Jalkatreeni starttasi ihanan viikon! :)

Tämä viikko starttasi ihanasti (jälleen) aurinkoiseen päivään ja vieläpä mahtavalla jalkatreenillä ystäväni Saran kanssa.
Aamupala; kuppi kahvia, smoothie (banaani, maitorahka, bulgarian jugurtti + aloe vera), vesilasi ja spirulina&sinkki
”Matkaeväät” salille 😉
Eilen illalla sovittiin Saran kanssa, että mennään taas pitkästä aikaa yhdessä treenaamaan. Tänään vuorossa oli tosiaan ne jalat. Aamu ysiksi oltiin sovittu treffit ja Sporttikujalla nähtiin.
Ensimmäisenä liikkeenä hack-kyykky. Heti alusta lähtien kiva polte etureisille, muutenkin tehtiin etureisi-painotteinen treeni. Mä tein myös vähän takajalkoja, mutta Saralla etujalkapäivä. 🙂
Painoja 120kg + kelkka 20kg = 140kg

Jalkaprässissä taisin vetää tänään omat enkkani = 170kg. En kyllä nyt muista oisinko tolla jo aiemminkin tehnyt.. ;D Omalla salilla kun ei oo tällaista pystyprässiä mihin voi ladata kiekkoja, niin ei ihan tarkalleen muista. 
Etureittä lisää, ilme on taas mitä parhain 😉
Tossa etureisipenkissä tehtiin ensin normitoistoja, mutta vikaan sarjaan lisättiin myös staattisia pitoja. Voi ristus, että tuli kiva pumppi!! Hyvä ku pystyttiin enää kävelemään.. ;D
Jäljellä oli vielä pohkeet. Mä tein välissä myös pari sarjaa takareisille. Pohkeet tehtiin vaakajalkaprässissä nilkan ojennuksilla, sekä yhden jalan päkiöille nousuilla.
Tää on mun mielestä yks parhaimpia takareiden pumppaajia, harmi kun tätäkään laitetta ei löydy niiltä kahdelta salilta missä eniten käyn. 🙁
Pohkeet, nilkkojen ojennuksilla
 Viimeisenä liikkeenä vielä päkiöille nousu yksi jalka kerrallaan.
Sitten jalkahapotusten kera mentiin vielä tekemän lyhyet venyttelyt nyrkkeilysalin puolelle. Joo siis uskokaa tai älkää, pienet venytykset tuli kerrankin tehtyä.. ;D Mulla ei oo kyllä mitään todistusaineistoa siitä.. Hehe..
Loppuun tietysti sitten vielä vähän poseerauksia. 🙂
 Ja vähän pyllypuoltakin 😉

Ja tottakai vielä yhteisposet:
 Sara ja minä
Salilla oli treenaamassa myös Saran kaveri Julia
Treenin jälkeen palautusjuomat nassuun ja sitten lähdettiin vielä kolmistaan kahville Picniciin.
 Sara 
Jäätiin vielä höpöttelemään kahdestaan Saran kanssa hetkeksi, kun Julia lähti kotia kohti. 
Jostain syystä nähdään Saran kanssa liian harvoin. Ehkä me vaan ollaan niin kiireisiä naisia molemmat. 😉 Pitäis vaan yrittää kaivaa sitä aikaa enempi myös ystäville. Jos nyt vois tehdä uuden vuoden lupauksen, niin mä ehkä lupaisin antaa enemmän aikaa hyville ja rakkaille ystävilleni.
Väsynyt, mutta iloinen 😉

Nyt onkin loppupäivä sitten töitä. Ohjauksia ja sähköpostien läpikäyntiä.
Aurinkoista viikon alkua teille kaikille! 🙂
Lounaaksi tänään kinkku-raejuustosalaattiaja ruisleipää