Mä meinasin, mutta sitten…

Mä meinasin kirjoittaa siitä, että eikö se haukku muka haavaa tee?
Mutta ajattelinkin etten halua kirjoittaa negatiivisesta asiasta tai paasata taas kerran jostain.

DCIM100GOPRO DCIM100GOPROMä meinasin kirjoittaa siitä, että joskus nuorempana ja huonolla itsevarmuudella varustettuna haukuin muita, koska ajattelin sillä saavan itselleni enemmän ystäviä.
Mutta sitten ajattelin etten halua kertoa moista faktaa itsestäni ja omasta aiemmasta huonosta käyttäytymisestäni.

DCIM100GOPRO DCIM100GOPROMä meinasin kirjoittaa siitä, että mua harmittaa kun nykyään tuntuu, että on enemmän normi kuin poikkeus haukkua jotain. Puhua negatiiviseen sävyyn asioista.
Mutta ajattelinkin etten halua lisätä negatiivisuutta kirjoittamalla siitä.

DCIM100GOPRO DCIM100GOPROMä meinasin, että munkin pitää kertoa teille siitä, että mullakin on välillä huonoja päiviä enkä aina vaan hymyile ja kulje vihellellen ja pienillä hypähdyksillä eteenpäin.
Mutta sitten mä ajattelin, että ei tässä maailmassa positiivisuutta oo liikaa. Joten en halua kertoa huonoista päivistäni sen enempää.

20140423_152035 20140423_152105Mä meinasin kirjoittaa siitä, että mua ihmetyttää miksi nykyään on oikeus haukkua muita tai jotain juttua julkisesti vaan sillä verukkeella, että ”tämä on vain minun mielipiteeni asiasta”?
Mutta sitten ajattelin, etten halua kirjoittaa katkeroitunutta tekstiä. Tai taaskaan lisätä niitä negatiivisia ajatuksia.

DCIM100GOPRO DCIM100GOPROMä meinasin kirjoittaa siitä, että on ihmeellistä jos joku haukkuu jotain, niin sen haukun tekee jotenkin muka hyväksytymmäksi se, että se on kateutta. Mä meinasin kysyä, että miksi kateus-kortti vedetään aina esiin? Ja mä meinasin kysyä, että helpottaako haukun kohdetta yhen piirun vertaa se onko haukun syynä kateus vai joku muu typerä selitys? Eikö se silloin muka saisi satuttaa?
Mutta mä ajattelin, etten halua enää kertaakaan kirjoittaa blogissani tästä kateus-viha-kilpailu-asiasta. Vaan haluan kirjoittaa iloisista asioista.

IMG_20140424_085249
Jos SÄ ajattelit, että tänään on paska päivä ja eniten vituttaa kaikki.
Niin ajattelepas uudestaan. Mikä oikeasti harmittaa niin paljon, että sen vuoksi kannattaa pilata niin oma kuin ehkä jonkun muunkin päivä?

Aurinkoa ja hymyä tähän ihanaan ja aurinkoiseen keväiseen päivään!
20140422_122906-001PS. Jos ette käyneet vielä lukemassa juttua mun makeoverista, niin käykäähän TÄÄLTÄ lukemassa. 🙂