Positiivinen perjantaifiilis!

Jokseenkin rosoisen alkuviikon jälkeen tänään tuntuu siltä, että elämä voittaa taas! 🙂 Monen kiven yli alkuviikon aikana menin ja sitten eilen vielä sellainen päivä, että unohtelin asioita, löin pääni pariin otteeseen, tiputtelin tavaroita ja ekassa jumpassa ei mikki toiminut..
Mutta eilen näin kuitenkin ihanaa ystävääni Sannaa pitkästä aikaa, joka kyllä toi hymyä päivääni paljon. Käytiin salaatilla Stockmannilla ja pyörittiin ympäriinsä ja höpöteltiin.
Illalla oli taas jumppaohjaukset Töölössä ja sain haettua unohtamani jumppamusat mukaan. Vähän kiukkusena aloitin vetämään jumppia, mutta ihanat asiakasryhmät ja tutut vakkarikasvot jumpissa sai hyvän fiiliksen ja vaikkei mikki toiminutkaan ekassa jumpassa, niin ei se enää ketuttanut.
Kahden hydrobic-ohjauksen ja yhden spinning&core-ohjauksen jälkeen hiki päässä ja reidet tulessa kaarsin kotiin ja olin tyytyväinen. 
 Insatagramissa juttujani voi seurata nimimerkillä: monnatreenaa
Ihan absurdi juttu kävi mulle eilen Stockmannilla kun olin menossa tapaamaan ystävääni. Rullaportaissa mies edelläni katsoi minua kerran, kääntyi uudestaan ja katsoi, kääntyi kolmannen kerran ja sanoi: ”Anteeks, mun on ihan pakko kysyä ootko sä kumparelaskija vai ootko käyny vaan salilla?” 😀 Hahahaha! Mä hämmästyin kysymyksestä niin paljon, etten osannut muuta kuin nauraa. 😀 Pitäisköhän mun vähentää tota jalkojen treenaamista? ;D
Kumparelaskijako? ;D
Ihanaa kun on taas ihana fiilis ja jotenkin sellanen olo, että tekis mieli mennä tonne ympäriinsä vaan halailemaan ihmisiä ja toivottamaan kaikille iloista viikonloppua! 😀 Hahah! Niinku tähän tyyliin:

Mulla on tänään vielä pari asiakasta ja sitten alkaa viikonloppuvapaa! JEEE!! 🙂 Siihen kuuluu treeniä ja pari muutakin mukavaa juttua! Nyt kun tatuointikin on lähes parantunut, niin sekin lisää mun positiivisuuden määrää ja hyvää fiilistä! 
Iloa kaikkien viikonloppuun! Kuuluuko siihen treeniä tai jotain muuta kivaa? Tässä pari kuvaa mitkä motivoi mua käymään siellä salilla. pus kaikille! 😉 ♥

  Kaikki kuvat täältä
P.S. TÄSTÄ pääsee seuraamaan puvustaja Anna Vilppusen MOVE NOURISH BELIEVE-elämäntapamuutosprojektia Facebookissa. Siellä minä touhuan PT:nä ja Lorna Jane vaatteiden ja ajatusmaailman puolesta mukana, plus monia muita juttuja matkan varrella! 🙂