Tankotanssi – uusi rakkauteni! ♡

Vihjasin teille eilisessä postauksessa, että aion aloittaa uuden harrastuksen.
Tänään pääsin ekalle tunnille!! Olin varannut ekan tunnin vasta ensi viikolle. Tämän päivän tunti oli loppuunvarattu, mutta aamulla oli tullut onneksi peruutuksia ja pääsin jo tänään uuden harrastukseni pariin. TANKOTANSSI!!! Jiihaa!! 🙂

Mä oon jo kauemmin pohtinut, että haluaisin jotain uusia haasteita treenaamiseen kun puntilla vääntäminen ei pelkästään enää kiinnosta.
Mietin joululoman aikana eri vaihtoehtoja. Voimistelusta olin tosi kiinnostunut. Wikipedia sanoo voimistelusta näin: Voimistelu on urheilulaji ja harjoittelumuoto, jonka tarkoituksena on parantaa ja kehittää fyysistä voimaa, notkeutta, ketteryyttä, koordinaatiota ja tasapainoa.
Mä oon aina ihaillut sitä jumalatonta kehonhallintaa mikä voimistelijoilla on. Niin naisilla kuin miehilläkin.
Ja nyt kun oon kokeillut itse kaikenlaisia siltoja, kärrynpyöriä, käsilläseisontoja sun muita, niin oon ilokseni huomannut, että multakin löytyy sitä kehonhallintaa. Mutta tietysti hyvin hyvin vähän vielä.

No pelkkä voimistelu oli kuitenkin vähän hankala vaihtoehto, en osannut päättää, että lähtisinkö kokeilemaan renkaita, tanssillista voimistelua, akrobatiaa vai mitä.. Ja sitten toiseksi tässä tökkäsi se, ettei aikuisten alkeita järjestetä kauhean paljoa..

Mietin sitten, että mikä voisi olla kehonhallintaa ja lihasvoimaa parantava ja kehittävä, mielenkiintoinen ja tarpeeksi haastava laji. No tankotanssi!!  Uujea!!
Yhen kerran oon käynyt sitä kokeilemassa joskus muutama vuosi sitten. Ja silloin mulla ei ollut mitään lihasvoimaa ja kilojakin pari enemmän kuin nyt. Silloin se ei ollu ihan niin helppoa. 😉

Muutama vuosi takaperin.
Muutama vuosi takaperin.

Tänään kuitenkin intoa puhkuen ja vähän jännitystäkin mukana astelin Pole4Fit:iin heti aamusta.
20131227_095045 20131227_095129Nettisivuilla kehotettiin ottamaan pitkät housut lämmittelyä varten ja sitten shortsit varsinaiseen tankoiluun, jotta saa ihosta kitkaa tangolla pysymiseen.

Ensin lämmiteltiin hetken aikaa ja sitten alettiin kieppumaan tangoilla. Oli palomies-pyörähdystä, palonaista, merenneitoa ja vaikka ja mitä. Nää kaikki meni ihan tosi hyvin, olin tosi iloinen kun onnistuin ekalla kerralla.
IMG_20131227_095740Huomasi kyllä sen, että lihasvoimasta oli hyöytä. Todella paljon.

Pyörähdysten jälkeen alettiin ottamaan sitten vähän haastetta lisää ja mentiin istumaan tangolle ja seisomaan tangolle ja vaikka ja mitä. Ai että! 🙂 Mä tykkäsin ihan hulluna!!
Sisäreidet huus hoosiannaa jo tosi alkuvaiheessa tuntia ( kai siihenkin tottuu! tottuuhan?! ) , mutta urhoollisesti kipusin tangolle aina uudelleen ja uudelleen ja pääsin jopa seisomaan ilman käsiä.

Pole stand
Pole stand

Tollee mäkin olin! 🙂 Ja sitten istuttiin esim. näin:

Leg Cross
Leg Cross

Kuvat TÄÄLTÄ.

Noniin! Olen siis täysin hurahtanut ja innoissani!! Ens viikolla on heti seuraava kerta, tai no itse asiassa ilmoittauduin jo kahdelle tunnille, alkuviikosta yksi ja loppuviikosta toinen.
Ajattelen, että näin alkuun on pakko pitää pari päivää aina välissä, että ehtii pahimmat mustelmat ja hankaumat parantua, ennen kuin lähtee uudestaan pyörimään.

Nyt pitää vaan miettiä salitreenaamista vähän uudelta kantilta. Niin, että se on tankotanssia tukeva laji, eikä sitä hankaloittava.
75d072e995cde6767171999485361d23 Pole-DancingJa tollee mäkin sit kohta osaan! 😉

Käytiin eilen Tuukan kanssa meidän ystäväpariskunnan luona viettämässä Tapaninpäivän iltaa. Syötiin hyvää salaattia ja maisteltiin erilaisia teitä. (kirjotetaanko tee:n monikko noin?! Haha!) Ja pelattiin Robin Yatzya! 😀
IMG_20131226_170524 20131226_19385820131226_193912Myös Gere oli mukana. 🙂

Nyt mulla on ilo pistää taas pieni arvonta käyntiin!
Kävin viime viikolla tapaamassa uutta yhteistyökumppaniani Boccaa!
20131219_135427Suuhygienisti Taina Roisko teki mulle ensimmäisellä kerralla kartoituksen mun hampaista. Ja sanoi, että ”joo no kyllähän noita vähän vois vaalentaa”.. 😀 Haha! Juurikin näin.
MUTTA, ensin pitää laittaa pohja kuntoon.
Ja mun mielestä on ihanaa, että Bocca:ssa huolehditaan siitä, että ensin on terveydelliset puolet kunnossa. Eikä vaan ruiskaista jotain vetyperoksiidia hampaisiin ja sanota, että soronoo!
Ensin pitää siis tehdä ihan peruspuhdistus, sisältäen mm. hammaskiven poiston.

20131219_140752
Huomenna mulla on sitten aika tähän hommaan. Vähän jo jännittää.
Mua kehotettiin ottamaan särkylääke ennen tuloa, se helpottaa huomattavasti kuulemma sitä vihlontaa mitä hammaskiven poisto tuottaa. Ihana ohje!! Koska mun mielestä hammaskiven poisto on yks inhottavimmista jutuista.

Huomenna siis sinne ja sitten ens viikon alussa vaalennukseen! Kivaa!!
Kerron teille näistä molemmista kerroista sitten erikseen vielä, miltä tuntui ja mitä tapahtui. 😀

Mutta, sitten pistetään arvonta käyntiin.
Bocca antoi arvontaan oikein kunnon tuotepaketin! Sisältää valkaisevaa hammastahnaa, suuvettä, hammasharjan, kieliharjan ja vaikka mitä!
IMG_5279Tuossa koko palkinto! 🙂

Arvonta käynnistyy ÄN YY TEE NYT ja on käynnissä sunnuntaihin 29.joulukuuta asti.
Kilpailuun voit osallistua kertomalla tähän postaukseen, että onko sulla hampaat kunnossa? Vai kärsitkö ehkä (todella yleisestä) hammaslääkäripelosta?
(jätäthän myös sähköpostiosoitteesi)

ONNEA ARVONTAAN! 🙂

Mä lähden nyt syömään hirvilihasoppaa ja nauttimaan vikasta lomapäivästä! Soronoo! 😀
20131226_164043