222!!! ♥

Oijoi!! Teitä on yhtäkkiä kertynyt tänne 222 kirjautunutta lukijaa! Ihan vähän aikaa sitten oli alle 200 ja nyt tsädäm jo reilusti yli! 🙂 Ihanaa! Tervetuloa siis uusille lukijoille ja vanhoille lukijoille kiitosta siitä, että jaksatte seurata höpinöitäni! 🙂

Pari linkityshommaa tähän alkuun tänään:
Nyt heti (kun vielä muistan) laitan tähän linkin NLP-opiston sivuille, muutama teistä kyseli että mistä saisi ostaa niitä ruokahimojen vähentämiseen tarkoitettuja äänitteitä (joista oli se kilpailu). Siispä TÄSTÄ linkistä pääsee niitä katsomaan. 
Ja toinen linkki mieheni blogiin, jossa on hyvä juttu sykemittareista. Niistäkin on täällä monesti kyselty, niin nyt TÄMÄN linkin kautta pääsette lukemaan tietoa erilaisista sykemittareista. 🙂 
 Ennen aamuohjausta fiilis..
Ohjauksen jälkeen 🙂

Tämä viikko alkoi taas ihanasti senioreiden jumpalla. Vitsi mä kirosin mielessäni kun kello soi 5.45, että voi luoja miks ihmeessä sitä pitää herätä tähän aikaan… Mutta kun kello löi 8.00 ja seniorit oli jumpautettu, niin iso hymy taas levisi korvasta korvaan. Mulle tulee vaan ihan älyttömän hyvä fiilis siitä kun eläkeläiset liikkuu ja haluaa pysyä kunnossa. Yksikin papparainen siinä ryhmässä on käynyt 46vuotta samalla tunnilla!! AJATELKAA!! NELKYTKUUSVUOTTA!! On siinä kuulkaa suoritusta kerrakseen sanon ma! 

Kuva Google

Aamupäivä meni kotona töitä tehdessä ja liikuntasuunnitelmia luodessa. Sitten lounaaksi eilen tehtyä jauhelihakeittoa, ruisleipä ja iso lasi vettä, jonka jälkeen suunta kohti Viikin Unisporttia ja omaa jalkatreeniä ennen ohjauksia.

 Pyllyä ja reisiä reenaamaan JEE!

 Lisäpainot: 40kg/pääty

Lisäpainot: 55kg/pääty

Treeniin kuului tänään: Jalkaprässi normaalilla (hartioiden leveys) haaralla, jalkaprässi jalat yhdessä, askelkyykky smithissä, etureidet ja takareidet laitteissa, plus pakarat vielä erikseen taljassa nilkkaremmillä. Hyvä oli treeni, mutta olisin voinut vielä pikkasen enemmän käyttää aikaa. Mutta työt kutsuivat. 🙂

 On taas oikein itselaukasujen aatelia nää kuvat! 😉

Tätä juttua kirjoittaessani lukijamäärä onkin kohonnut kahdella.. 😀 Mutta otsikko on niin kauheen kiva tollee, et en vaihda.. 😀 Miten on teillä lähtenyt viikko käyntiin? Oliko tänään heti treeniä? Vai vasta huomenna?
Rakkautta kaikille! Oikeesti. Sellaista hyvää mieltä ja onnellisuutta. Olkaa onnellisia niistä asioista mitä teillä on. Muistakaa ettei mikään saa olla itsestäänselvyys ja kaikki päivät pitää nauttia elämästä tai ainakin yrittää nauttia. Jos joka päivä lähtee töihin hammasta purren ja vituttaa kaikki ihmiset ympärillä ja tällaset typerät treenibloggaajat vielä kaupan päälle ( ;D ), niin miettikää onko jotain asioita joita voitte tehdä toisin, ettei jokainen päivä kuluisi suuren vitutussumun peittämänä. 😀 Elämä on liian lyhyt haukotteluun ja vitutukseen. Niin kulunut sanonta kuin se onkin, niin sanon sen kuitenkin: ”Elä jokainen päivä kuin se olisi viimeinen.”