Salitreeniä, kaloreiden polttoa ja Rocket Joogaa!

Tänään oli taas ihan normaalifiilis heti aamusta: ”JEE!! Kohta salille!!” Päivän treeninä oli selkä-hauis-hartia. Nyt tällä viikolla kun tulee vain kolme salipäivää, niin otin pelkän hartiapäivän pois ja yhdistin sen selkä-hauis-päivään. Huomenna rinta-ojentaja ja sunnuntaina lemppari, eli JALAT! 🙂

Mutta tänään siis treeni meni näin: soutulaite 5min alkulämpö, Selkä: ylätalja kahvatangolla, alatalja, kulmasoutu käsipainoilla, Hartia: arnoldit käspainoilla, viparit sivuille käspainoilla ja pystypunnerrus laitteessa, Hauis: hauiskääntö taljassa narulla, keskitetty scotissa kp:lla ja vasaraotteella kahvakuulalla. Plus keskivartalo; hoover, perusrutistukset ja pallolla kaikenlaista.
Ja mikä kivointa, arnoldien vika sarja meni jo 9kg:n käsipainoilla!! Siis voi jee! 🙂

 Kuvauskulmien aatelia! 😉 
Arnoldien ylöstyöntövaihe käännön jälkeen menossa…
 Poseerausta kuulien kanssa 😀
 Palkkaria napaan ou-jee! 😉
420kcal
Joku teistä kyselikin taannoin, että miten saan kulumaan yli 650kcal salilla. Sen verran menee helposti jalkapäivinä kun isot lihakset tekee töitä isoilla painoilla. Näin selkä-hauis-hartia päivänä taasen kun pienemmät lihakset työssä, niin eipä kulunutkaan kuin reilu 400. (toki esim. leveä selkälihas on iso lihas) Mutta siis itsekin olen aikoinani ihmetelly, että miten ihmiset saa salilla kaloreita kulumaan. Nykyään sen tiedän. Pitää oikeasti tehdä tarpeeksi isoilla painoilla (siis omaan kuntoon ja voimaan nähden). Ei se, että vähän tuntuu työtätekevässä lihaksessa polta kaloreita. Valitettavasti. Sitten kun pistää kaiken peliin, niin sitten syke nousee ja sitä kautta taasen kalorit palaa.

Salitreenin jälkeen kotiin syömään lounasta. Lounaaksi teimme mieheni kanssa uunikasviksia ja kalkkunaa. Punajuuria, lanttua, porkkanoita ja perunaa kuutioiksi, yrttejä päälle + oliiviöljyä ja sitten uuniin. Slurps!!!

Lantut ja punajuuret ennen uunia
Porkkanat ja perunat ennen uunia
Valmis ateria 🙂

Ja mikä ihana asia ruuan jälkeen seurasikaan? No päikkärit!! 🙂 Hih. Päikkärien jälkeen vielä 1h45min pituiseen Rocket Joogaan. Aivan HUIPPU tunti!! Toki oli paljon asanoita joihin en päässyt (kuten päälläseisonta), mutta silti. Hikikin virtasi jossain välissä tuntia ja sitten vielä loppuun ihanan pitkä rentoutus viltti päällä. 🙂 Paikka oli siis It’s Yoga Helsinki. Aivan ihana paikka ja ihana Jari joogaopettajana. Suosittelen lämpimästi ihan kaikille, jotka vähän jo joogaa on joskus harrastaneet. Tietty tuolla salilla on aloittelijoidenkin tunteja, esim. tää Rocket Jooga, niin siitä on myös 1:nen olemassa, itse olin 3:ssa tänään.

Joogan jälkeen iltapalaksi maustamatonta luonnonjugurttia, omenaa ja banaania, pinjansiemeniä, kauraleseitä ja ihan pieni loraus hunajaa. Oi että kun oli hyvää!!

Sitten pari infojuttua, eli ensinnäkin nyt kaikille blogipäivään ilmottautuneille vielä kerran tieto: PÄIVÄ ON PERUTTU. Toiseksi sitten sellainen ilouutinen, että nyt alkoi ilmoittautuminen ”Tavoitteena puolimaraton”-juoksukouluun. Eli juoksukoulussa tähdätään Helsinki City Runiin, joka on toukokuussa. Tämän lisäksi keväällä alkaa myös aloittelijoiden juoksukoulu, siitä lisäinfoa myöhemmin. Näistä juoksukouluista vastaa mieheni, joten lisäkysymyksiä ja tiedusteluja vaan osoitteeseen: info@mtpersonaltraining.fi. Edellinen juoksukoulu täyttyi aika pian, joten kiireen vilkkaa sitten paikkaa varaamaan jos puolikas maratooni kiinnostaa. 🙂


Ja vielä kolmas juttu, eli KYSY MITÄ VAAN-postaus löytyy tuosta linkistä ja sen alle voi kirjoitella kysymyksiä maan ja taivaan väliltä. 🙂 Vastailen niihin sitten sunnuntaina.

Nyt se on moro ja kivat perjantai-illat vaan kaikille!