Fit-lehti

Kuinkas moni teistä lukee Fit-lehteä? Entä kuinka moni muistaa/jaksaa venytellä? 😉 Tässä uusimmassa Fit-lehdessä nyt muutama perusvenytys ”asiantuntijana liikunnanohjaaja, personal trainer Monna Pursiainen”… 😉 Lehdessä oli kyllä paljon muitakin hyviä ja mielenkiintoisia juttuja! Joten suosittelen kyllä kipittämään lehtihyllyn kautta kaupassa käydessänne!

Tällä viikolla itse olen ehtinyt treenailla salilla jalkoja ja käsiä plus päälle ohjauksia joka paikassa. Tänään on ohjaukset Töölössä (spinningiä ja hydroja) ja huomenna olis tiedossa välipäivä. Ja viikonlopuksi on suunnitelmissa kaikkea kivaa. 🙂 Odottelenkin jo innolla kun huomenna kello lyö 17, on viimeinen tämän viikon asiakas treenautettu ja alkaa mun vapaat!!
Tässä parit kuvat mun ja ystäväni käsitreeneistä…

Aurinkoista loppuviikkoa kaikille! 🙂