Loistavia ostoksia, hyvää treeniä ja hyvää ruokaa! ♥

Ihan ensiksi muistuttaisin teitä, että tänään on VIIMEINEN päivä ilmoittautua Sporttipäivään!! 🙂 Joustetaan sen verran, että huomiseen asti voi laittaa ilmoittautumisia.
Päivä järjestetään parin viikon päästä, ja teille jo ilmoittautuneille tulee viikonlopun aikana meilitse lisäinfoa. Ihan innolla odotetaan kaikki kolme järjestäjää; Leevi, Anna  ja minä!! 🙂
Nyt siis viimeisetkin innostuneet tänne mukaan!! Päivästä tulee varmasti ihan huippu!! 🙂
Eilen ennen omia jumppaohjauksia oli aika suunnitella uudet ohjelmat jumppiin. Mä tykkään, että on hyvä tahti vaihtaa 4vko:n välein musat ja ”koreografia”. Eilen oli siis tämän aika.
Sellaisia liikkeitä esim.. 😉
Ohjauksia varten kaivoin mun ”vaippahousut” taas kaapista.
Onko teillä muilla kokemuksia 2XU:n kompressiotrikoista? Mä oon ihan rakastunut noihin, ne jalassa tuntuu jaksavan ihan huomattavasti paremmin polkea. Noissa mun trikoissa on tosiaan sellaiset pyöräilypehmusteet, mutta mua vähän himottais ostaa ilman niitäkin. Kompression vuoksi kun lihakset tuntuu ”pysyvän paketissa” paremmin ja kun niiden avulla maitohappo kulkeutuu lihaksesta nopeammin pois, niin jaksaa pidempään. 🙂
Mulla oli jotenkin sellanen natsifiilis eilen ohjatessa ja vedin itekkin ihan täysillä mukana. Hiki virtas varmaan enemmän kun ikinä ohjausten aikana.. 😀 Kaloreita kului vajaat 1000kcal parissa tunnissa.
Meillä on mieheni kanssa nyt hedelmien täyteinen kuukausi menossa. Varsinkin miehelleni noi ”hevi”-osaston tuotteet tällä hetkellä maistuu. Hän kävi eilen kaupassa ja tulos oli tämä:
Tämän päivän postauksessa tulee aika kattavasti myös vähän tietoa siitä mitä syön pitkin päivää ja miten rytmitän sen treenin kanssa jne.. Tästä kun on täällä paljon kyselty. 🙂
Tänään aamulla tosiaan tuosta hevi-kasasta nappasin vesimelonia ja banaanin, sekä siihen rinnalle vesilasillisen + spirulinan + sinkin + aloevera-”huikan”. 
Tämän pienen ”aamupalan” jälkeen lähdin 40min.-pituiselle lenkille. Tänään kyllä askel tuntui raskaalta ja huomasin, että noi aamulenkit lähes tyhjällä vatsalla ei sovi mulle. Parhaat lenkit juoksen silloin kun on kunnon lounas tai aamupala alla.
Lenkille
Lenkin jälkeen suihkun kautta maha mouruten aamupalan kimppuun. Aamupalaksi tein kipollisen rahkaa, banaania, vesimelonia ja pinjansiemeniä. Yhden viipalen ruispalaa, johon päälle kevyt-metwurstia ja kurkkua. Ja pari kuppia kahvia. 🙂
Aamupalan jälkeen oli aika lähteä vetämään treeniä asiakkaalle. Sieltä suoraan Märskyyn, jossa treenit Inun kanssa.
 Seuraavat trikoot jalkaan ja hommiin. (tai hölmöilemään peilin edessä)
Meillä oli Inun kanssa taas ojentaja-treeni yhteistreeninä! 😀 Haha! Me puhuttiin, että jostain syystä melkein aina kun treenataan yhdessä, ni meille sattuu ojentaja+hartia tai ojentaja+rinta. Tänään oli vuorossa tuo eka pari, eli ojentajat ja hartia.
 Vähän dippailuja ensin.
 Ja sitten ojentajaa taljassa. Pari punnerrusta steppilaudalla ihan treenin alussa..
Sitten tehtiin vielä hartialle vipareita eteen, pystysoutua ja takaolkapäille sellasta ihanaa vipstaakkeliliikettä, missä otsa nojaa penkkiin ja painot nousee vipareina sivulle.
Treenin jälkeen proteeinijauhetta nassuun ja välipalaksi tämän palkkarin lisäksi ruisleipä, jossa välissä oli kinkkua, salaattia ja tomaattia.
Ja sitten toiselle asiakkaalle treenit.
Työpäivän jälkeen rakkaan äitini kanssa vähän shoppailemaan Itikseen. Ja parit iiiiihanat jutut mullekin tarttui matkaan. 🙂 Nimittäin uusi kevättakki ja lenkkarit!
Vaikka mä en oo mikään trendien seuraaja, enemmänkin käytän sellaisia vaatteita+värejä mitä ei ihan jokaisella vastaantulijalla  näy, niin nää lenkkarit mitkä ostin on nyt varsinkin muualla euroopassa jo ihan trendiksi noussut juttu.
Nimittäin New Balancen vapaa-ajan lenkkarit. Ja näitä näkyy katukuvassa esim. Köpenhaminassa ihmisillä ihan farkkujen ja pukujenkin kanssa. Ihan sika makeeta!! Voi kun Suomessakin uskallettaisiin olla vähän rohkeampia pukeutumisen kanssa. No pikku hiljaa sinne päin ollaan menossa.
 Lenkkitossut ovat tuon näköiset. 🙂 Ja ihanat jalassa!
 Ja kuinka siisti takki?! Tietysti Niken. Ja äiree taustalla puuhaamassa. ♥
Loistavien ostosten, hyvän treenin, ihanien asiakkaiden + äidin kanssa laatuajan viettämisen jälkeen oli myös ihana tulla kotiin ja tehdä herkullista ruokaa mieheni kanssa ja köllähtää sohvalle.
Päivällinen näytti sitten tältä:
Täysjyväriisiä, kukkakaalia, parsakaalia (ei pakasteita), kanaa +  kevyttä&paksua, sipulia ja kesäkurpitsaa. Ja viipale kauraleipää. Nam! 🙂

Oikein ihanaa perjantai-iltaa ja viikonloppua! ♥
Mitä on suunnitelmissa viikonlopulle? Töitä? Treeniä? Löysäilyä?
Joka tapauksessa nauttikaa! 🙂