Mieletöntä läpändeerosta.

Heipähei, hyvää iltaa, Luppakorva seikkailee taas.. Juu tuota..
Olen taas yhtä hymyä. Ai että. Elämä on ihanaa. 🙂 Mä saan olla ihanien ihmisten kanssa tekemisissä, asiakkaat on huippuja ja treeni kulkee hyvin ja ai että. 😀 Jos voin jotenkin teille tuottaa näin interaktiiviseesti tätä hyvää oloa niin tuotan mielelläni! ♥ Ja sit mä niin tykkään vielä tästä mun uudesta fledasta! Oujea!
Aamu alkoi kuntosalitreenillä. Kello 9.00 kurvasin Märskyn parkkikselle ja menin tekemään rinta-ojentaja-treenin. Salilla oli ihanan hiljaista, joten painot oli vapaina ja taljaan pääsi kun halusi, ilman jonottamista.
Liikkeinä mulla oli rinnalle ristikkäistalja ylhäältä ja alhaalta, vinopenkkipunnerrus käsipainoilla sekä ”normi penkki”. Ja ojentajalle kahvakuulalla niskan takan seisten, kickback käsipainoilla ja taljassa köydellä. 
Ristikkäistalja alhaalta (kuvauskulma erittäin kaunis)
Sitten jatketaan eilisellä teemalla, eli itselaukasukuvien parhaus-teema. Myös ilmeet on erittäin kauniita.
 Halleluja.. 😉
Kickback
 Joku täyskehari oli sinne salille eksyny. En tuntenut.
Naamanvääntämisen jälkeen palkkarit napaan ja altaille, siellä mun yksi ihanista asiakkaista jo odottelikin. 
Asiakkaalle treenit vedettyäni istahdin hetkeksi kahvioon ja otin kahvikupposen ja vetäsin välipalaksi banaanin poskeen. (pistetään pistetään banaania poskeen..) Koska vielä oli tämän päivän omista treeneistä toinen edessä.
 Vähän tietty facessa surffailua. Daa.
Hullu ämmä poski täynnä banaania.
Jepjep. Aivan mieletöntä läpändeerosta mulla tänään. Suokaa anteeksi käytökseni.
Märskystä sitten kaarsin kohti Vallillaa ja siellä sijaitsevaa It’s Yoga-joogamestaa. Aivan ihana FlowMix-joogatunti oli ja voin kertoa, että löyty niin hyviä uusia venyttäviä liikkeitä. Ai että. Muunmuassa kissanhäntä. 😀 Haha.. Voisinpa laittaa itsestäni tänne kuvan siinä asennossa, mutta enpä laita koska joogatunnillehan ei viedä puhelinta.
 Kumparelaskija menossa joogaamaan.

Nyt olen onnellisesti neljän seinän sisällä, enkä mene enää tänään ulos koska tuolla on alkamassa joku vuosisadan myrsky. Lämmitän itselleni eilen tekemääni tonnikalarisottoa ja käperryn hetkeksi sohvalle katsomaan telkkaria. Illalla pitäis vielä tehdä vähän laskutushommia ja pari kuntosaliohjelmaa puhtaaksi. Näin täällä tänään. Kuinkas siellä? 🙂
Loppuun vielä kuva uudesta proteiinipatukkalöydöstä. NorthForce-merkkistä patukkaa saa 4Runnersista  Kampin kauppakeskuksesta. Ostin myös tuollaisia pikkupussukoita, joissa on jauhoa sisällä. Voi ottaa joskus ”välipalaksi” jos ei muuta keksi ja yhden energiapatukankin ostin. Mutta siis se protskupatukka ei oo ympätty täyteen sokereita, joten siis siksi siitä tykkään.

Soronoo!