Taidetta ja tatuointeja… ja vähän elektroniikkaa!

Voe ristus notta mä oon hulluna elektroniikkaan! 😀 Pari päivää sitten sain ihastella ystävälläni uutta Samsungin puhelinta. Siinä oli ihan SUPER hyvä kamera ja kun mä jostain tietystä syystä 😉 kuvaan aikas paljon, niin sillä kameralla on mulle iso merkitys. Kyllähän mun ”vanhassa” puhelimessakin oli hyvä kamera, mutta jos mä jotain keksin, niin usein toteutan sen alle 48h. ;D
Siispä käväisin eilen kännykkäostoksilla. Hihii! Nyt mulla on uus Samsung Galaxy S 3:nen. Aivan super hyvä!

Tänään on muutenkin vähän tällainen ”ei niin treenipostaus”, koska mun mielestä on kivaa vaihtelua välillä kirjoittaa jostain muustakin kun raudan vääntämisestä tai juoksulenkeistä. 😀 Mutta tuosta elektroniikasta en nyt teille höpötä enempiä. Haha!
Mulla oli vähän aikaa sitten täällä blogissani Karusoman tauluarvonta. Samalla kun kävin hakemassa tuon kilpailutaulun Villeltä, katsastin myös kotiimme uuden Karusoman. Kuten oon jo aiemminkin kertonut, toi tyyli puhuttelee mua täysillä! Se on tosi makee taidekonsepti ja tottakai hienon siitä tekee myös se, että se on kotimaista, yksityisyrittäjän ja mun hyvän ystävän työtä! 🙂
Meillä kotona aiemmin oli jo yksi Villen taulu. Se koristaa keittiön seinää ja näyttää tältä:

Tämä uutukainen on hiukan pienempi ja vähän erilaisella tyylillä tehty. Ja myös eri värimaailmaa. Sen paikkaa soviteltiin mieheni kanssa ympäri kotia, paikka mihin sitä oltiin alunperin ajateltu ei tuntunutkaan ”oikealta”. Mutta sitten keksittiin sille ihan kuin nakutettu paikka! 🙂 Ja tältä näyttää se:

Seuraavaksi laitan tähän allekkain KAIKISTA mun tatskoista kuvan. Tätä kysellään vähän väliä. Oon tehnyt tatskapostauksen jokunen aika sitten, mutta teen nyt sitten uuden kun kyselyitä tulee ja pari uutta kuvaakin on ihossa. 😉 Osa kuvista on siitä vanhasta postauksesta, koska en jaksanut ottaa uusia kaikista. 🙂 Tässä niitä tulee, olkaatten hyvät:
 My little Pony – uusin ♥ 
Osalla mun tatuoinneista on joku syvällisempi merkitys ja osalla ei. Tietysti esim. Pappa-tekstillä on syvällisempi merkitys – isäni muistolle. Eniten kuvistani on tehnyt L Tattoon Linda ja ystäväni Sara.
Nyt mä lähden lenkille ja illalla on taas tuttuun tapaan kolme jumppaohjausta Töölön Fixillä. 
Mitäpä teidän torstaihinne kuuluu? 🙂