Sirkusta , kahvakuulaa ja salitreeniä!

Lauantaina herätyskello soi 7.30, salitreeni odotti. Puoli purkillista maustamatonta luonnonjugurttia napaan, lasillinen vettä sitruunan kera ja kupillinen kahvia. Sitten startattiin kohti Märskyä, sain miehestäni seuraa tällä kertaa salille. 🙂 Tai no, molemmat teki omaa treeniä kuulokkeet päässä. 😀 Mutta seuraa silti.
Treeniini kuului rinta-ojentaja. Ja liikkeinä; Alkulämpö: kahvakuulalla etuheilautuksia +  erilaisia kiertoja + punnerruksia, RINTA: penkkipunnerrus, ristikkäistalja, vinopenkkipunnerrus käsipainoilla ja suorin käsin sivuilta käspainoilla. (mä en ikinä muista ton vikan liikkeen nimeäOJENTAJA: taljassa köydellä, kahvakuulalla niskan takana ja pari toistoa maaten kapeella otteella tangon kanssa. Plus keskivartalo ja ojentajapunnerrukset loppuun.

Alkulämpö tosiaan kahvakuulalla. Tässä ensin pari kuvaa ja sitten pieni videopätkä. Videossa pään ympärikiertoa, videosta näkee hyvin miten keskivartalo ja varsinkin kyljet on mukana liikkeessä. Sen jälkeen etuheilautusta. Kaksi erilaista versiota, alussa ja lopussa kahvakuula ylös asti pään päälle ja siinä välissä muutama toisto kahvakuula noin rinnan korkeudelle. Kummassakaan etuheilautuksessa ei käytetä käsien voimaa, vaan voima lähtee lantiosta. Voitte katsoa videosta, että mitä terävämpi lantio sitä korkeammalle kuula heilahtaa.

 Ja sitten videopätkä
Kahvakuulalämmön jälkeen salille ja penkkipunnerruksen kimppuun. Siinä viisi erilaista sarjaa ja sitten etipäin kohti ristikkäistaljaa jne siinä järjestyksessä missä tuossa ylempänä jo luettelin.
Salilla ähkimisen jälkeen siirryin taas tuttuun tapaan uimahallin katsomon puolelle ja siellä vielä viimeiset rutistukset ojentapunnerruksien, hooverien ja vatsarutistusten parissa.
Ojentajapunnerrus
 Sitten taas palkkaria napaan ja parit vatsakuvat peilin edessä. 😉
Hitaasti, mutta varmasti.. 🙂 Kyllä ne vatsalihakset vaan pikkuhiljaa sieltä piirtyy. Hihii! 🙂
Salitreenin jälkeen kotiin syömään lounasta ja sitten melkein koko suvun voimin katsomaan Hurjaruuthin Talvisirkus Afrikkaa . Ihan uskomatonta taidetta!! Ootteko koskaan käyneet katsomassa noita talvisirkuksia? Joka vuosi eri teema, nyt oli Afrikka. Ihan käsittämättömän upeita ilma-akrobatianumeroita. Sitä notkeuden ja jäntevyyden määrää niissä ihmisissä. Ja kylmienväreiden määrää mussa!! Aaah aaah ja aaah!!!
 Kaikki sirkuskuvat täältä.

Tänään aamulla on klo 10.30 treffit Märskyssä mun ihanan rakkaan ystäväni Saran kanssa. Jalka-pepputreeni odottaa meitä! 😉 Sara jo kauhisteli ennakkoon, että yli tuntiko me treenataan jalkoja?! Että hän kyllä kuolee.. 😀 Haha! 🙂 Katotaan miten käy. Luultavasti ollaan molemmat poikki ja katki. Tavoistani poiketen päätin jo eilen, etten ota tänään kameraa (eli kännykkää) salille mukaan, vaan keskityn treenistä nauttimiseen ihanan ystäväni kanssa.

Tässä kuvassa Sara keskellä. Kolme kaasoani Erica, Sara ja Päkä. Yksi kaasosistani ei ehtinyt kuvaan. 😀
Ja tässä Saran kanssa viime kesänä.

Ihanaa sunnuntaipäivää teille rakkaat lukijat! TÄMÄN linkin alla olevaan postaukseen voitte kirjoitella vielä klo 19 asti kysymyksiä. Vastailen niihin tänään illalla ja julkaisen vastauspostauksen sitten huomenna aamulla. 🙂 Muimui!

p.s. Vuodenvaihtumisen kunniaksi MT Personal Training jakaa kaksi Spibelt-vyötä kaikkien MTPT:n Facebook-sivujen tykkääjien kesken 31.12.2012. TÄSTÄ linkistä pääset tykkäilemään! 🙂