Joululauluja, treeniä ja hyasintin tuoksua ♥ Ja vähän bärsevertailua.. ;)

Ihanan rauhallinen aamu, kahvia, joululauluja, vikojen pakettien paketointia, joulukortit postiin (joo vähän myöhässä) ja leppoisaa fiilistä. Sitä mä vaan tässä mietin, että miks niin moni saa stressin aikaiseksi joulusta? Mä siis lähinnä taas vaan rakastan kaikkea ja kaikkia. ♥ Ehkä se stressi tulee siitä, että hoitaa sitten kaiken ihan viime tipassa? Tai en tiiä. Itse oon niin jouluhöppänä, että kaikki mikä siihen liittyy on ihanaa, eikä lainkaan stressaavaa. 🙂 Truly Me:n  puolelta voitte käytte kurkkaamassa paketointi-ideoita, jos ette oo vielä kaikkia lahjoja paketoineet.

Aamupäivällä kävin postista hakemassa kivan paketin. Nimittäin yhteistyökumppanini Fitnesstukun joululahja mulle oli saapunut. Jee! 🙂 Mitähän sieltä löytyykään.. No mä kyllä jo tiesin, koska olin saanut esittää toiveen.

Kolme ihanaa sheikkeriä ja sitten jotain c-poretabletteja ja yks protskupatukka extrana päälle. Onpa muuten huonolaatuisia kuvia, pitäis aina yrittää käyttää järkkäriä.. Ja tässä vikassa sheikkerikuvassa sitten ”Monnan sekoitus” pulloista. 🙂 Oujee! En kai mä niitä tollee tylsästi yksvärisinä käytä!? ;D

Uuteen purkkiin jauheet mukaan, haalari päälle ja sitten salille tekemään selkä-hauis-treeni.  Salilla oli jotenkin ihanan hiljaista. Ihmiset alkavat ehkä enempi nyt keskittymään jo joululahjahankintoihin, joulusiivouksiin, jouluruokiin jne..

Liikkeinä olivat tänään ylätalja, vaakasoutu, hauis taljassa narulla, hauis scotissa käsipainolla, hauis scotissa tangolla ja hauis kahvakuulalla.

Plus sitten suoria vatsalihaksia sekä vinottaisia. Ja alaselkää. Hoovereissa otin taas 10kg:n levypainon alaselän päälle. Tehostaa liikettä ihan pirusti! Käytän sitä välillä ja välillä jotenkin unohdan, mutta eilen sain muistutuksen taas siitä. 😀 Hooverikuvasta mulle paistaa yks juttu silmään, nimittäin mun peba! 😀 Haha! Tästä kuvasta innostuneena kaivoin kesältä yhden hooverikuvan esiin ja tässä nyt vertailun vuoksi allekkain. Mitäs ootte mieltä? Onko mun pebassa tapahtunu jotain?

joulukuu 2012
elokuu 2012
Treenin jälkeen palautusjuomaa napaan ja 5min hengähdystauko ja sitten töitä tekemään. Illalla oli vielä kolme kuntosaliohjausta Märskyn salilla. 
Saliohjauksiakin oli kiva tehdä kun salilla oli niin vähän porukkaa. Pääsi helposti laitteesta toiseen, eikä tarvinut odotella. Nyt on sitten tän vuoden vikat duunit tehty FIX Mäkelänrinteelle. Jebajebajee!
Limen vihreä ohjaajatoppi päälle ja hoitamaan hommat. Joo mä hoidan mä hoidan.. ;D

Tänään mulla ei taida teille olla mitään muuta kerrottavaa. Koskas siellä aloitetaan joululomat? Mulla vielä huomenna vikat ohjaukset Töölössä ja sitten se ois kuulkaa perstaina eka päivä jouluomaa edessä! JEEE!!! Huomenna vielä myös se tanssiesitys 200 hlö:lle päivällä, mutta kun kello lyö 19.00, niin mulla on hommat hoidettu. 

Loppuun vielä parit hakukuvat taas… Moonbootsi-blogia ja tissiä sun muuta.. Voi luoja! ….