa päivän aikana. Ja välttää/vähentää kahvia, alkoholia, virvoitusjuomia, kovia rasvoja, sokeria, viljoja ja meijerituotteita.
Eli käytännössä mulla muuttuu mun ruokailut nyt 20 päivän ajaksi kala- ja kasvispainotteiseksi. Maitotuotteita en muutenkaan oo käyttänyt paljoa, mutta nyt en siis käytä yhtään. Kahvia meinaan juoda joka aamu kupillisen ja sinne sekaan laitan mantelimaitoa.
Leipää en syö, enkä pastaa. Mutta täysjyväriisiä saan käyttää. 🙂

20140427_164148Eilen tehtiin siskonmakkarakeittoa, ne mitä siitä jäi jää Tuukan syötäväksi. Koska en saa syödä nyt noita siskonmakkaroita. 😀

20140427_215836Aamuisin meinaan syödä Alpro Soyan maustamatonta jugurttia kuten tähänkin asti.
Sekaan lisään pinjansiemeniä ja mustikoita ja banaania. 🙂 Mutta verigreippiä pitää välttää. Se voi nimittäin vaikuttaa huonosti maksan puhdistumiseen kuurin aikana.

Ootan oikeesti innolla mitä tuloksia tässä 20 päivässä tapahtuu!!
Endorfiinikoukussa oli muutamassa päivässä saanut huikeita tuloksia tätä kuuria kokeillessaan. 🙂 Joten innolla odotan omia kokemuksiani!

Onko teillä kokemuksia detoxista? TÄSTÄ linkistä voitte tilata nyt myös ilmaisen näytepaketin noista Fructolax-kuutioista.

Sain myös toisen yhteydenoton samoihin aikoihin. Tämä yhteydenotto tuli Mobilefun-yritykseltä.
He kysyivät haluaisinko käyttööni esim. langattomat kuulokkeet ja käsivarsikotelon kännykälle, jotka molemmat toimisi hyvin paljon treenaavalle ihmiselle. 🙂
No itse asiassa mulla löytyi jo käsivarsikotelo, joten kieltäydyin tästä tarjouksesta.

IMG_8489Sain kuitenkin valita toiset tuotteet. 🙂 KIITOS! 🙂
Ja paljon autoilevana ihmisenä otin kerrankin järjen äänen mukaan ja pyysin käyttööni bluetooth-kuulokkeen, kännykälle autotelineen ja uudet kuoret kännykkään. 🙂

Tämä bluetooth-setti oli jotenkin todella kaunis ja siro. 😀 Muistan jotkut ekat bluetooth-kuulokkeet vuodelta nakki ja kirves.
IMG_8491 IMG_8492 IMG_8511
Kännykkäteline autoon taasen on hyvä siitä syystä, että siinä on mukana laturi. Joten kun sitten vaikkapa suunnistan gps:n avulla johonkin uudelle salille tms. ja akku kuluu, niin saan ladattua puhelinta samalla. Loistavaa oikeesti! Varsinkin kun musta tuntuu, että akku on koko ajan lopussa. 😀
IMG_8494 37238
Ja vielä viimeiseksi, sain valita ihanan väriset Flip Cover-kuoret.
Nää on ihanan pinkit ja itse asiassa vähän kirkkaammat luonnossa kuin tuolla Mobilefunin sivuilla. 🙂
IMG_8486 IMG_8487
Kiitos Mobilefun ja MethodDraine! 🙂
Kaikki tuli tarpeeseen ja oikeasti käyttöön!

Detoxista lisää sitten 20 päivän päästä viimeistään. Tai tuntemuksia saatan kirjoittaa jo ennen sitä. 🙂

Aurinkoista viikon alkua!
puspus <3
IMG_8522 IMG_8628