JOULULOMA!! ♥

Nyt on polla ihan tyhjä. Tänään oli mun viimeinen työpäivä ennen JOULULOMAA!!! 😀 Jeeee!!!!
Mitään suurta riemuvoittoa ei tämän päivän postauksesta tule tekstin osalta. 
Aamupäivän tein kotona hommia ja vastailin vikoihin meileihin. (vaikka mä kyllä jo nyt tiedän, että huomenna avaan työmeilin vielä kerran) Puolen päivän tienoilla aloinkin sitten valmistautumaan tän vuoden vikaan tanssiesitykseen. Tukka kikkaralle ja sillee.. 😉
Ton verran multa löytyy luonnonkiharaa, ois sen voinut vielä vähän paremmin saada. Mutta jotenkin tuntu, että oli propsit vähissä esityksen suhteen. Laukkuun taas vihreä lattaripuku ja korkkarit. Laukkuun pakkasin myös jumppakengät ja treenivaatteet ja iPodin. Tanssiesityksestä sitten suoraan vetämään vikat ohjaukset.
Edelleen paljon huomiota herättävä (eiks porukka oo jo tottunu näihin katukuvassakin?) haalari päälle ja menoks.
Töölön Palvelutalossa meitä odotti reilu 200 henkilön yleisö. Ihania mummoja ja pappoja oli tupa täynnä ja tietysti hoitohenkilökuntaa. Meidän tanssiesityksemme lisäksi paikalla oli myös pari muuta tanssiryhmää. Yksi PasoDoble-esitys ja toinen oli ehkä joku itämaishenkinen.
Paras juttu oli kyllä se, että kun jäätiin katsomaan ne pari muutakin tanssiesitystä, niin yksi mummo istui lusikat korvissa esitysten ajan! 😀 Hahahahaha.. Ei tainnut olla tanssin eikä musiikin ystävä hän.
Jotenkin helpottunut fiilis oli esityksen jälkeen ja ehkä sen noista hymyistä voisi päätellä.. 😉 Tämän jälkeen hyppäsin ratikkaan ja päräytin Töölön hallille. Kolme ohjausta jäljellä ennen kun voi joululoma alkaa.. voi nenä! Kyllä oli hyvä fiilis.

Altaan reunalla hyppimisen jälkeen oli vähän hiksa, vettä naamariin ja peppu hetkeksi lattialle ja banaani mahaan. Vielä spinning-tunti ja sitten lomalle. Miten olikaan kuulkaa mainio aloitus lomalle kun yksi asiakas tuli sanomaan, että ”sä oot paljon tiukempi ohjaaja kuin se mikä täällä oli sua ennen”.. 😀 Nauroin ja kiitin, sanoin että eikös se ole parempi niin päin? Jokainen voi sitten oman kuntonsa mukaan välillä vähän höllätä.

Joululoman aloitin viemällä veljeni ja mieheni kanssa joulukynttilän isäni haudalle. ♥ Hautausmaalla ei näkynyt ihmisiä, mutta lunta sitäkin enemmän. Näin se vaan menee, jotkut saavat viettää joulua isänsä kanssa, mutta me veljeni kanssa viemme vain kynttilän isämme haudalle.
Joku anonyymi kommentoi, että postaukseni ovat ihanan sekavia ja huolettomia. No kai minäkin olen sellainen. Tai no en ehkä huoleton. Ainakaan ihan aina. 99,9% ajasta pyrin olemaan iloinen, ehkä myös osittain huoleton. Olen silti hyvin tarkka ja jopa perfektionisti monissa asioissa. Mutta esimerkiksi näin joulun aikaan (vaikka rakastankin joulua) hymy ehkä välillä vähän kaikkoaa kasvoiltani. Ja siihen kyllä syynä on ainoastaan ikävä isääni. ♥
Onneksi kuitenkin on lähellä paljon rakkaita ihmisiä, joiden kanssa saan joulua viettää ja joita rakastan. ♥
No mutta se siitä tunteenpurkauksesta. Nyt menen koisimaan ja huomenna vuorossa jalkatreeniä! TÄSTÄ linkistä voitte käydä katsomassa hyvää pakaratreenivinkkiä Mika Nyyssölältä. Itse ajattelin noista joitakin liikkeitä huomiseen treeniin lisätä. 
Nighty-Night ♥
Pitäkää huolta ihmisistä ympärillänne. Kertokaa, että rakastatte. Nauttikaa elämästä, älkää huoliko turhia. Läheisten ihmisten menetykset on opettanut mulle ainakin sen, että jokaisesta päivästä pitää nauttia. Ilo pitää osata ottaa irti ja näyttää se myös. Ei täällä tarvitse kulkea ”leuka rinnassa kohti uusia pettymyksiä-asenteella”. Niin moni asia lähtee teistä itsestänne.
Kehukaa itseänne ja kehukaa toisianne. Siitä tulee hyvämieli!