Mahajuttuja… taas!! ;)

Morjensta pöytään! Mitäpä kuuluu teikäläisten päivään? 🙂
Omaani on kuulunut treeniä aamulla ja illalla ja asiakkaita aamulla ja illalla. Ja kaikilta mun ihanilta asiakkailtani joille oon pitänyt nyt vikoja treenejä ennen joululomaa, niin oon saanu joululahjan!! Ihan super ihanaa! 🙂 Ja kuinka hyvin mun kaveri Märskyssä tänään sanoi ”Ajattele, että ne asiakkaat on oikeesti niin tyytyväisiä suhun, että ne haluaa laittaa rahaa myös sun joululahjaan, eikä ajattele vain että hemmetti kohta taas pitää sille Monnalle taas tämäkin kuukausi maksaa.” 🙂
Asiakkaiden aamutreenien jälkeen oli tiedossa lyhyehköt tanssitreenit, torstaina ois sitten tän vuoden viimeinen esitys ja sit saa pari viikkoa kyllä tanssikorkkarit roikkua naulassa. Tai no ainakin viikon.
Tanssitreeneissä oli pakko TAAS ottaa vähän mahakuvia edestä ja sivusta ja takaa.. ;D Haha. Joo. Muta siis oikeesti, mä oon vaan niin fiiliksissä että sieltä ne vatsalihakset alkaa piirtymään!!
Mulla on tammikuulle yks ihmiskoe tulossa. Sitten odotan, että noi vatsalihakset ihan räjähtää tuolta silmille! ;D Kerron tästä projektista joulun jälkeen. Ja toki haastan siihen kaikki mukaan! 😉
Tanssitreenien jälkeen kotiin lounaalle. Tein kinkku-raejuusto-avokado-punasipuli-pinjansiemen-salaattia. 🙂
 Valmis ateria
Ja sitten sikin sokin.. 😉

Jeppistäjepulis.  Salattti mahaan ja kupillinen kahvia kardemummalla maustettuna ja sitten takaisin Märskyyn. Siellä ensin oma treeni salilla ja päälle kaksi asiakastreeniä. Salilla oli tänään vuorossa hartiat ja keskivartalo.
Ja liikkeinä oli: vipunosto sivulle käsipainoilla, arnoldit käsipainoilla, pystypunnerrus laitteessa, pystysoutu kahvakuulalla ja vipunosto eteen käsipainoilla. Ja päälle vatsoja ja alaselkää. Ja tässä epäonnistuneiden itselaukasukuvien litaniaa..
 Hoover
Jalkojen nostot
Varsinkin noista jalkojen nostoista tuli tosi hyvät kuvat. 😀 😀 Mä kolme kertaa yritin zoomata, mut sit en enää jaksanu.
Ja kun Cheekin Puhelinlangat oli laulanut, otin romppeeni mukaan ja lähdin pukkariin vetämään palkkarit napaan.

Näin sujui mun tiistaipäivä. Huomenna taas salitreeniä ja vuorossa olis selkä ja hauishabalainen. Perjantaina vielä salille tekemään jalkatreeni ja sitten se ois kuulkaa VIIDEN päivän salitauko!! Ou shit! Lauantaina me suunnataan kohti Pohjois-Karjalaa joulun viettoon ja siellä mökillä ei kyllä ole kuntosalista hajuakaan. Vähän oon miettinyt, että pitäiskö ottaa salikamppeet mukaan ja käydä läheisen hotellin salilla vaikka joulupäivänä.. Mutta saa nähdä. Teen fiiliksen mukaan sitten.

Nyt heipat kaikille! 🙂
P.S. Käykää tsekkaamassa mieheni blogista lukijakilpailu TÄSTÄ linkistä, palkinto arvotaan sunnuntaina 23.joulukuuta! 🙂