Joulun tunnelmia ♥

Joulun pyhät alkaa olla takana. Leppoisat ihanat päivät. Hyvin paljon ruokaa ja lepoa. Ei minkäänlaista liikuntaa kahteen päivään. Eikä tullut tänään poikkeusta, koska 550km taas kilometrejä oli ajettavana ja kotona vasta klo 20. Sunnuntaina (eli aatonaattona) tuntui vielä vaikealta ajatukselta olla liikkumatta näin monta päivää putkeen, mutta nyt on itse asiassa hyvin rento ja pullea olo. ;D

Tämä postaus sisältää nyt kuvien muodossa pienen katsauksen meidän jouluumme. Joulua oli siis viettämässä mieheni, appivanhempani, veljeni, äitini, tätini, serkkutyttömme ja appiukkoni veli ja hänen vaimonsa. Jouluaattona olimme appivanhempiemme mökillä metsän siimeksessä ja joulupäivänä kävimme kylpylöimässä ja myös syömässä Bomballa jouluateria porukalla.
Ruokaa oli siis paljon ja kaikki ihanasti. Kaksi pientä miinuspuolta joulussa ehkä olivat -30asteen pakkanen ja sudet. Mökin lähistöllä pyöri yksinäinen susi aatonaattona ja aattona, aattona se oli napannut koiran suihinsa isännän vierestä. Noin viiden kilometrin päässä mökistä taasen oli pari päivää aiemmin nähty kuuden suden lauma.

Mutta tässä nyt teille kuvakollaasia joulustani. ♥
 Joulun asu 🙂
 Kierosilmäinen tonttu ja sen rakas äiti ♥

 Lahjakasa
 Mökin pihaa koristi appiukon tekemät hienot jäälyhdyt

 Mun suurin herkku; mäti, kaviart, sipuli ja smetana!
 Veljeni tekemä super herkullinen appelsiinijuustokakku

 Viisas mieheni 😉 ♥
 Mitähän täältä löytyy?
 Serkkuni Minni ja mieluinen lahja

Lahjani! 🙂 Villasukat, serkkuni itsekutoma ihana tuubihuivi, BikBok:in lahjakortti, pari kirjaa, lahjakortti Jysk:iin (koska me halutaan uudet patjat), ihania saippuoita, lentolahjakortti, kauneusvoide (ryppyvoide), ihana hajuvesi (Dieselin Loverdose) jne jne
Väliin pari maisemakuvaa mökiltä ja sitten vielä joulupäivän kuvia. 🙂 Ei lopu kuvat tästä blogista.. ;D

 Kohti kylpylää…


 Koko perheeni

Siinä teille aikamoinen kuvakollaasi. Nyt mä taidan köllähtää sänkyyn ja avata jomman kumman uusista kirjoistani ja nauttia. Huomenna pääsee taas treenaamaan ja suklaat sun muut herkut jää unholaan.
Miten teillä sujui joulu? Onko huomenna jo treenipäivä? Vai oliko se jopa jo tänään?