Jouluntoivotukset! ♥

Tervehdys teille täältä Pohjois-Karjalasta! ♥ 
Eilen aamulla lähdettiin kymmenen maissa Helsingistä ajelemaan kohti Nurmesta. Veljeni, mieheni ja minä.
Auto täyteen joululahjoja, toppavaatteita ja vaikka ja mitä. Bula päähän ja moon bootsit jalkaan. (ja Brunbergin suklaat kainaloon)
Ajomatkan aikana tuli jotenkin taas tosi hyvin taas esille se, miten vaikea on syödä ns. terveellisesti tien päällä. Kun kaikista mahdollisista mössöistä valitsin mozzarella-paniinin, sain lautaselleni ihmeellisen patongin täynnä mössöä.. 😀 No, kaupasta banaani viemään isointa nälkää. Ja autossa sitten Brunbergin suklaita nälkäisenä.. Jepjep. No en tiedä kumpi olisi ollut parempi vaihtoehto.
 Maisemaa matkan varrelta
Illalla kun päästiin perille, mittari näytti -31c. Illalla ennen nukkumaanmenoa se näytti -33c!! Juma! Ulkovessahan on ihan rapee tällä pakkasella. ;D Ulkovessasta tekee rapeen myös se, että täällä oli nähty eilen susi tossa kilometrin päässä.. Kaikenlaiset valot käsiin ja päähän ja lehmänkello käteen, sitten vasta ulos.. 😀
Tänään on aamusta kannettu puita saunalle ja sisään ja tehty kaikenlaisia jouluvalmisteluja. Käytiin myös sisarusten kesken rämpimässä metsässä. Ja oltiin ihan varmoja, että nähtiin suden jäljet.. 😀 Ne olikin sitten jäniksen… Hmmm..
Aamulla auringonnousu värjäsi puut vaaleanpunaisiksi

 Sisko ja sen veli 🙂

Sen verran jotenkin polla on sekasin, että piti sitten lähteä vielä pari tuntia sitten Nurmeksen keskustaan yhden hotellin kellariin salille. Sieltä löytyi ihan makee Kinesis-sali. Itse asiassa Suomen ensimmäinen. Nythän niitä on muuallakin kyllä. Ihan mitään perus salitreeniä siellä ei saanut tehtyä, mutta sellaisen ns. toiminallisen koko kropan kiertoharjoittelun. Mä jätin jalat pois, kun ne olin juuri pari päivää sitten reenannut oikein kunnolla. Salilla ei ollut ketään muita, joten saatiin mieheni kanssa ihan rauhassa treenata. 🙂
Ootteko te koskaan käyneet kinesis-salilla? Tai käyttäneet jossain salilla jotain kinesis-laitetta? Mitä tykkäätte?

Nyt mä pistän tietokoneen kiinni ja menen ihanaan puusaunaan. Ulkona on taas pimeetä kun petolinnun bärsiissä ja pakkaslukemat näyttää -29c. Mutta kyllä sauna lämmittää. 🙂
Ihan mahtavaa joulua kaikille teille!! ♥
Nauttikaa! Ja rakastakaa! 😉
 Hasselhoffilta ja multa.. 😉