Altaassa ja altaan reunalla!

Tervehdys! 🙂
TÀÀllĂ€ on vietetty hyvin vesipainotteinen viikonloppu. 😀 SekĂ€ eilen ettĂ€ tĂ€nÀÀn on vietetty aikaa erinĂ€isillĂ€ uimahalleilla. Niin altaan reunalla kuin itse altaassa.
Eilen oli MÀkelÀnrinteessÀ AquaCocktails-tapahtuma. Halli suljettiin muulta yleisöltÀ klo 14 ja sitten ankarat valmistelut kÀyntiin. Itse en valmisteluissa ollut mukana, vÀhÀn autoin siinÀ ennen omien ohjausten alkamista.
Ennen hallille lÀhtöÀ kÀytiin aamupÀivÀllÀ mieheni kanssa pyörimÀssÀ keskustassa. Ilma nÀytti kevÀisen ihanalta, mutta tuuli oli pirun kylmÀ. Palloilu ulkotiloissa jÀi lyhyeksi ja yllÀripyllÀri löysimme itsemme urheiluliikkeestÀ.. ;D
Kaupugilta kotiin tullessamme syötiin edellispĂ€ivĂ€n jĂ€miĂ€ ja vĂ€hĂ€n lohta rinnalle. 🙂 Ja sitten iltapĂ€ivĂ€llĂ€ 2XU:n kompressiotrikoot peppupehmuisteilla jalkaan ja Fix:n työpaita pÀÀlle. Auton nokka kohti MĂ€kelĂ€nrinnettĂ€.

Mun hommiin kuului AquaCocktailsissa viisi hydrospinning-tuntia. Tuntien kesto oli 25min. (tuolla tapahtumassa kaikki tunnit lyhyempiĂ€ kuin normaalisti) Mutta allasalueen lĂ€mmössĂ€ n.+26-30c, on viiden spinning-tunnin veto ihan kiitettĂ€vĂ€ homma. 😉

 ”Mun alue” , asiakkaat pyörĂ€ilivĂ€t altaassa ja minĂ€ tuossa altaan reunalla ihan normi spinningpyörĂ€llĂ€.
Tossa mun naamakuvan taustalla nĂ€kyy mun pyörĂ€, eli siinĂ€ minĂ€ poljin ja huusin. ;D TĂ€mĂ€ siis havainnoillistamiseksi. Kun tosi moni aina kysyy, ettĂ€ pyörĂ€ilenkö minĂ€ siellĂ€ altaassa myös. 🙂
Eilen tunneilla oli paljon ensikertalaisia, joten tottakai piti vetÀÀ tiukat tunnit. Kaksi ja puoli tuntia yhteensĂ€ siis poljin ja kaloreita kului ”kivat” 1500kcal. Vaikka mulla oli noi pyörĂ€ilyhousut jalassa, niin kyllĂ€ voin kertoa ettĂ€ oli vĂ€hĂ€n muutkin paikat hellĂ€nĂ€ nĂ€iden tuntien jĂ€lkeen kun reidet. 😀 Haha!
Ohjausten jÀlkeen tukka oli rÀjÀhtÀny, naama punainen, silmÀt vetiset (?) ja jÀrjetön hiki! Etureidet myös ihan hiukan hapoilla ja ihan hillitön jano!! Vaikka tuntien aikana olikin mennyt pari litraa vettÀ.
Mahtava tapahtuma oli ja hyvÀllÀ, mutta vÀsyneellÀ fiiliksellÀ kotiin missÀ odotti ihana yllÀri. Mieheni oli tehnyt meille ruuan valmiiksi. (vaikka ei se sinÀÀnsÀ yllÀri ollut, meillÀ taitaa mies kokata enempi kuin minÀ ;D )
Jauhelihakeittoa, uunijuureksia ja kanankoipia! 🙂 Slurps!
TÀnÀÀn on ihan vapaapÀivÀ. Tai no kyllÀ mÀ kohta avaan hetkeksi työmeilin, mutta siis ei oo varsinaisia hommia. TÀnÀÀn on myös vapaapÀivÀ treeneistÀ. Mulla viimeksi vÀlipÀivÀ ollut viime la, niin on varmaan ihan aikakin pitÀÀ pikku breikki kropalle.
Ihan kokonaan ilman urheilun maailmaa ei tÀnÀÀnkÀÀn kuitenkaan mun pÀivÀni suju. Aamusta lÀhdettiin mieheni kanssa Pirkkolan uimahallille vetÀmÀÀn vÀhÀn uintitekniikkajuttuja.
MĂ€hĂ€n en siis mikÀÀn uintimestari ole, mutta noi tekniikka-asiat on hallussa koulutuksen vuoks ja oon mĂ€ ihan uintitekniikkakurssejakin pitĂ€nyt. 🙂 Siis myös aikuisille. Lasten uimakouluja paljon, mutta aikuisten vĂ€hĂ€n vĂ€hemmĂ€n.
Se on jÀnnÀ juttu miten osaan opettaa vapaauinnin, selkÀuinnin ja rintauinnin tekniikkaa, mutta oikeestaan vaan selkÀÀ osaan (jaksan) itse uida. Ja sekin on jÀÀnyt hyvin vÀhÀiselle viime vuosina.
Aamulla kaivoin kaapista kaikki mun uintiromppeet. Löytyi iso kassi tĂ€ynnĂ€ erilaisia uimapukuja, uimalaseja ja uimalakkeja. TĂ€ssĂ€ kuvassa niistĂ€ vain osa. 😉
Löysin muuten myös sporttiset bikinit, joista tÀÀllĂ€ ollaan keskusteltu.. 😀 En ees muistanut, ettĂ€ mulla on tollaiset.
Ja noista tĂ€nÀÀn pÀÀlleni valitsin tuon O’neillin lahkeellisen uikkarin.
Kamppeet kassiin ja menoks!
Oikein aurinkoista ja ihanaa sunnuntaipĂ€ivÀÀ kaikille! 🙂
Onko teistÀ lukijoista joku joka diggailee kÀydÀ uimassa tai jopa harrastaa sitÀ?
Tai onko tÀÀllÀ vesipelkoisia tai muuten vaan ei niin vedestÀ diggailevia?