Vapaapäivien huumaa ja sokerihimoja!

Tällainen lomaltapaluu ihmisellä pitäisi aina olla! 😀
Kaksi päivää töitä ja loppuviikko vielä vapaata. Pehmeästi laskeutuen töihin takaisin siis.
Nyt on vielä viikonloppu vapaata ja sitten maanantaina alkaa ihan kunnon työtahti taas.

Eilinen kuuma päivä vietettiin Geren kanssa ulkona ja eläinlääkärissä. 🙁
Ulkona oli tosi kuuma pienelle mustalle kaverille, mutta urheesti se siellä tallusteli ja kun sai vähän vettä niin jaksoi taas painaa eteenpäin.
IMG_20130725_115844

Ja mä jaksoin jäätelön voimalla ;)
Ja mä jaksoin jäätelön voimalla 😉

Otettiin myös järkkäri mukaan ja käytiin kävelemässä mun lapsuuden maisemissa Käpylässä. Siellä on vaan niin ihana tunnelma. Aina. Tässä vähän kuvasatoa sieltä. 🙂
IMG_3078 IMG_3083 IMG_3089

IMG_3085 IMG_3098IMG_3099 IMG_3102 IMG_3103Sen verran pikkukaveri läähätteli, että välillä otettiin sitä syliin ja käveltiin sillälailla jonkun matkaa. 😀 Aikamoista koiran elämää. 😉
Käytiin myös Arabianrannassa kokeilemassa jos Gere ois halunnut käydä meressä viilentymässä, mutta valitettavasti enemmän kiinnosti valkoposkihanhojen p*ska!! Voi hitto! Mä muutenkin inhoon näitä kyseisiä lintuja. Anteeks vaan kaikille linturakkaille ihmisille. Mut ne vaan kähisee ja on inhottavia kakkakoneita.
IMG_3118 IMG_3122 IMG_3127Kotimatkalla kaveri sitten nuukahti täysin ja veteli unta palloon mun jaloissa.
IMG_3129

Välipala
Välipala

 

Gere lääkärissä
Gere lääkärissä

Treenaamisesta mä pidin välipäivän torstaina.
Olin aika poikki (ja oon nytkin) kun tuo pentu ei oikein jaksa nukkua yöllä. 😉
Väsyneenä oon huomannut, että tekee paljon enemmän mieli herkkuja ja sokeria. Ja niinhän se elimistö toimii. Se kaipaa energiaa ja tietää nopeita hiilareita tulevan juurikin sokerista.
Siks monesti just esim. päikkäreiden jälkeen tekee mieli makeaa.
Nälkäsenä ja väsyneenä tekee mieli makeaa, joka nostaa verensokerin hetkeksi huippuun. Verensokerin jatkuva vaihtelu saa makuhermot himoamaan vielä lisää sokeria. Mitä enemmän sokeria ja makeutusaineita käyttää, sitä korkeammalla insuliinitaso pysyy ja sokerinhimo säilyy.

Päivällinen
Päivällinen

Muutenkin musta tuntuu, että mulla on nyt oikein kunnon sokerikoukku päällä.
Mökkilomalla anopin herkkujen ääressä otin vähän rennommin syömisten kanssa muutaman päivän ja heti jäi sokerikoukku päälle.
Tällä viikolla oon yrittänyt ottaa takas ruotua, koska sain KOLME KILOA hankittua viidessä päivässä! Miettikääpä sitä!!

Iltapala
Iltapala

Elimistö ei tarvi kuin muutaman päivän herkuttelua putkeen ja koukku jää päälle. Toiset pystyy helpommin irtautumaan siitä ja toiset vaikeammin. Mä kuulun tohon tokaan sarjaan.
Vähän sama alkoholin kanssa. Tai tupakan. Siis ei mulla. 😀 Haha! Vaan yleensäkin nämä kolme nautintoainetta luokitellaan samaan kastiin; valkoinen sokeri, alkoholi ja tupakka.
Valkoinen sokeri on myös koukuttava aine vaikkei siitä oo varsinaisia tutkimustuloksia oo.
Joillakin ihmisillä sokeri ja toisilla alkoholi, vapauttaa enemmän mielihyvää tuottavia aineita kuin muilla. Mitä enemmän nautintoainetta käyttää, sitä enemmän sitä tekee mieli. Ihan vaikka jos ajattelee, että alkuun riittää yks rivi suklaata ja jossain välissä huomaa, että vetää puol levyä suklaata.

Mutta nyt oon päättänyt ryhdistäytyä ja maanantaina kun alkaa normaali arki, niin jää kaikki herkut pois hetkeksi. Piste.
Näin sitä tämäkin pt on lipsahtanut sinne ”kesällä voi syödä rennommin”-puolelle vaikka niin tuli täälläkin paasattua hetki sitten siitä, että kesälomalla voi ja pitää syödä samalla tavalla kuin muutenkin. 😀
No ihmisiähän me kaikki vaan ollaan ja annettakoon tämä muutaman PÄIVÄN (ei sentään monen viikon) lipsahdus mulle anteeksi ja jatketaan eteenpäin. 😉

Perjantaipäivän asua :)
Perjantaipäivän asua 🙂

Eilen me oltiin sovittu koiratreffit mun rakkaan ystäväni Inarin kanssa ja hänen koiransa Hugon. 😀 Myös Tuukka ja Juuso tuli mukaan. Tavattiin Dallape-puistossa Kalliossa ja riehun määrä oli suuri.
20130726_122740 20130726_124623Oli hauska katella kun koirakaveruksilla oli keskenään kunnon riehut ja molemmat pisti toisilleen kampoihin. 😀
Nopeasti vierähti yli tunti kun koirat riehui ja kaks papupataa (Inari ja Tuukka 😉 ) höpötti.
IMG_20130726_023515 IMG_20130726_023547Väsynyt poika tuotiin sitten kotiin ja päästiin itse illalla treenaamaan salille. Gerellä oli ensimmäinen vähän pidempi yksinoloharjoittelu. 😀 Oli ihan ku ois lapsen jättäny kotiin yksin. Haha! Koiraäitiystransformaatio on tapahtumassa.. 😉

Geren yks lempipaikoista, lasisen vaa
Geren yks lempipaikoista, lasisen vaa’an päällä. 😉

 

Treenivaatteet niskaan ja pyörä alle!
Treenivaatteet niskaan ja pyörä alle!

Hypättiin pyöriemme selkään mieheni kanssa ja poljettiin läheiselle Pirkkolan salille. Perjantai-iltana klo 20 oli salilla muutama hiski vääntämässä meiän lisäksi. Joten hyvin rauhassa saatiin tehdä eikä tarvinnut jonotella laitteisiin tai painoille.

Mä tein pelkästään mavea! Hahaha! No en tehny!
Mä tein pelkästään mavea! Hahaha! No en tehny!

 

Paparazzi hyökkäsi
Paparazzi yllätti treenaavan miehen.

Joo siis mä tein käsivarsia. Tein hauis-ojentaja-hartia-treenin. Ja hyvä oli! Ojentaja oli ehkä pääosassa tällä kertaa ja sinne sainkin parhaimman poltteen. Hartialle sain myös hyvän treenin, mutta hauis jäi vähän vähälle kun sali meni kiinni ja meiän piti lähteä kattomaan että miten se pikkumies pärjää yksin. 😀
20130726_203043 20130726_203219 20130726_203224Ojentajalle tein taljassa pull-overia, kahvakuulalla niskan takaa, sekä mutkatangolla ranskalaista.
Hartialle tein pystysoutua taljassa, vipareita sivulle seisten, takaolkapäitä penkillä istuen vähän etukenossa vipareita takaviistoon ja vipareita eteen seisten.
Hauis sai tyytyä pelkästään vuorokääntöihin käsipainoilla.
IMG_20130726_092547 IMG_20130726_092716Toi Pirkkolan sali on kyllä sellanen ”äijäsali”. Mutta ihan hauska. Siellä ei oo mitään hienouksia. Levypainoja ja vapaita painoja on paljon. Ja aika paljon laitteitakin, mutta ei mitään ns.turhuuksia.
Hauska käydä välillä tällaisillakin saleilla.
20130726_204815 20130726_205651 20130726_210303Tein pitkästä aikaa vatsoja tollasella laitteella. On muuten hyvä kun sen tekee oikein. Tosi paljon tota laitetta tehdään väärin, liian isoilla painolla ja sitten vedetään käsivoimilla eikä keskitytä vatsalihasten työhön.

Treenin jälkeen oli hyvä fiilis ja sitten vaan pyörä taas alle ja kotia kohti!
20130726_210843 IMG_20130726_092857
Ja Gerehän oli pärjänny super hienosti! 🙂
Yksinolo ja luoksetulo on jo opittu, mutta sisäsiisteys ja puremisen lopettaminen on vielä oppimislistalla. Huh. On tän pienen pennun kanssa aikamoista. Mutta on se ihanaakin.

Iltapalaksi rahkaa, banaania, pensasmustikoita ja pinjansiemeniä!
Iltapalaksi rahkaa, banaania, päärynää, pensasmustikoita ja pinjansiemeniä!

 

Instagram.. :)
Instagram.. 🙂

Nyt toivottelen teille kaunista lauantaipäivää ja aurinkoa kaikille viikonloppuun!

Nauttikaa! 🙂
IMG_3095