MOVE * NOURISH * BELIEVE

Oletteko kuulleet tästä ”slouganista”?
Se on Lorna Janen filosofia.
Ootteko koskaan käyneet TÄLLÄ sivustolla?

Mä käyn lukemassa tuolta usein monenlaisia vinkkejä. Niin liikkumiseen, ravintoon kun siihen henkiseen puoleen.
20140320_111755
Mä ajattelin tänään kirjoittaa nimenomaan tuosta Believe-osiosta.
Uskalluksesta olla oma itsesi. Itsesi rakastamisesta. Onnellisuudesta.

Mä olen niin iloinen, että aikoinani löysin Lorna Janen. Se mikä pelkkien treenivaatteiden sijaan on tällä brändillä takana on, on se kokonaisvaltaisuus. ”Pyhä kolminaisuus”, treenin lisäksi on muistettava ravita kehoa, niin henkisesti kuin ravinnon kautta. Move – Nourish – Believe !

Poimin tänään tosiaan kaksi hyvää juttua tuolta Lorna Janen sivuilta liittyen onnellisuuteen ja itsensä rakastamiseen.
Ensimmäisenä 7 tapaa oppia rakastamaan itseään.
self-love_banner
7 tips to practice self-love today – Lue tuosta linkistä!

Toisena juttuna sivuilta poimin Opi rakastamaan itseäsi, hölmö! 😉
lornajaneLearn to love yourself silly – Lue juttu tuosta linkistä!

Mäkin kirjoitin taannoin jutun viisi syytä, miksi rakastan itseäni. Sen voit lukea TÄSTÄ, jos et vielä ole lukenut. 🙂

Miksi mä tänään halusin kirjoittaa tästä asiasta? Ehkä siksi, että tänään on kansainvälinen Onnellisuuspäivä! 
Ja ehkä siksi, että tämän viikon starttasi aivan ihana sähköposti yhdeltä lukijaltani.
Nuorelta tytöltä, joka on oppinut arvostamaan itseään, olemaan oma itsensä ja olla välittämättä siitä mitä muut sanovat. Hän kertoi saaneensa multa rohkaisua asiaan ja pikkuhiljaa kasvanut henkisesti uskaltamaan. Uskaltamaan olla juuri sellainen kuin on.
20140320_111941

Mitä sitten jos maha ei ole ihan slimmi? Tai mitä sitten jos haluaa käyttää vaikkapa värikkäitä vaatteita, eikä kulkea valtavirran mukana muodin suhteen? Sen ei saisi antaa vaikuttaa. 

Mä olen pienen ikäni ollut sellainen, että mietin kauheasti mitä muut miettii ja pitäisköhän munkin tykätä Guns’n Rosesista eikä tästä nynnystä NewKidsOnTheBlockista?! Ja tykännyt jostain meiän luokan pojastakin ihan vaan sen takia, että meiän luokan kovimmat mimmit tykkäs ja uhkaili, että jos sä et tykkää Turkasta vaan Janista, ni me ei tykätä susta. 😀 Haha! (ja ei Turkassa siis mitään vikaa ollut 😉 )
Ja sittenhän mä tykkäsin Turkasta.

Vasta ihan viime vuosina olen oppinut rakastamaan itseäni ja olemaan just sellainen mitä olen. Se on tuonut onnellisuutta mun elämään. Ja pystyn sitä onnellisuutta jakamaan myös muille, kun mulla itselläni on hyvä olla.

Nykyään mä voin rohkeasti sanoa, että hei mä katon Salkkareita ja tykkään Cheekistä. Enkä valehtele, että diggailen jostain singonviritysmusiikista ja katson vain Yle Teemalta sivistyneitä dokumentteja.
Ja että mä tykkään nykyään Tuukasta, enkä enää siitä Turkasta 😀 Ja että jos olisin ollut enemmän hereillä, niin olisin mennyt kiljumaan Bäkkäreiden konserttiin hetki sitten kun olivat Helsingissä. Ja vaikka mulla ei löydykään sixpäkkiä, niin tykkään mun mahastani, vähän sellaista pehmeetä siinä päällä on, mutta uskallan laittaa tänne julkiseen blogiin kuvia mun pehmeästä mahastani.

Itsensä rakastamiseen ei tarvita jotain tiettyjä kriteereitä mitkä pitäisi täyttää. Kuten tuolla Lorna Janen sivuillakin kirjoitettiin toisessa jutussa, se että oppii arvostamaan itseään sellaisena kuin on, se on se rikkaus. Se tuo onnen.
Ei se tapahdu hetkessä, mutta ainakin tällee kolmessakymmennessäkolmessa vuodessa. 😀

20140320_111430
Näissä mun kuvissa shortsit ja toppi on Lorna Janen. Saatu yhteistyöstä heidän kanssaan.

Käykäähän kurkkaamassa maaliskuun uutuuksia TÄÄLTÄ!!

Ja kertokaahan te mitä te rakastatte itsessänne? Edes yksi asia! 🙂 Lupaan, että sen kirjoittaminen tekee hyvän mielen. Se ei missään nimessä ole ”omakehu haisee”-tyyppistä toimintaa. Vaan se on terveen itsetunnon löytämistä ja sitä kautta sitä onnellisuuden tunnetta. Kokonaisvaltaisesti.

p.s. Mä sain matkustuluvan lääkäriltä ja huomenna nousee kone kohti aurinkorantaa! Seuraava postaus tulee sitten sieltä!!! Hihiiiii!!!!! 🙂 🙂 🙂