Vastauksia ja UV-toivotukset! :) (ja uusi fleda :D )

Kysymyksiä ei tällä kertaa kovin paljoa sadellut. 😀 Mutta tässä nyt vastaukset kysymyksiin joita lähetitte.
1.       Kuinka paljon sun pitää päivässä syödä kun vedät kokoajan täysteholla ja kaloreita palaa päivässä tuhansia?
Mä syön säännöllisesti ja sen verran kun on nälkä. Mä oon tosi huono nykyään laskemaan kaloreita, siis en sillai huono, mutta laiska. Kulutan niin paljon, ettei tarvitse ihan täysin joka suupalaa miettiä. Mutta pyrin kuitenkin syömään terveellisesti päivittäin ja joskus viikonloppuna yhtenä päivänä voin herkutella, mutta en joka viikonloppu. Pyrin syömään n.3h välein jotain, jotta energiatasot pysyvät hyvinä eikä tule mitään kauheita nälkäpiikkejä.
2.       Mistä ostat treeni vaatteitasi?
Ostan hyvin monista paikoista. HM, 4Runners, Stadium ehkä ne kolme yleisintä mulle. Mutta saatan ostaa muualtakin. Kunhan ovat värikkäitä ja edes jotenkin teknisiä. Siis että ovat hengittäviä treenatessa. 🙂
3.       Millainen on ruokavaliosi? Mitä esim. syöt normaalisti aamulla, lounaalla jne.?
Mulla ei tällä hetkellä ole mitään varsinaista ruokavaliota. Syön kuitenkin hyvin samoja raaka-aineita päivittäin: kanaa, jauhelihaa, tummaa leipää, maustamatonta rahkaa ja/tai maustamatonta jugurttia, vihanneksia, kasviksia, hedelmiä.  Aamupala koostuu usein kahdesta ruispalan puolikkaasta, päälle tomaattisiivuja ja kalkkunaleikettä. Sekä yhdestä bulgariajugurtista, jonka sekaan pilkon esim. banaania ja omenaa ja lisään n.0,5dl kauraleseitä.
4.       Millaisia neuvoja antaisit, jotta sain ulkoreiteni ja sisäreiteni timmimmiksi?
Neuvoisin tekemään monipuolista jalkatreeniä, en keskittymään vain yhteen tai kahteen osa-alueeseen. Kokonaisvaltainen treeni jaloille, niin myös sisä- ja ulkoreidet timmiytyvät samalla. 😉
Täsmäliikkeitä sisäreisille: kyykky leveällä haaralla varpaat-polvet hiukan ulospäin, sama liike prässissä, taljassa nilkkaremmin kanssa liikkeet, ym.ym.ym. Niitä liikkeitä on paljon. Ulkoreidet taas sitten näiden vastaliikkeillä, myöskin taljassa nilkkaremmin kanssa, kapealla tai jalat yhdessä prässissä jne.
5.       Pystyisitköhän neuvomaan, mitä voisi tehdä, kun maastavedot sattuvat alaselkään?
Näkemättä suoritustekniikkaasi maastavedossa on tosi vaikea mennä sanomaan mitään neuvoja. Voi olla että teet liikkeen jotenkin hassusti?! Maastaveto on teknisesti tosi vaikea liike.  Vaikka olisit katsonut esim. netistä miten liike tulisi tehdä, voi suoritus silti olla erilainen käytännössä. Suosittelisinkin ottamaan yhteyttä johonkin kaupunkisi pt:hen tai muuhun ammattilaiseen, joka voisi neuvoa liikkeen nähdessä. Liikehän totta kai kohdistuu myös alaselkään, joten painetta siellä tuntuu joka tapauksessa. Jos tiedät tekeväsi liikkeen täysin oikein ja silti on kipua, niin etsi korvaava liike ja jätä mavet pois. 🙂
6.       Lasketko kaloreita päivittäin?
En tällä hetkellä.
7.       Paljonko syöt keskimäärin proteiinia päivässä?
Syön tällä hetkellä n.100g/pvä.
8.       Märskyn katsomo näyttää niin kivalta paikalta treenata! Kysyisin pääsevätkö sinne kaikki salin käyttäjät vaiko vaan PT:t/ valmentajat asiakkaineen?
Katsomo on arkipäivisin (8-16) Mäkelänrinteen lukion käytössä, illalla katsomoon voi mennä treenaamaan kuntosalin asiakas. Toinen puoli katsomosta on täysin varattu esim. uimareille ja uimahyppääjille, sinne ei pääse ns.”normiasiakkaat” lainkaan.
9.       Oletko miinuskaloreilla?
En ainakaan tietosesti. 🙂 Joinain päivinä se saattaa mennä siihen vähän vahingossa.
10.   Käytkö uimassa? Jos käyt, millaisia uintitreenejä teet?
Nyt en ole käynyt uimassa varmaan viiteen vuoteen. 😀 Silloin kun kävin, niin tein usein aika vaihtelevia treenejä vedessä. Esim. vaparin potkuja laudan kanssa, tai rintauinnin potkuja laudan kanssa. Sitten treenasin ihan vaparia, selkää ja rintaa ja niiden tekniikoita. Mitään miljoonia metrejä en matkaa tykännyt uida, enkä varmaan tykkäisi edelleenkään. Jos menisin nyt altaaseen, niin varmaan erilaisia potkuja vetelisin. 🙂

Ja tähän samaan vastauspostaukseen yhdistän vielä Jonnalta saamaani haasteeseen. Yksitoista vastausta tässä:
1.       Jos saisit tonnin ylimääräistä rahaa mitä tekisit?
Tuhannella eurolla ei ehkä oikein hirveästi ns. mitään tekisi. Varmaan pistäisin säästöön tai maksaisin jotain laskuja..
2.       Missä maissa olet matkustellut?
Euroopassa olen käynyt paljon, kuten: Tanska, Ranska, Saksa, Ruotsi, Norja, Englanti, Skotlanti, Hollanti, Belgia, Luxenburg, Espanja, Italia, Sveitsi, Turkki, Viro, Malta ja Kypros. Ja sitten olen käynyt Jenkeissä Phoenixissä ja Las Vegasissa.
3.       Jos olisit presidentti, kenet kutsuisit itsenäisyyspäivän juhliin (yksi henkilö)?
Cheekin! 😉
4.       Raskain hetki elämässäsi?
Isäni kuolema.
5.       Pahin mokasi?
En osaa sanoa. Virheitä varmasti kaikki tekee, mutta itse pyrin elämään niin, ettei mitään tarvitsisi katua.
6.       Minkä kirjan olet lukenut viimeksi?
Jari Tervon Laylan ja nyt luen Torey Haydenin uusinta. J
7.       Suosikki annoksesi ravintolassa?
Voi itku, en mä tiedä. Ei mulla ole sellaista. 😀
8.       Yksi piirre sinussa jonka haluaisit muuttaa?
Ehkä voisin olla vähän itsekkäämpi.
9.       Vin Diesel vai Jason Statham?
Mä oon tosi huono, mut en tiiä kuka on Jason Statham, joten sanon Vin Diesel. 😀
10.   Istut uuden ihastuksesi vessassa kakkoshädällä ja huomaat, että vessapaperi on loppu. Mitä teet?
Oh dear lord! Mä en istuisi kakkoshädällä uuden ihastukseni vessassa!!! Mielummin vaikka pidättelisin kotiin asti. 😉
11.   Mihin tuhlata liikaa rahaa?
Vaatteisiin.

Nyt mä oon tylsimys, mutta en ehdi keksiä kysymyksiä eteenpäin. Teen jonkun haasteen sitten joku toinen kerta. 🙂 Sillä nyt mä lähden juhlistamaan vuodenvaihtumista uudessa lookissani! 😀 Jeijeijei!!
Parin ystävän kanssa ensin päiväristeilylle Tallinnaan ”seiloriteemalla” ja sitten illalla vielä mieheni kanssa ystäviemme pirskeisiin! Tänään en aio säästellä skumpan kanssa, vaan meinaan kohottaa maljan jos toisenkin!

Meinaatteko te juhlia tänään? Vai ihan rauhallisesti oleskella? 🙂
Entäpä Uuden vuoden lupaukset?
Pirskahtelevan ihanaa Uuden vuoden aattoa jokaikiselle teistä! 
Ja MAHTAVAN PALJON ONNEA VUODELLE 2013!!!!