Jalkojen rääkkäystä!

Se oli eilinen teema salilla. Oltiin sovittu treenitreffit ystäväni Mikon kanssa Märskyyn. Mikko on myös PT ja itse asiassa myös yksi FAF:n PT-kouluttajista. Treenissähän ei sitten päässyt helpolla, ei mistään. 😉 Mutta hyvä niin! Puhuttiinkin, että on oikeesti makeeta käydä treenamassa kollegan kanssa kun sitä pistää ehkä vielä pari prosenttia enemmän vielä itsestään peliin. (tottakai se myös vähän auttaa asiaa kun kaveri siinä pää punaisena huutaa vieressä, että ”ÄLÄ LUOVUTA VIELÄ, NOUSEENOUSEE, MITÄ SÄ NÖSSÖILET”-tyyppisiä huutoja.. 😀 ) Mutta juu, tämän saman oon huomannut nyt parina yhteistreenikertana ystäväni ja kollegani Inarin kanssa. Enpä voi siis muuta sanoa kun, että näitä lisää ja toiseksi: tätä varten me PT:t ollaan! ;D Kannustetaan asiakasta tekemään enemmän ja ylittämään niitä rajojaan ja huomaamaan, että helkutti sentään MÄ PYSTYN TÄHÄN!!

Pylly 😀 Ja sitä taas lisää treenaamaan.
Meidän treeniimme kuului nämä liikkeet, ohessa myös omat painoni liikkeissä.

Vaakajalkaprässi
12-10-8-6-8-10-12 (koko pyramidi)
80kg-100kg-120kg-130kg-120kg-100kg-80kg
Polven ojennus laitteessa     
3x 10 toistoa
(etureisi)
35kg (aloitin kyllä 40kg:lla, mutta ei prkle noussut kun pari toistoa)
Pakarapotku laitteessa
3×10 toistoa
40kg – 45kg – 50kg
Pohkeet laitteessa
3×10 toistoa
40kg
Box Jump
50 toistoa
Hoover
2min
30s legs together – 30s legs opened
Side Hover
1min
Ab Crunches 
120 toistoa
on a TherapyBall
Mikko vääntää pohkeita! 😉
Ja tässä alla video vikasta ”kivasta” ylläristä, mikä Mikolla meille oli. 50 ”box jump:ia” korotetulle steppilaudalle katsomon lämmössä. Kyllä hyppyjen tahti vähän hidastuu loppua kohden. Voin kyllä myös myöntää, että olin varma etten jaksa 50:tä hyppyä niin kovan jalkatreenin päälle. Etureidet oli jo ihan hapoilla ja tuntui, että jos tohon nyt hyppään niin luultavasti vaan kaadun. 😀 Hyvin me silti molemmat tsempattiin ja kumpikin teki sen 50 hyppyä.
Kalorit 488kcal. Olin kyllä ihan varma, että olis mennyt yli tuon. Mutta en sitten ehkä kuitenkaan tehnyt niin isoilla painoilla kun olisin voinut. 😉 Ainakin peppulaitteessa olisin voinut korottaa painoja, ehkä myös pohkeissa. Mutta etureidet ja jalkaprässin tein kyllä niin kovilla kun pystyin.
Sitten kun oli tehty vielä vatsoja joku tuhatsataa kappaletta, menin pukkariin ja vedin palkkarin tyytyväisenä huiviin. Otin myös ehkä jo tutuksi tulleen sivuprofiilikuvan.. ;D Se on tuossa kollaasissa oikeimman puoleinen.. Eli vähän vertailukuvaa tässä:
Ja nythän voin kertoa, että reisissä tuntuu ja pakaroissa tuntuu ja vatsassa tuntuu ja ja ja… Oli niin hyvä treeni että! Vielä lauantainen hiihtoreissukin kertoilee itsestään pakaroissa ja sisäreisissä, niin aika kiva tuntuma on jaloissa nyt. 😉 
Tänään olen aamulla käynyt jo vetämässä senioreille aamujumpan ja tehnyt jonkin aikaa töitä kotikoneella. Pari tuntia niitä vielä ja sitten illalla ohjauksia ja pt-asiakkaita.
(Inhottavasti vaan tuntuu nyt vähän siltä, että olisin tulossa kipeäksi?! Nouuuu!! Taistelen vastaan!)
 Eilinen ruoka salin jälkeen, makaronilaatikkoa ja keitettyjä porkkanoita
(kiitos miehelleni ♥ )
Ja iltapala
Mahtavaa viikon alkua teille! Muistakaa liikunnan tuoma endorfiini ja terveellisen ruokavalion tuoma hyvä olo siinä vaiheessa kun tekis mieli jäädä sohvalle pötköttämään ja syödä karkkia! 😉
 Eilinen kuva treenin jälkeen instassa..
Ja loppuun vielä tää viikon hauskuutuskuva! ;D Tää on vaan niin hyvä!
 Uusille lukijoille (ja miksei vanhoillekin) tiedoksi, että oma koulutukseni liikunnan alalla on siis Kisakallion Urheiluopistolta hankittu liikunnan ohjauksen perustutkinto (5kk), johon sisältyi mm. FISAF:n kuntosaliohjaajan tutkinto, aerobic-ohjaajan tutkinto, uimakouluopettajan tutkinto jnejne. Tämän lisäksi olen nyt viime vuonna kouluttautunut PTCA-personal traineriksi . 
Liikunta-alan töitä olen nyt tehnyt jo melkein kymmenen vuotta. Välissä vain sijaistuksia ja niissäkin paljon taukoa vuosina 2010 & 2011. Mutta nyttemmin taas teen omien PT-juttujen lisäksi ryhmäliikuntatunteja sekä Unisportilla, että FIX-liikuntakeskuksissa.
Uimakouluja en ole pitänyt vuosiin, paitsi ns. yksityisuimakouluja ystävieni lapsille. 🙂