Muutoksia!

Tavoistani poiketen, tänään kaksi postausta. Koska en MALTA olla kirjoittamatta!! 😀 Tänään siis mahtava rinta-ojentaja treeni salilla. Tein rintaprässiä ennätyspainoilla, vikan sarjan toistot meni 40kg:lla! Uu mama! 😉 Olen tyytyväinen. Tyytyväinen olen myös InBody-tuloksiin, tein illalla vielä mittauksen itselleni. Salitreenin jälkeen pari tuntia töitä välissä ja sitten Ruoholahteen mittailemaan. (heti treenin jälkeen ei koskaan kannata mittausta muuten tehdä, silloin heittää arvot häränpyllyä) Muutama ystävä kävi mittauksessa ja tein samalla myös itselleni.
YARRRR!!
Ihan pienen ajan sisällä on tapahtunut kehossa paljon muutoksia. Parempaan suuntaan luojan kiitos. 😉 Salilla saa ottaa koko ajan isompia painoja, vatsa litistyy, peppu kasvaa.. ;D Ja kun taas tein mittauksen itselleni, oli 2,5kg lähtenyt rasvamassaa reilussa kuukaudessa!! Ihan mahtavaa! Eniten rasvamassaa oli lähtenyt vatsan seudulta ja jaloista.
Syyskuusta tähän päivään rasvamassaa lähtenyt 5,6kg!! Ja lihasmassaa tullut 1,7kg sinä aikana.
Tähän alle laitan nyt kuvan syyskuulta, olin silloin mittaamassa edellisen kerran Erican. Ja tänään Erica taas kävi mittauksessa. Toinen kuva sitten tältä päivältä. Erican mittaustuloksista lisää voitte lukea hänen blogistaan, mutta sen verran kerron, että mulla rasvamassan pudotus näiden kahden kuvan välillä oli siis sen 5,6kg ja Ericalla 5,8kg!! Eli ihan hitsin samoissa luvuissa ollaan massaamme muutettu. Meillä molemmilla on myös lihasmassaa tällä hetkellä 30kg.
Syyskyy 2012
Joulukuu 2012
Että eipä tässä voi oikein mitään muuta kun olla ihan pirun tyytyväinen!! Hassuinta tässä on vaan se, että jo syyskuussa ajattelin olevani ihan hyvässä kunnossa. Mutta vasta nyt kun on entistä paremmassa kunnossa, ymmärtää todellisuuden.
Eilen salille lähtiessäni kaivoin (tuon näissä kuvissa päälläni olevan) Niken vanhan treenitopin kaapin perukoilta. Tuntui nimittäin, että kaikki muut paidat oli liian isoja! Voi jumansaatana!! 😀 Tässähän pitää siis kohta oikeasti tajuta, että M-koon vaatteet muuttuvat S-kokoon. Ei hitto!! Anteeksi nyt vaan tämä hehkutus, mutta oikeasti fiilis on vaan ihan älyttömän hyvä! Mä en oo turhaan sitä peppuani pyörittäny tanssisaleilla, enkä punttia nostanu kuntosaleilla.
Mutta olen itse todella hyvä esimerkki myös omille asiakkailleni. Muutos ei tapahdu kuukaudessa tai kahdessa. Tammikuusta alkaen olen harrastanut enemmän urheilua kuin vuosiin, kesäkuusta lähtien olen kiinnittänyt vielä enemmän huomiota salitreeniin ja sen säännöllisyyteen, elokuusta lähtien olen ottanut proteiinijauheet sun muut mukaan ruokavaliooni ja tässä on nyt tulos! JOULUKUUSSA näyttää vähän paremmalta! 😉
Nyt voin hymyssä suin mennä nukkumaan ja miettiä, että jee: huomenna pääsen taas treenamaan!!! 🙂
Puspus kaikille ja kauniita unia!!