Second skin..

Kuvaaja: Sebastian Dannberg
Aloitetaan tämä vappuaaton postaus tällä raivopäisellä kuvalla.. ;D Sain yhden kuvan AquaCocktailsin viralliselta kuvaajalta eilen ja pakkohan mun tää oli tänne teidän iloksi laittaa heti. Lisää kuvamatskua tapahtumasta ja videotakin on tulossa myöhemmin.. Mä kyllä näytän aika hullulta tossa kuvassa, asiakasraukat polki kieli vyön alla pelätessään tällasen raivohullun muijan huutoa.. ;D Hahahaha!
Sunnuntaina mä vietin tosiaan ihan vapaapäivää, niin töistä kuin treenistäkin. Kuten teille jo täällä kirjoitin.
Eilen kuitenkin oli taas niin työpäivä kuin treenipäiväkin. 🙂 Päivä oli aika täyteen buukattu ja ainoa vaihtoehto treenille oli aamusta heti. Niinpä pakkasin saliromppeet kassiin ja lähdin Motivus Centeriin tekemään rinta-hartiatreenin ennen kun tapasin uuden asiakkaan.
Innokkaana treenaamaan 😉
Tein rinnalle: prässin, ristikkäistaljan alhaalta ja viparit suoralla penkillä suorin käsin + penkkipunnerruksen käsipainoilla vinopenkillä. Ja vähän punnerruksia.
Hartialle tein sellaisen yhden kojeen plus arnoldit, pystypunnerrukset ja viparit sivulle.
Miten tää kuva näyttää jotenkin… ?! ;D
Penkkipunnerrus käsipainoilla vinopenkissä meni aikas kivoilla käsipainoilla jo. Ja muutenkin tein jotenkin ehkä vähän isommilla painoilla, koska oli vähän vähemmän aikaa treeniin. Ajattelin tehdä siitä siis lyhyen ja ytimekkään. Ja onnistuin.
Pukkarissa palkkari napaan ja sitten Kampin yläkertaan Johto-Cafeen tapaamaan uutta asiakasta ja juomaan vähän kahvetta. 😉
Asiakastapaamisen jälkeen pääsin syömään hyvää lounasta rakkaan veljeni kanssa. Päädyttiin Cafe Lasipalatsiin ja saatiin mahamme täyteen. 🙂
Lounaan jälkeen jatkui tahti iltaan asti, ympäri Helsinkiä tuli juostua työasioissa ja ohjauksissa. Illalla kuitenkin odotti vielä ihana juttu kotona. Mun ystäväni tuli taas pinkin hierontapöytänsä kanssa meille ja hieronta odotti.
Sain tunnin hieronnan hartioille, niskalle, kallonpohjalle ja yläselälle. Voi ristus!! Mä oon varmaan kaks vuotta kulkenu jossain aivotukoksessa, kun ei oo veri kiertäny päähän asti hartiajumien takia. Eilen oikein tuntu kun veri lähtee kohisten kulkemaan. Ihan mahtava fiilis!! 
Nyt mulla on vielä muutama tunti töitä jäljellä ja pari asiakastreeniä. Sitten meinaan vaihtaa vapaalle ja lähteä viettämään vappua mahtavassa seurassa! Kuoharipullonkin meinaan ottaa mukaan ja kohottaa maljaa! Vappu on mun mielestä sellainen ilon juhla! 🙂
Meillä on kavereiden kesken tänään tiedossa naamiaiset. Ja tässä vielä loppukevennykseksi teillekin pari fotoa miten minä meinaan pukeutua.. 😀 ;D Ostettiin ystäväni Inarin kanssa samanlaiset ”second skin”-puvut ja niissä suhistaan sitten tämä ilta! (tota huppua en kyllä aio pitää päässä, prkle siellä pysty hengittämään)
SUPER HAUSKAA WAPPUA KAIKILLE!!!
Inari vasemmalla, minä oikealla.. 😀
 TSÄDÄÄ!! 😀