Uudelleenkäynnistymisen vaikeus

Kolmen välipäivän jälkeen tuntuu jotenkin ihan suunnattoman vaikealta vaihtaa pieruverkkarit (if you know what I mean.. 😉 ) tiukkoihin trikoisiin ja lähteä salille vääntämään rautaa. Väsyttää ja olo on pullea kuin pienellä porsaalla. Tekis mieli vain köllötellä sängyssä ja lukea hyviä kirjoja ja olla vaan. Miten nopeasti sitä tottuukin löysäilyyn?! Miks mulla ei oo omaa pt:tä? Tällaisena hetkenä sitä todellakin tarvis!! Joku joka sanois salilla mitä tehdä ja kuinka monta toistoa ja millä painoilla. Ite menis vaan paikalle ja tekis mitä käsketään.

Noin mä ajattelin vielä klo 15. Mutta sitten päätin, että turha tässä on nyt mitään ryvetä, liikkeelle vaan kun siitä kuitenkin tulee niin hyvä fiilis. Pakkasin lenkkarit laukkuun ja päätin lähteä tekemään vatsatreenin + mennä piiiiitkästä aikaa zumbailemaan. Ajattelin sillä saavani ainakin kalorit palamaan ja kropan heräämään kunnolla, ilman että tarvitsee hirveästi mitään miettiä.

Kotona ei vielä paljoa hymyilyttänyt, eikä Märskyssäkään kun istahdin vatsoja tekemään…

Kympin kiekko taas lähelle ja hoovereita, perusnostoja kiekko käsissä kohti kattoa, kiertoja, jalkojen laskuja suorana alas, lantion nostoja kierroilla ja ilman jne..

Lantion nosto kierrolla

Ja kun 30min siinä ähelsin vatsaosastoni kanssa, niin kyllähän hiki irtosi ja ehkäpä jo pieni hymynkarekin. 😉

Sitten vielä 50min zumbaan ja kyllä. Kyllä oli hyvä fiilis kun kurvailin kohti kotia. Onneksi tuli lähdettyä. Nyt on taas aivot treenimoodilla ja sieltä ei paluuta löysäilyyn helposti ole.

Pahoilaisen kalorit kuluivat 😉

Vaikka aamupäivällä tänään olikin starttivaikeuksia liikunnan kanssa, niin ruokailupuoli on helposti kääntynyt jo takaisin terveelliseen. Tänään ei ole enää konvehdit mielessä tai suussa pyörineet, vaan aamusta heti hyvä ja terveellinen startti.

Tummaa leipää, päällä tomaattisiivuja ja kalkkunaviipaleita, luonnonjugurttia, banaania, mandariinia ja kauraleseitä. Juomaksi vettä, johon puristettu sitruunaa.

Lounaalla säilyi sama terveellinen linja. Maustamatonta kanaa, johon itse mausteita lisäsin; paprikajauhe, mustapippuri, oregano, basilika, hunaja, oliiviöljy, merisuola. Pinjansiemeniä ja keltaista paprikaa + perus salaattipohja.

Näin. Tällaista tänne tänään. 🙂 Ajattelin nyt vuoden päättymisen vuoksi ottaa pitkästä aikaa kysymys-postauksen. Eli: Tämän postauksen alle nyt sitten kysymyksiä kehiin maan ja taivaan väliltä!! 🙂 Kysymyksiä on aikaa lähettää sunnuntaille 30.12.2012 asti. Vastailen niihin sitten sunnuntaina.

Terse! 🙂