Väistämätön totuus

Aurinkoaurinkoaurinkooo!!! 🙂
Eilen ei ollut mikään mun parhain päiväni. Siitä en täällä enempää avaudu, mutta olipahan sellanen koettelemusten päivä että huh!! Onneksi siitäkin selvisin ihanien ystävien ja perheen tuella.
Illalla tehtiin mieheni kanssa pitkästä aikaa täytettyjä paprikoita. Täytteeksi jauhelihaa ja couscousia ja päälle juustoraastettta. Ja rinnalle raastettiin porkkanaa. Nam!
Sitten viitaten tämän postauksen otsikkoon; väistämätön totuus on se, että tässä on vajaa kuukausi siihen kun mun pitäis juosta ExtremeRun Lorna Janen tiimissä. Ja nyt kun tässä oli välissä tämä hiton kevätflunssa, niin mun lenkkeilyputki katkesi ikävästi.
Tänään ihanan löysän aamun jälkeen päätin sitten lähteä lenkille. Ottaa härkää sarvista ja pistää tossua toisen eteen. ;D Aurinko paistoi täysillä ja ilma näytti niin super ihanalta jo ikkunasta käsin!
Nykyään otan puhdasta aloe veraa 30ml aamuisin, puhdistaa myös ihoa sisältä käsin. 🙂
Hedelmiä ja rahkaa

Tämän herkullisen aamupalan jälkeen tosiaan lenkkikamppeet päälle ja ulos. Tavoitteena oli mennä katsomaan miltä juoksu tuntuu näin flunssailun jälkeen.

Ja hyvinhän se kulki! Ja voi luoja tota ilmaa!! Miten paljon voi saada energiaa ja iloa tosta auringosta?! Ihan mieletöntä! Yksinäni tuolla vaan hymyilin.. 😀
Lenkin pituudeksi tuli 45min ja 5km. Nyt mun on käytävä se kolme kertaa viikossa lenkillä ja pidennettävä tota matkaa, koska muuten mä en selviä siitä ExtremeRunista… Ounou! ja Jaiks!!
 Lenkin jälkeen tein kotona vielä vatsatreeniä pikkuisen.

Nyt mä lähden appivanhemmilleni syömään ja sitten ois edessä kesärenkaiden vaihto. Ilta hurahtaakin töiden merkeissä.
Aurinkoista ja ihanaa sunnuntaipäivää teille!! 🙂
Menkää ulos ja nauttikaa tuosta auringon energiasta ja lämmöstä!
Verkkarit jalkaan ja menoks 😉